KS HALKI YORUMLARI ALALIM
KOLAY LOKMA SAYARIM
BÜYÜK CESARETTİR KIZ DA ATABILIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen kadınların ilk adımı atması bana çok çekici geliyor ve bunu çok istiyorum zira aksi halde bende ilk adımı atabilecek özgüven olduğunu pek sanmıyorum :D Basit biri olduğu anlamına gelmez ama yine de o ilk adımı nasıl ve ne için attığına göre de değişir tabi. Ayrıca elbette normal olarak ret yeme ihtimali de var sonuçta herkes herkesi beğenmek zorunda değil.
Ya yok kızda adım atabilir ne olucakki
Sonuçta hepimiz insanız
Tabi kızın karşısındaki karaktere görede değişkenlik gösterir bu durum
Ama bence kadınlarda adım atabilmeli
Bence sorun yok
Hatta güzel birşey
Cevap
7Cevap
Basit olmaz ama şöyle bir yanlış var "kız ilk adımı atarsa erkek bu cepte diyip iplemez." Benim hoşlanabileceğim bir kız bana adım atsa bende devam ederim ama hoşlanamayacağım bir kiz adım atınca ne yapayım ayıp olmasin diye konusayim mi? Bu durumda red ediyoruz. Yani ilk adım attığınız icin degil sizi beğenmediği icin red yiyorsunuz))
Ama çocuk beni arzuluyor
Buna eminsen o zaman ilk adımı at
Ve sevgilisi var gelmiş hala bana yazıyor sana yazarsam o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor
Bundan*
Cok farklı ni durummuş seninki sevgilisi olan biriyle nasıl konuşuyorsun?
Evet eminim
Gelmiş o yazıyor hala
Bu çocukla oldun diyelim ama ilerde senden daha iyisini bulunca ne yapacak suanki durumun aynısını çocukla ciddi bir ikiski istiyorsan olmayacağını sana söyleyebilirim ha hayır eğlenmek istiyorsan sevgilisinin olup olmadığını umursamazsın zaten
Nasıl yani şu an ki durumun aynısının olmayacağı derken tam anlayamadım hangi durumun?
Yani sen onunlayken başkasını arzulayıp iletisime geçebilir
Anladım o kızı aldatan seninle olduğun da seni de aldatır diyorsun en iyisi bosvermek ve yeni birisini sevmek
erkek atınca basit olmuyor da kadın atınca neden gereksiz gurur yapılıyor biz insan değil miyiz hayvan mıyız? hani eşittik?
Ya saçma bisey karşıdan beklersen çok beklersin valla
Kanka erkekler şöyle düşünür kız açılırsa onu cepte görür
kızlardaki bana göre cesaret derim.
İlk adımı atan tarafan korkak değil cesur taraftır.
Karşıdaki kişiye göre değişir
Hayır. Saygı duyarım
OLMAZ çıkarın sunu aklınızdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?