Yani anlamıyorum ben bunu.. yaşamışsınız birşeyler, e olmamış ayrıldınız. Sonra neden barışıyorsunuz? Yine olmayacak... ya da hadi oldu evlendiniz.. e yine sonu hüsran bunun.. ne bekliyorlar ki.. bir kez ayrılınca zaten uygun olmadığınız anlaşılıyor.. denenmiş bir yanlışı tekrar denemeyin.. şahsi düşüncem..
Sanki de varya başkası mı yok.. heryer erkek , kız dolu.. bulun başkasını ya.. bulun doğru kişiyi..
Bakıyorum hep bir akılsızlıkla ilerliyor çoğu kişi.. takıntı gibi..
Ben ayrıldıktan sonra barışalım dedi, yalvardı ve buna rağmen devam etmedim. Kestirip attm. Sevgimde vardı ama denenmişi tekrar denemem. Vakit kaybı.. başkasıyla tanıştım, nişanlandım. Mutluyum.. son dediğiniz böyle olmalı.. mutsuzlukla değil
Sanki de varya başkası mı yok.. heryer erkek , kız dolu.. bulun başkasını ya.. bulun doğru kişiyi..
Bakıyorum hep bir akılsızlıkla ilerliyor çoğu kişi.. takıntı gibi..
Ben ayrıldıktan sonra barışalım dedi, yalvardı ve buna rağmen devam etmedim. Kestirip attm. Sevgimde vardı ama denenmişi tekrar denemem. Vakit kaybı.. başkasıyla tanıştım, nişanlandım. Mutluyum.. son dediğiniz böyle olmalı.. mutsuzlukla değil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ortada aldatma dolandirma gibi buyuk bi sorun yoksa herkes 2. sansi hakeder. taraflar derslerini alirlar. seviyosak neden ayrilalim neden sansimizi denemek varken icimizde bi ukte kalsin ki o kisi.
baskasini bulmak oyle kolay degil. herkes ayni degil ki bu kadar insan yalniziz
Başkasını bulmak kolay değil? Buna sizi kim inandırdı? İnan çaba gösterirsen kolay. Ayrıca kader öyle birşeyki onu senin karşına her koşulda çıkartır. Bana göre 2. şans diye birşey yok.. 2. aptallık var.. kendi kendinizi mutsuz edersiniz.. denemeyin. Sevsenizde bazen vazgeçmek gerekir
istedigim gibi biri yok. o vardi onu da kaybettim
şu an yok. Ama ilerde olacak. Şaşıracaksın. Ozaman beni hatırla:) dersin bikız böyle söylemişti..
eminim akıllı güzelde kızsın.. aska denenmiş birşeyi tekrar deneme. Sonra hemcinslerimi mutsuz görünce bende inan üzülüyorum
o mukemmel ve dunyada baska onun gibisi yok gibi. bilmiyorum yine cikar mi karsima oyle biri. umarim haklisindir.
Niye kaybettin
@Dndksndndnnd yogun bi donem geciriyordu. msjima bakamayabiliyordu ama bu sefer baska uygulamalara girip hala bakmamasi beni ofkelendirdi
Canım benim.. seven herzaman sevdiğine vakit ayırır, öncelikle bunu bil. Benim nişanlım şu an okadar yoğunkü canı çıkıyor resmen. Buna rağmen telefon elinde hep benimle ilgilenir. Bazen diyorum bırak dinlen sen , kendini yorma. Yok der yine o yoğunlukta bana yazar arar.. sevgi böyledir. Aşk emek ister. Seninle ilgilenmeyen biri için kendini üzmeye değermi.. aynaya bak ve deki kimse kendimden önemli değil. Hayatına başkası girecek, ve seni sevdiğinde , sevginin ne demek olduğunu ozaman anlayacaksın
anladim saol. dogru diyorsun. ben mesaja bakmadan uyuyamazdim. o 4 gün nasil ici rahat etti de uyudu bilemiyorum. is guc okul bahanesiymis
O kadar haklısın ki. Her 2. şansı verdiğim insan geldi ağzıma s*çtı zaten
Bazen ortada bişey yokken bir anlık sinir ve öfkeyle bitebiliyor sonra insan pişman oluyor işte
İnan canım bunlar bahane.. ortadaki o sorunlar bitmiyor. Benim bazı arkadaşlarımda öyle derdi. Anlık sinirle ayrıldık dur barışayım.. sonra hepsi mutsuz oldu.. inan bir tane mutlu yok. Bak sinirleneceğin birşey yapıyorsa zaten bunu ömür boyu sana yapacak.. eminol. Ve şunu unutma, bir insan asla ama asla değişmez.. değişmiş numarası yapar.. sonra özüne döner
Tecrübe kazanıyor lar ya aynı hatalar yapılmaz diye
Aynı hatalar barıştıklarında tekrar tekrar yapılıyor. Eminol
Herkes için öyle değil çoğu dediğin gibi ama
Seversen vaz gecemzsin
Bazen sevsende vazgeçeceksin... ağlasanda zırlasanda sana uygun değilse vazgeçip gideceksin
Çok zorbe
Sen sevdinmi
Sevdim.. okadar sevdimki.. bana yalvardı barışalım, deneyelim.. ama ben sonumun kötü olacağına emindim. Ondan vazgeçtim. Ağlaya ağlaya numaramı herşeyimi değiştirdim.. yıl geçti.. ona sevgim bitmişti.. baktımki bazı şeyler gerçekten bitiyor.. başkasıyla tanıştım.. inan aşık oldum.. nişanlandık. Çok mutluyum.. iyi ki dedim.. iyi ki mantığımla gittim.. bazen mantık bizi kurtarır
Devam ediyormu
Ne devam ediyormu?
Ilişkin şu anki
Saçmalık