Herkes bilir tüm felaketlerin başlangıcıdır bu duygu durumu. Böyle bir kaosa girdim galiba elimde olmadan bir şeyler hissediyorum bir yandan korkuyorum bir yandan kendimi geri çekemiyorum. Bu hislerin yoğunluğunun karşılıklı olup olmadığından sonumuzun nereye gideceğinden bile emin değilim ama hissediyorum işte bir şeyler içimde kımıl kımıl olmaya başlıyor. Bir yanım kaçmak ister bir yanım koşmak derler ya tam o misal bir haldeyim. Napim ne dersiniz? Açılın falan olayını geçelim başka öneriler alalım.
Hep Aklımda , sürekli onu düşünüyorum , düşündükce mutlu oluyorum?
Ne güzel bir duygudur bu.. Sevgi insanın kalbine düştü mü orada ateş varsa söner, her yer gül bahçesine döner. Gece gündüz onu düşünmek istersin çünkü kalbinde atan O'dur. Onu hayal etmek istersin çünkü beyninin mutluluk merkezini en çok uyaran hayal onun hayalidir. Hani en çok sevdiğin çikolatanın bile hayali solda sıfır kalır o an.. 🙂🙂 Umarım hisleriniz karşılıklı çıkar. Çok mutlu olursunuz. Sevgiler! 🙂
Kesinlikle yaşamış biri olarak tavsiye veriyorum. Her şeyini öğrenmeden açılma. Onunla yapabilecek misin, sana uyan yönleri neler, uymayan yönleri neler, kültürlü mü, öğrenmeye dinlemeye yeni şeyler keşfetmeye meyilli mi, seni önemser mi, nasıl davranır? Hepsini öğrenerek açıl sonradan öğrenince kesinlikle başta yapmalıydım diyorsun.
En İyi Cevaplar