Merhaba ben yaklaşık 1 aydır aşığım. edirnekapı-gaziosmanpaşa minibünde her akşam 20:30 civarında bir kızla yolculuk ediyorum deli gibi aşık oldum. para uzatıyor ben veriyorum para üzerini veriyorum. Bir kez merhabalaştık ama konuşamıyoruz. insem indiği yerde sapık konumuna düşerim diye çekiniyorum. esmer uzun boylu spor ve çok güzel giyinen bir kız. aşıgım sana indiğinde bana baktığını da gördüm. bizde yumurta kefesi değiliz. yakısıkli sayılırız. ah seni bı bulsam ne olurdu be?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bizim Ülkede Böyle Durumlar İçin Her Bölgeye Özel Bir İtiraf Profili Olur. Bölgenin Adı Sonra Da İtiraf Yazılır Kim Kimi Beğenmiş Yazıyor Yeri Zamanı Kişiyi Tarif Ediyor Sonra Da Konuşuyorlar. Sizde De Böyle Birşey Varsa Dene Bence. Eğer Yoksa Bir İlki Başlata Bilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılCokda anlamam bu işlerden fakat instada falan mı bakmaliyim buna
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okurken ben bile gerildim ne yapardım diye😀 seni çok iyi anlıyorum belli ki sende benim gibisin yılışık yırtık bir tip değilsin.
İnip söylesen burası Türkiye algılar çok önyargılı gıdım gıdım sohbete giriceksik artık minübüste en azından tedirgin olmamiş olur.02 Yorumla
Soran+1 yılAllah kahretsin ailem çok terbiyeli yetiştirdi abi beni öyle yılışık sarkacak bı tip falan değilim bu tip biseyi de daha önce hiç yapmadım o yüzden çok zorlaniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAbi mektup falan çocukca olabilir. Çek bi kenara konuş tanış bence. Sapık damgası yemezsin herhalde. Ne olcak sanki cesaret lazım.
İşte cesaret işte fazilet işte feraset işte mertlik işte adam gibi adamlık.01 Yorumla
Soran+1 yılGel bakım. sen söyle sana diyeceklerim var 😂
+1 yılBirisi mektup yaz demiş evet mantıklı çünkü tanımadığım biri peşimden gelirse korkarım (hiç konuşmadığınız için peşinden gidersen garip olur)
Sen mektubu ver eline alırsa alır artık orası ona kalmış ama onun hoşuna gitmişsen seninle konuşur. Her şey bu kadar00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
18Cevap
İndiğinde sende in telefonumu nerde bıraktığımı hatırlamıyorum telefonunuzu kullanabilir miyim? De kendi numaranı ara teşekkür et ayrıl, Hoşlanmış bile olsa gittiğinde olur tanışalım cevabını alamayabilirsin. Kız arkadaşımında başına geldi nasıl bakıyo nasıl yakışıklı sabah akşam anlattı durdu, çocuk artık bakışlarından cesaret alıp geldi beni yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz dedi arkadaşımın cevabı Hayırrrr tanışmayalım dedi hdjdjdjd haftalarca pişman oldu twetrdan falan gönderme yaptı rastlarım diye ama bidaha çocuğu göremedik 🤣 demem o kii o an tanışmak istese bile cevabı farklı olabilir doğal olarak. Teşekkür msjı atarsın karşılık verirse devamı gelir :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂bide bununla mi ugrasicaz hoslanacak hayır diyecek olaylara bak ya
- +1 yıl
Çok tehlikeli bir hareket bu dönemde
- +1 yıl
+1 yılAçıkcası birisi indiğim yerde inip böyle konuşsa benimle ben çok korkarım ve tedirgin olurum haliyle her seferinde aynı saatte bindiğim dolmuşa binmem ya bir sonrakine binerim ya da bir öncesine. Bence dolmuştayken para uzatma bahanesiyle muhabbet kurmaya çalış yoksa günümüzde artık çok korkuyoruz..
