Gözler kalbin aynasıdır ey dostlar. Sözlere değil, gözlere kanalım. 👀 

Bakışlar kendini ele veriyor. Hoslanarak bakan bir insan ile öylesine bakan bir insan arasında inanılmaz farklar var.
Bu farkı kelimelerle anlatmak oldukça zor.
Ama şu şekilde ifade edeyim, hoşlanan insan öyle derin ve manalı bakar ki istemsizce gözlerinde hapsolursunuz
Bir insan size 6 saniyeden uzun bir süre bakıyorsa ya sizi öldürmek istiyordur ya da sizinle halvete girmeyi arzu ediyordur diye bir replik duymuştum bir komedi Türk filminde. Ne kadar doğru bilmiyorum :D
Evet anlayabiliyorum. Göz kaçırıyorsa ve sık sık bakmaya çalışıyorsa bariz hoşlanıyordur zaten.
Ben genelde cümlelerin gizinde ararım bunu. Gözler, bakışlar artık herkes aynı bakıyor gibi geliyor bana..
Kelimelerde, bazen bir sitemden çok şey daha saklı olabiliyor. Ben bunun gücüne inanıyorum..
Evet, o gözler hiç yanıltmadı. Birinin gözüne bakınca duygularını anlayıp, kişilik analizi yapabiliyorum. Bu da böyle bir özelliğim. Çoğu kişide bilmez. 😃
Cevap
42Cevap
Çok iyi oyuncu değilse bakışlar kesinlikle aşkı saklamaz.
İnsan sarrafıyım tek bakışta anlarım.
Herkes soruyla, cevabıyla, bakışıyla niyetini belli ediyor. Biz bazen sadece inanmak istediklerimize inanıyoruz.
Evet anlıyorum ne kadar belli edilmezse gözler insani ele veriyor
Anlarım. Hele biri çok iyi anlattı dört saat boyunca 🤪
Anlaşılmaz mı elbette anlaşılır kimisi var bakışlarıyla yer bitirir insanı ve pas verir ki golü at artık der
Evet, anlayabilirim. Gözler kalbin aynasıdır, derler. Bakmak var, bakmak var. Hayran bakışlarıyla illa ki kendini ele verir...
Benim gibi yakışıklı olmayan birine hep aynı gözle baktıkları için bana karşı boş olduklarını her zaman anlarım😏
Anlarım ama sorun şu ki kimsenin gözüne 3 saniyeden fazla bakamam.
Insan sarrafı oldum artık anlıyorum az çok hal ve hareketleri belli eder
I-ıh, anlayamıyorum açıkçası, göz teması kurmayı seven biri olmadığımdan mütevellit sanırım.
Evet anlarım. Ne için bana bakıyor amacı ne anlarım
Ben anlarım.. hisleriyle bakan derin bakıyo çabuk çekemiyo gözlerini
aga be...
Bende daha o özellik açılmadı ama konuşmasından, hareketlerinden, mesajlarından anlaya bilirim.
Ben burnumun dibinde olan biten olayları görmeyen ve duymayan bir insanım hayatta anlamam 😂🙈
Şimdiki zamanlarda o kadar güzel oynuyorlar ki boş mu dolu mu belli olmuyor
Ben anlamıyorum. Zaten farkettim de bazı insanlar herkese öyle bakıyor.
Hiç belli olmuyor öyle sanıyorsun tam tersi çıkıyor bakışlara çok ta anlam yüklememek gerek
Huysuz olduktan sonra Anlamışsın ne fayda Korkak olduktan sonra sana Baksa ne fayda
Uzun zaman oldu anlayamayabilirim. 😅
Duyguları olan ve kibiri olmayan anlayabilir.
Aslında anlarım fakat hiç kondur * bana bakıyordur yaa falan diye düşünebilirim :)
Cok kacamak bakislari anlamak zor ama bazilari anlasiliyor ayan beyan belli ediyorlar
Kesinlikle anlarım çünkü insan her şeyini saklayabilir ama gözlerini asla.
bana bakan bakmis bu saatten sonra baskasi bakarsa benim aga gozleri oyar ☺️
Tabikide hemen anlarım
Tabi, gözler kalbin aynasıdır
Hep yanılırım inanmak istediğime inanırım çünkü
Seven insan derin ve anlamlı bakar
kesinlikle anlarım daha önce cok basıma geldı :D
Erkekler genelde göz göze konusur 15-20 sn
gzekalı değilsem anlarım
anlamam, söylemesi lazım
Istesem anlarimda anlamak istemem
Anlamaya çalışmak gibi bir çabam olmaz.
Yok buna katılmıyorum
Anlayamıyorum ben pek ya bakışmalardan
Anlarım illaki hissedersin
Mal gibi bakıyorsa değildir :D
Hemen anlarım ve anlatırım:)
çok zor çok zor çok zor
Evet anlarım anlamamazlıktan gelirim
Tabi ki anlaşılır aşk dolu bakmak başka bir boyut
evet
ben tam bir aptalim
ben her şeyi anlarım. herkes boş bakıyor.
Anlaşılır.
Anlaşılır
Anlayamam.
Tabiki belli eder
Anlaşılır tabikide
anlarım
Evet🥰
Anında anlarım.
İllaki anlaşılır.
Anlarım
Valla anlarım
Evet anlarım.