Aşk İlişkileri 23 yaşına kadar 6 kızla yatmış bir erkekle evlenilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 23 yaşına kadar 6 kızla yatmış bir erkekle evlenilir mi?Güvenilir midir yani 23 yaşına kadar 6 kızla yatmış bir erkekle evlenilir mi? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben evlenmem 6tane erkekle yatmış kadınlar dengi herkes dengine 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evlenmek istemiyor zaten. Ben kendı kendıme gelin güvey oluyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşver olma kendi gönlüne göre birini bul Yorumla Soran +1 yıl çok özgüvenli biri ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek onda mı var özgüven 😂 Yorumla
WirlWind Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bunu Açık açık söykediyse güvenmemen için bir neden yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben sordum o söyledi Yorumla WirlWind +1 yıl Dürüst bir insan güvenmemen için bir neden yok. Yorumla
sinanpasha Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Gizlisi saklısı yok ben olsam güvenirdim 1 0 Yorumla
zırlamak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bu kizlsr ne cesaret yapıyorlar 1 5 Yorumla Soran +1 yıl bende bilmiyorum, sadece 1 kişiyle öpüştüm bugüne kadar şahsen Yorumla zırlamak +1 yıl Sen bile cesaretlisinbenim hiç olmadı Yorumla Soran +1 yıl yasım 21 benim , senin kaç Yorumla zırlamak +1 yıl 19 . Yorumla Soran +1 yıl daha yeni yeni reşit olmuşsun, çıkar seninde karşına Yorumla
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 5 kız olsa durup bir düşünürdüm de 6 çok beee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5te neden düşündün Yorumla azbuzdeğilçokbuz +1 yıl 6. dan sonra 10 a yuvarlamıştır o bence de ondan. Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 7. sen olursun üzerine de denk geldikçe koyar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oha. Bunu sormuyorsun demi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sordum ne var ki Yorumla
Çalısüpürge Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl evlenilmez.100 kızla yatması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o kadar yapan yoktur dünyada Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çetele mi tuttunuz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ben sordum, 6 falan dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bir kriter değil ki kimseyle olmamış ama krarkteri bozukta olan vardir vir sürü insanla olmuş ama karakteri duzgun de olabilir Yorumla Soran +1 yıl cok haklısınız beyfendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sana nasil davrandığına sana nasil baktığına çevresine nasil. oldugina dikkat et yoksa diğerleri bos is Yorumla Soran +1 yıl yani çekinmesi falan yok hiç. Özgüvenli hareket ediyor. Çok kültürlül biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmasi gereken de bu biriyle olmak o kadar absurt birsey değil ne diye cekinsin Yorumla RahmetliJfKenndy +1 yıl absürt değil mi kanka :D?, valla 21 yasındayım 1 kızla öpüşsem ( daha önce hiç olmadı ) Herhalde 6 ay g. tüm arştan inmez :D Adamın yattığı sayı bu, öpüştüğünü var sen tahmin et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana absürt gelmiyor Kardeşim cevremde de bunu absurt karşılayacak kimse yok ben hiçbirsey yaşamamış insanlara daha az güveniyorum erkeklerden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yatmak için sevgili oluyo sanırım ben pek güvenmez idim.
Ben evlenmem 6tane erkekle yatmış kadınlar dengi herkes dengine
evlenmek istemiyor zaten. Ben kendı kendıme gelin güvey oluyom
Boşver olma kendi gönlüne göre birini bul
çok özgüvenli biri ama
Tek onda mı var özgüven 😂
Ben 16 kızla yattım ne olmuş yani alan memnun satan memnun mk
Bunu Açık açık söykediyse güvenmemen için bir neden yok.
ben sordum o söyledi
Dürüst bir insan güvenmemen için bir neden yok.
Gizlisi saklısı yok ben olsam güvenirdim
Bu kizlsr ne cesaret yapıyorlar
bende bilmiyorum, sadece 1 kişiyle öpüştüm bugüne kadar şahsen
Sen bile cesaretlisin
benim hiç olmadı
yasım 21 benim , senin kaç
19 .
daha yeni yeni reşit olmuşsun, çıkar seninde karşına
5 kız olsa durup bir düşünürdüm de 6 çok beee
5te neden düşündün
6. dan sonra 10 a yuvarlamıştır o bence de ondan.
alışmış kudurmuştan beterdir bunu unutma
7. sen olursun üzerine de denk geldikçe koyar
Oha. Bunu sormuyorsun demi?
sordum ne var ki
evlenilmez.100 kızla yatması lazım
o kadar yapan yoktur dünyada
Hayır
Çetele mi tuttunuz
ben sordum, 6 falan dedi
Bu bir kriter değil ki kimseyle olmamış ama krarkteri bozukta olan vardir vir sürü insanla olmuş ama karakteri duzgun de olabilir
cok haklısınız beyfendi
Sen sana nasil davrandığına sana nasil baktığına çevresine nasil. oldugina dikkat et yoksa diğerleri bos is
yani çekinmesi falan yok hiç. Özgüvenli hareket ediyor. Çok kültürlül biri
Olmasi gereken de bu biriyle olmak o kadar absurt birsey değil ne diye cekinsin
absürt değil mi kanka :D?, valla 21 yasındayım 1 kızla öpüşsem ( daha önce hiç olmadı ) Herhalde 6 ay g. tüm arştan inmez :D Adamın yattığı sayı bu, öpüştüğünü var sen tahmin et
Bana absürt gelmiyor Kardeşim cevremde de bunu absurt karşılayacak kimse yok ben hiçbirsey yaşamamış insanlara daha az güveniyorum erkeklerden
Niye evlenilmesin