elde edene kadar yapmadığınız çakallık kalmıyor 😒!!! romantizmin nirvanasına yatay geçiş yapıyorsunuz 😒!!! , türlü hediyeler ile kendinize tapar hale getiriyorsunuz 😒!!!, elde ettikten sonra ise kadına değersiz hissettirip yalnız ve nevrotik hale sürükleyip bırakıyorsunuz neden böylesiniz abi siz hı hepiniz aynısınızzzzz hepinizzzzz...
Rica ediyorum bu tarz soruları erkek ya da kadın diye ayırmayın sonuçta hevesini alıp bırakan insan net karaktersizdir bunu kadını erkeği olabilir mi Allah aşkına Sonuçta eylemli kötü bir şey penisin alıp bırakan insan Aşk at adam Yani insanlardır gerçek aşkın kavramını bilemeyen insanlardır bu kesinlikle kadını erkeği yok
Şimdi biraz argo küfürlü açıklama yapacağım küfür argo için kusuruma bakma baştan Söyleyim O Hevesini Alıp da Kızı Bırakan Terk eden Erkekler varya Afedersin Onlar Şerefsizin karaktersizin önde gidenidir a*k pislikleri kızla gönül eğlendir gez toz sonra da gönlü geçince terk et oh ne rahatmış ya o y*sak erkek demeye dilim de varmıyor boylerinin bizim cinsten olduğuna yani erkek olduklarına Utanıyorum insan hiç mi düşünmez ki bu kız benim için o hayaller kuruyordur belki ben şimdi bunu bırakırsam o kızın hayalini yıkmış üzmüş kalbini kırmış olurum diye düşünmesi lazım insan ya madem kıza aşık değilsiniz o zaman hiç sevgili olmayın kızları kandırmayın akıllı olun akıllı bende erkeğim ama ben asla bi kızı terk etmem Seviyorsam sevgili olurum ve hiç bırakmam eğer aşık değilsem de sevgili hiç olmam en azından kızın gururuyla hayallerini yıkmış olmam
bu karanlık ve puslu insan pazarında düşeni yemek kanundur. aç kalmamak için birilerinin düşmesini beklemek yerine düşürmek için ellerinden geleni yaparlar. böylece içinde bulundukları çevre onları biçimlendirir. Burada insanların ne olduklarını , neden böyle yaptıklarını tartışmak beyhudedir. çünkü HER pazar gibi bu insan pazarını talep şekillerdir.
Bu sadece ilişkiler için geçerli değildir zaten, herhangi bir şeyi çok istersin, onun için uğraşırsın, hayaller kurarsın, ona sahip olduktan sonra bir süre sonra eskisi kadar ilgilenmezsin, bir süre daha ilgilendikten sonra kenara köşeye atarsın, sadece ihtiyacın olduğunda aklına gelir, örneğin teknolojik ürünler, örneğin araba. insan garanti altına aldım sandığı herşeyden bir süre sonra sıkılır, bu yüzden hiç kimseye ben artık seninim, cebindeyim, garantiyim izlenimi vermeyeceksiniz. Vereceğiniz tek izlenim ben senin evet avucundayım ama kayıp gidebilirim de olmalıdır...
Hepiniz derken? Alındım valla. Kız teni tenine değmemiş biri olarak ağrıma geldi hepiniz demen. Ben de sırf bunun için sevgili yapmadım işte. Sırf ümit veririmde kendime bağlatıp olmayınca üzülmesin diye sevgili olmadım kimseyle. İstesem olurdum ve hala da olabilirim. Bir Çerkez kızı var arzulayıp duruyor ama yapmayacam. Bakirliğimi evleneceğim kişiye saklıyorum. Allah da İnşallah önce eğitimi ve karakteri sağlam biriyle karşılaşmamı nasip eder. Her erkek dediğin için kırıldım. Bu arada bir kızı elde etmek istesem ona hediye almazdım. Hediyeyle kendini bir erkeğe teslim eden kızdan hayır gelmez.
Hepsini aynı kefeye koymuyorum arada istisnalar da var. Ayrıca bir kadın da kendini erkeğin insiyatifine bırakmamalı. Bırakıp gideceği belliyse zaten anlaşılır siz vurun tekmeyi gitsin. Keyifli günler.
