Lisedeyken kötüdu durumlar yaşadım özetle tehtit şantaj korkutma şiddet diyeyim. Daha sonra kaldıramadim ve psikolojik tedavi gördüm. Aradan zaman geçti sevgilim oldu ve yaşadığım durumu ona anlattım beni olgunlukla karşıladı. Ben hiç bir zaman o günlerde takıntılı kalmamaya çalışsam da vucudum istemsiz tepkiler veriyordu. Daha sonra tekrar otobüste birinin tacizine ve beni takip etmesine şahit oldum. O kadar cabalamama rağmen yılardır korkularım tekrar başladı. Sevgilim durumu biliyordu ve çok da destek olmadı. Yanına geleceğim korkma dedi gelmedi. Yarın gelirim dedi gel dedim gelmedi. Bahanelerle görüşmeleri erteledi. Beni anladığını düşünmüyorum ister istemez yine depresyona girdim. Günlerdir kabuslarla uyandım ancak sevgilim kendi kendine bana sürekli kızmaya çocuk gibi ilgi bekledigimi söylemeye başladı. Sadece aramasını mesaj atmasını en azından güzel cümleler kurmasını istemiştim. Manevi şeyler. Tekrar geçmişe dönmek istemiyorum. Sevgilimde destek olmak yerine bana alaycı tavırlar sergiliyor sizce onun yaptığı normal mi?
Bu arada üç yil önceki sevgilim ve biz onunla 2 hafta önce barıştık.
Bu arada üç yil önceki sevgilim ve biz onunla 2 hafta önce barıştık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer