Evlenmeyi düşünmeyip kariyer sahibi olmak isteyen kız arkadaşım sizce ne yapmak istiyor?

Kendisinin yaşı, 22 ve şu an için evlilik düşünmediğini kendi kariyerini evini arabasını köpeğini alıp hayatını yaşamak istediğini belirtti. Ayrıca kafalarımızın uyuşmadığını çok ayrı zıt kafalarda olduğumuzu ve benimle gelecek göremediğini belirttiği için ben de bana aldığı bileklik ve saati önüne koyarak irtibatımı kestim. Oda benim numaramı ve yeni açtığı birlikte fotolarımızın olduğu instagramın'ı kapattı. Ben de numarasını sildim. Yaklaşık 5 gün irtibatsız kaldık. Daha sonra kendine ait instagramın'ı geri açtı ve oradan benim bir fotoğrafımı beğeni yapıp 2-3 dk sonra da geri çekti beğenisini. İnsta storysine de benim kırmızı polarımla olan fotosunu koydu ve daha sonra geri sildi onu da. Bugün de sahilde story paylaştım. Tam da story paylaştığım yere geldi ve arabayla direk benim arabanın arkasından birebir beni takip etti. Ta ki ben herhangi bir kafeye girene kadar, ben kafeye girdim kahve almaya oda kafe etrafında 5 tur attı en sonunda da bastı gitti. Aynı yerde çalışıyoruz kız kardeşim ben ve kız arkadaşım. Akşam üzeri ben işe geldim güvenlik görevlisiyim pizzacı geldi kız arkadaşım çıktı kapıya oraya yönlendirdim pizzacıyı. Daha sonra pizzadan bir dilim peçeteye sarıp bana getirdi ve kulubemin ışığının neden açık olduğunu söyledi. (Sözde etrafta kızlar seni görüyor da kıskanıyorum hesabı) Pizza getirdim yersin falan dedi. Yok yemeceğim dedim ne demek yemiyicem yersin dedi pizzayı bırakıp çıkıp gitti. Kız kardeşim de sormuş sizin durum ne şu an diye. Oda konuyu değiştirmiş. Sizce ne yapmaya çalışıyor olabilir? Benimle eğleniyor mu yoksa tekrar bir araya gelelim diye adım mı atıyor?
Evlenmeyi düşünmeyip kariyer sahibi olmak isteyen kız arkadaşım sizce ne yapmak istiyor?