Bütün erkekleri tanıdın mı da tüm erkekler aynısınız diyorsun. Nedir bu önyargı ve feminizme kayan düşünce fukaralığı. Bi tane zibidi yüzünden benim veya diğer içinde az da olsa iyilik barındıran erkekleri aynı kefeye koyamazsın. Bırakan kadın da olabilir erkek de. Bu dediğinin cinsiyeti yok. Bizzat tecrübe ederek söylüyorum. Varımı yoğumu feda ettiğim insan beni bir hiç uğruna bıraktı şimdi tüm kızlar aynısınız desem olur mu?
aslında acınacak durumdayız. bunun binlerce nedeni var. ergen davranışları yaşla beraber devam ediyor. duygusal gelişimlerini bilgisyar başından vakit ayırıp tamamlayamıyorlar. İnsanlarla nasıl konuşulur, ne hissederler bilmiyorlar. Herşey onlar için nesneleşiyor. Herşey rol, yapmacık yaşıyorlar. Bu yüzeyselliği toplu besliyor.
Kendi kulvarındaki adamlarla takılırsan olacagi bu belki de? Bir iki erkekle dunyanin yarisini yargilamak ırkçılıktan hallicedir. Ayni cumlelerle kadinlari yargilayamayacagimiz gibi erkekleri de yargilayamayiz. Gotunuzden element uydurmayin ya. Herkes kadinlarr erkeklerr diyerek cumleye basliyor , ifrit olduk.
Sırf hepiniz aynısınız dediğiniz için şunları yapasım var. Hepimizi aynı kefeye koyduğunuz için daha beterini de hak ediyorsunuz. Konu her ne olursa olsun insanların hepsini bir tutmaktan vazgeçin artık. Böyle erkeklerin olduğunu hepimiz biliyoruz ancak herkes öyle diyemezsiniz.
Şurada sana sitem etmeme rağmen sen yanıtımı beğenmişsin ancak arkadaşların zoruna gitmiş. Bu kadar objektif bakabildiğin için teşekkür ederim. Sırf nezaketen bile beğenmiş olsan bu bile büyük erdemdir. Şu yanıtıma anlamadan eksi atanlar gibi dostum olacağına senin gibi düşmanım olmasını yeğlerim.
Birine kalbini açıp bende vajina göğüslerden başka şeylerde var diyebiliyosan elinde kalır
Ama bekleyim o beni bulsun aman şöyle olsun böyle olsun diyip aramazsan seni yine aynısı çapkını bulur yatağa atar tekmeyi çakar başkasına bakar eyvallah der gider
Toplumdaki kötü olaylardan ötürü ülkemizde erkeklere karşı öylesine büyük bir önyargı ve genelleme var ki gerçekten sevgiyle yaklaşan insanlarda bundan nasibini alıyorlar. Sürekli ikna etme çabasında olan, uzun bir maraton koşmak zorunda bırakılan erkek finish noktasına gelip kazandığında sevgilisinden daha çok maraton koşmanın zevkli olduğunu düşünüyor ve hevesi bitiyor çünkü o ikna etmek uğruna başkası olmuştur çoktan...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer bir kadın duygu, düşünce ya da zekasıyla değil de cinselligiyle ve kadinligiyla bir erkeği tavlamak istiyorsa (sadece seks yapmaktan bahsetmiyorum. Kışkırtıcı fotoğraflar cinsellik içerek konuşmalar da dahil) erkek de cinselligin ve kadınlığın hevesini alınca tekmeyi basar. Burda kimse suçu erkeğe bulmamali. Biraz çift taraflı düşünülmeli.
Bu karakterle alakali bisi ona bakarsan ne kadınlar var erkeğinin parasi bitince iflas edince boşayan veya daha zengin bi erkekle aldatan cook kadin var sonuçta hevesini alip birakan tek erkek degil oyle yapan erkek te kadin da insanliktan nasibini almamıstir
Peki bunu çözen zeki akıllı bir kız buna neden düşer orası da var bir tek erkekler mi kötü ama doğru siz türk kızları üstün varlıklarsınız siz ne halt yerseniz yiyin sorun olmaz erkekler yaparsa sorun olur değil mi
İlk önce ilgiye sevgiye boğup göklere çıkarıyorlar sonra ordan pat diye asagi birakiyorlar insani birden kesiyorlar her şeyi o yüzden eekeklerin oyuncağı olmaya gerek duymuyorum uzak olsunlar
Bu durumu hiç yaşamadım, bence insanlar hayatlarına alacakları kişiyi dikkatli seçmedikleri için sonuçta hüsrana uğratılıyorlar. Cinsiyetten bağımsız olarak durum böyle.
