Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evli bir insanın eski sevgilisi ile öylesine konuşuyor gibi bir kafası olamaz. Unutamasa en azından duygularına hakim olamadı, aptallık yaptı desek, diğer türlüsü daha büyük rezillik.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oysaki engelleyebilir ama konuşmayı tercih ediyor yani o zaman bu kadın o erkeği unutamamis aradan 10 yıl geçmesine rağmen
Evlendiyse artık ilk aşkı falan unutması lazım ha unutamadiysa evlendiği adama büyük yanlış yapıyor sosyal medya dan evli olduğu halde ilk aşkına resim atan kadından hayır gelmez resim attığı ilk aşkı kadının evli olduğunu biliyorsa da uzak durması lazım kadın karaktersiz
Normal resim şimdi çocuk bununla 10 yıla yakındır görüşmüyor Muş oda gormk istemiş buda resim atmış işte buluşmak istemiş kız gelmemiş numara istemiş vermiyor ama sadece sosyal medyada konusuyorlar
Unutamamış olabilir ama sonuçta evli bir kadın artık eski sevgilisi geçmişte kaldı numarasını vermemekte ve buluşmaya gelmemekte doğru yapıyor peki sosyal medya dan konuşması nasıl mesafeli mi ciddi mi
Sosyal medyadan konuşmaları canım deme diyor sonra arada eski günlere hitaben laf sokuyor içinde kalmış gibi mesela sen bana güvenmeyi yaptığın gibi diyor
çocuk buna baskıyı artirsa elde edermi kadın neden sosyal medya üzerinden konuşuyor aslında en büyük sorun o ki yani çocuğu istemese sevmese ya da unutsa cevap verir mi hem konuşmalarında öküz öldü ortaklik bitti diyor ama halen konuşmaya devam ediyor sence kadının amacı ne
Dediğim gibi zamanında sevmiş sadece illaki aklında kalır hadi kadın cevap verdi çocuk neden evli bir kadına yazıyor hala kocasının yerine koy kendini kocası işte karısı evde eski sevgilisiyle yazisiyor çok yanlış bu aldatmadir çocukta karakter varsa geçmişte bıraksın yuva yikmasin yuva yıkanın yuvası olmaz kadını rahat bıraksın
Ben kadın suçsuz demiyorum ki ikiside suçlu iyi okursan kadın aldatıyor diyorum evliyken başkasına yazan kadını çocuk nasıl elde etmeyi düşünüyor nasıl güvenecek kocasını bıraktı diyelim çocukla evlendi çocuk nasıl güvenecek kocasını bırakan kadın yarın bigun bı başkasına ya da eski kocasına gitmeyeceği ne malum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, Merhaba evli olan 1 kadın ilk aşkını unutabilir mi 3 yıldır birlikte olduğu erkeği unutabilir mi sosyal medya üzerinden?
Kızlar Ne Diyor
Evli bir insanın eski sevgilisi ile öylesine konuşuyor gibi bir kafası olamaz. Unutamasa en azından duygularına hakim olamadı, aptallık yaptı desek, diğer türlüsü daha büyük rezillik.
Oysaki engelleyebilir ama konuşmayı tercih ediyor yani o zaman bu kadın o erkeği unutamamis aradan 10 yıl geçmesine rağmen
Sosyal medya üzerinden aşk nasıl oluyor 😄
Yani sosyal medya üzerinden konuşuyorlar
Bunun öncesi var kız evli fakat ayridligi eski sevgilisine resim atıyor
Evlimisiniz esinizmi ilk aşkına resim atıyor?
Kız evli
Evlendiyse artık ilk aşkı falan unutması lazım ha unutamadiysa evlendiği adama büyük yanlış yapıyor sosyal medya dan evli olduğu halde ilk aşkına resim atan kadından hayır gelmez resim attığı ilk aşkı kadının evli olduğunu biliyorsa da uzak durması lazım kadın karaktersiz
Yani kadın ona neden resim atar ki
Sadece ilk aşkına atmiyordur başka adamlarada atiyordur kadın aranıyor belliki
Resim atıyor eski sevgilisine ve numarasını vermiyor sence ne yapmaya çalışıyor
Ne resmi atıyor ozelmi
Normal resim şimdi çocuk bununla 10 yıla yakındır görüşmüyor Muş oda gormk istemiş buda resim atmış işte buluşmak istemiş kız gelmemiş numara istemiş vermiyor ama sadece sosyal medyada konusuyorlar
Çocuk hâlâ seviyor galiba ama uzak dursun sonucta evli bir kadın artık kadında konusmamali aralarında sevgi kalmış demekki ama unutmalari lazım artık
Sence kadjin unutmuş mu
Unutmamış olabilir
Peki neden numarasını vermiyor buluşmaya gelmiyor
Unutamamış olabilir ama sonuçta evli bir kadın artık eski sevgilisi geçmişte kaldı numarasını vermemekte ve buluşmaya gelmemekte doğru yapıyor peki sosyal medya dan konuşması nasıl mesafeli mi ciddi mi
Sosyal medyadan konuşmaları canım deme diyor sonra arada eski günlere hitaben laf sokuyor içinde kalmış gibi mesela sen bana güvenmeyi yaptığın gibi diyor
Güvenmemeyi yaptığın gibi diyor
Zamanında çok sevmiş ama olmamış ayrı yollar seçmişler ozaman ama kızgınlık ve ofkede vardır çünkü başkasıyla evlenmiş ilk aşk olarak kalmış cocuk
çocuk buna baskıyı artirsa elde edermi kadın neden sosyal medya üzerinden konuşuyor aslında en büyük sorun o ki yani çocuğu istemese sevmese ya da unutsa cevap verir mi hem konuşmalarında öküz öldü ortaklik bitti diyor ama halen konuşmaya devam ediyor sence kadının amacı ne
Dediğim gibi zamanında sevmiş sadece illaki aklında kalır hadi kadın cevap verdi çocuk neden evli bir kadına yazıyor hala kocasının yerine koy kendini kocası işte karısı evde eski sevgilisiyle yazisiyor çok yanlış bu aldatmadir çocukta karakter varsa geçmişte bıraksın yuva yikmasin yuva yıkanın yuvası olmaz kadını rahat bıraksın
Az önce dedin ki kadın başkalarına da yazıyor dur diye o nasıl oluyor çocuğun suçu ne
Ben kadın suçsuz demiyorum ki ikiside suçlu iyi okursan kadın aldatıyor diyorum evliyken başkasına yazan kadını çocuk nasıl elde etmeyi düşünüyor nasıl güvenecek kocasını bıraktı diyelim çocukla evlendi çocuk nasıl güvenecek kocasını bırakan kadın yarın bigun bı başkasına ya da eski kocasına gitmeyeceği ne malum
Kadın uyariyor bu kadar sık yazma diye kadın sence seviyormudur
Sevmiyordur sadece geçmişte sevmiş izi kalmıştır
Sevmiyorsa neden konuşsun ki yani amaç ne