26 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca mektupta yazma. Yine sapık damgası yersin. Para uzatırken paraüstü olursa eğer alırken teşekkür et vs tavırlarına bak ona göre konuş. Daha çok yeni bir durum 1 ay yani bir de böyle ücret bahanesine denk geldikçe 2-3 hafta denk gelsen ve ona oturduğunda yer versen ona göre tavrını belirlersin.
- +1 yıl
Mektup yazmak tacize giriyor heralde
- +1 yıl
Bence öyle. Düşünsene 1 aydır sadece akşamları denk geliyorsun ve bir gün birisi sana duygularını açıklamış bir şekilde herşeyi yazmış. Tedirgin edici. O dolmuşa o saatten sonra aynı anda bulunmak istemezdin. Çünkü sen öyle düşünmüyor olabilirsin o sadece sana karşı tek taraflı birşeyler besliyor olabilir.
- +1 yıl
Yani tanışma olsa neyse benim bir arkadaşım yaptı bunu kız polise verdi sjsjs
- +1 yıl
Ben olsam bende veririm yani
Soran+1 yılSaol ne kadar iyisin adli işlemler başlatılmıştır :)
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılYaz uzunca bir mektup inerken ver. Diger türlü aynı durakta insen falan sapık damgası yiyebilirsin. Telefon numaranı da yaz mektuba. O olumlu olursa iletişime geçer seninle.
18 Yorumla
Soran+1 yılParmağında yüzük yok. telefonla da hiç sevgilisiyle vs konustugunu mesajlastigini falan da görmedim. ayip olmasın diye çok yüzüne bakamıyorum. ellerini izliyorum çaktırmadan uzunca camdan yansımasına bakıyorum bikac saniye
- +1 yıl
Kıyamam:) Artık bir şeyler yapsan iyi olacak
Soran+1 yılAslında hepimiz toplaşıp kaçırsak mı 😂
- +1 yıl
Yaz şu mektubu
Soran+1 yılTamam tam para üstünü verirken buda yan masadan ikram falan mı desem. kagidi verirken :)
- +1 yıl
O da senin tercihin artık. Umarim istediğin gibi olur her şey.
Soran+1 yılBiz ancak hüsrana uğrar başımızı eğer gideriz ya neyse
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin
+1 yılDostum ben bu tip şeylere karşıyım doğrusunu istersen biliyorum içinden ihtimaller ağır basıyor ama inan bana sen onu kafanda yapıyorsun o belki de senden korktuğu için bakıyor ama sen başka türlü anlarsın çünkü hislerin var o nedenle sana tavsiyem, yanına bir arkadaşını al mümkünse kız olsun ve ona görüşünü sor sakın kafandaki fikirler ile yola çıkma hislerin seni daima seni haklı cıkaracak şekile manipule eder cünkü.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok abi merhabalasiyoruz ara sıra ve para uzatıyor teşekkür ediyor falan bir keresinde yaşlı amca çok zam yapılmış falan dedi. bende gençler saklamıyor nedense hep yaşlılar bu tip boş şeylere takılıyor falan dedim kahkaha attı o tip onu korkuttugumu düşünmüyorum. öküz gibi bakmıyorum.
- +1 yıl
GÜzel o zaman ama yine de dikkatli ol, yolun açık olsun.
Soran+1 yılEyvallah abi hergun onunla minibüse binicem diğe bu soğukta yarım saat 1 saat bekliyorum:)
- +1 yıl
Güzel bence aşık olmanın bile tadını çıkar, aşık olmak güzel şey sonu ne olursa olsun.