Bunu yapan erkekler var evet ama erkeği kullanıp atan kadınlar da var. Çok ortalıkta konuşmazlar sadece erkekler kadar, erkekler de konuşamaz gururdan, o yüzden gizli kalır 😊
Senin adına üzüldüm lakin insanın iyiside var kötüsüde bu her iki cins içinde geçerli bir durum ben zeki bir insan değilim hatta saf bile sayılırım lakin yaş alıp tecrübe edindikçe öğreniyor insan
Değer verip el üstünde tutunca çekip gidiyorsunuz da o yüzden!!! Bende daha yeni ayrıldım sevgilimden. Ben onu vezir ettim o beni rezil ne yaparsın işte insan oğlu.
Erkekler kadınlar diye birşey yok ki bu tüm insan evladı için geçerlidir. Elde etmek için svvaşırız kazanırız ve bırakırız böyle işlemiş genetiğimize god 🙈
Türlü hediyeler ile tapar hale getirmek? Hediye alınca tapınıyorsan hiç başına gelenlere üzülme Genellemeler de lağım gibi. Nerde mal var bulun, sonra hepiniz aynısınız diye ağlaşın..
Biz erkekler gerilla taktiğini severiz bazı durumlarda... Bir de ilk başta zenginiz diye yalan uydurduğumuz zaman , fakirliğimiz ortaya çıkmaya yakın kaçarız..
Erkekler kadın olsun kız olsun hediyeler güzel sözler söyleyerek kendilerine taptırıyorlar sonrada hevesleri geçince bırakmalarına ayar oluyorum resmen
Saygıdeğer hemcinslerim sevdiceklerine bir gün değil hergün romantik davransın hanımefendiler de onların hatalarını birazcık görmezden gelsin. Onlar ersin muradına ben de onlara sabah akşam edeyim dua... 😊
Maalesef genellikle öyleyiz. Şöyle söyleyim yaratılıştan veya doğanın kanunu gibi. Mesela yatağa girmek için seni komple soyındurur iş bittikten sonra kendin giyinirsin. Erkekte yatakta rahatladıktan sonra pişmanlık gelir malesef
kendini erk*ksin diye ustun gormuyorsan ve feministsen iyisin degilsen de klasik erk*ksin. feminist olmayan kadinlara lafim yok zaten akil fikir diliyorum yazik onlara
neymiş efendim feministsem dier erkekler gibi deilmişim. evet feminist falan deilim. cunku gunumuzde cogu feminist kendilerini daha üstün görmekte. Herkes eşittir. Ben kadınlardan üstün deilim kadınlarda benden üstün değil !
feministler mi kendini üstün görüyor? djbdjdbaidbaodhoe. abi esitlik mesitlik bir seyler diyorsun ya aslimda bunun feministlil oldugunu bilmelisin. kimse ustunlugi savunmuyor. nereden goruyorsunuz bunlari hayret ediyorum
bunun bir çok sebebi var. nasıl anlatayım sana. şey düşün. 34 sene ben hep yalnızdım. benim hayatımda olan ailem dışındaki her kadın beni kullandı kendi çıkaraına göre ben neden kullan at yapmayım ki? düşün ödev yaptırdı işini bitiridi gitti... gibi. ben de kadını artık kullan at gibi görüyorum. birisinden hoşlandım ama hep red edildim. neden uğraşım ki? bir insan bana fazlalık gibi geliyor. kadınla evlen seni kullansın sömürsün sonra... ee. böyle düşünüyorum. evlilik eskidenmiş...
Bu kızlarda da var malesef. Her erkekse bir değil. Erkekler daha çok kızla birlikte olmak ister eğer böyle cinsellik meyli varsa dediğini yapar. Ama dürüst olan sadık olan erkek yapmaz