Soran+1 yılEvet şu anda ben çok keyif alıyorumcevaplari okudukça da gülüyorum eğleniyorum ve güzel de oluyor en azından bu dönemde çok sağlıklı dusunemedigimden dolayı psikolog gibi oluyor bana :)
+1 yılHer gün aynı rutinse merhaba diye başla, o merhabadan sonra devamını niye getirmiyosunki her akşam karsilasiyoruz da merak ettim ne iş yapiyosunuz vs desen tamamdır. Ama bence kesinlikle indiği yerde inmemelisin o zaman takip ediyo diyerek korkar doğal olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılYani minibüste konuşmak için çok müsait değil. gaziosmanpaşa ya giden bir minibüs çok da anlayışlı olmayacaktır :)
- +1 yıl
Hım oraları bilmiyorum evet o zaman kültüre duyarlı olmak lazm
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBurda bulabilceğini sanmıyorum. Bu pişmanlığı yaşayacağına keşke inseydin şansını deneseydin
27 Yorumla
Soran+1 yılİşin kötüsü 2 hafta içinde araç alacağım o zaman minibüse de binemeyeceğim. o zaman nasıl olucak indiği durakta falan beklesem çok mu comar gibi görünürum acaba
- +1 yıl
Ya yerinde olsam nasıl göründüğüne bakmazdım işin ucunda amacın var. Hem oda sana bakış falan atmış belki içinden geçiriyordur keşkeler? Ama tabi orda bekleyip birde ona açılmak bunlar cesaret işi. Ama aşığım diosan herşeyi göze alıp konuşmalısın gerekirse araban olsa bile minibüse bin 😅
Soran+1 yılArabayla evin önünden bütün gece geçip romantik şarkıları patlaticam ama sokağa çıkma yasağı var 😂
- +1 yıl
Kıza görünüp yapcaksan harika fikir😂
Soran+1 yılBen onun muhtarlıktan scrsine çalıştığı yerden evine kadar herşeyi ogrenicem. sonra da bismillah :)
- +1 yıl
Adamın dibi bee!! yürü.. kim tutabilir arkandayızz 😂💪🏻
Soran+1 yıl:)
Hayırlısı diye dua etme çünkü her hayırıb arkasından mutlaka şer gelir. Halde ve gelecekte bildiğim veyahut bilmediğim tüm güzellikleri iyilikleri senden ister, Halde ve gelecekte bildiğim veyahut bilmediğim tüm kötülüklerden olumsuzluklardan sana sığınırım diye dua et.
20 Yorumlaİndiği yerde in sana bşy söylicem beni yanlış anlama falan diye başla rahatsızlık veriyosam giderim gibi şeyler de.. olcaksa olur olmicaksada koy g* ne rahman gitsin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün ayni yerde otobuse filan vesayle iniyorsa indiği yerdeki insanlarda buyuk ihtimalle bilirler tanirlar veya onuda gectim kagit üzerine bir seyler yaz yazacagin sana kalmis bir sey para ustu uzattiginda o şekilde ver
02 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karışık herhalde indiği yerde inip konuşucam gibi geliyor
- +1 yıl
Yani en doğrusu o hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnince hemen arkasından değil de az ileride inip koşsan daha iyi😂 yani güzelce söyle tanışmak istiyorum falan de arkasından ben olsaydımmm arkamdan inip birsey sorabilir miyim ya da bakarmısnız falan desen korkarım biraz saçma olabilir ama öyle
10 Yorumla
+1 yılValla aynısı başıma geldi arkadaşıma sormuş beni sapık gibi geldi gözüme hoşlanmamıştım çünkü kendi kendine kurulmuş bence hiç bir topa girme zaten o seni beğense sürekli bakardı cesaret vericek bir şey yapardı demek ki öyle bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ondan bı hamle beklemem gerekiyor sanirim
+1 yılÇok tatlı ya♥️♥️ in konuş seviyeli yaklaşırsan bişey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKonuş bence madem o da bakıyor ve sürekli bir etkileşim var. Olur bence birşeyler.
10 Yorumla
+1 yılKardeşime bak bea. Kaybolanı buldurma duası var ama bu konuda işe yaramaz diye düşünüyorum.
Şimdi çıksa bu sorunun altına neredesin lan sen, ben de seni arıyorum dese keşke😁00 YorumlaTanismak istedigini ve uzun zmndir dikkatini cektigini guzel bir dille ona soyle. Fazla agzina girme sapik der ama efendi efendi yaklasirsan bisey olmaz
00 YorumlaEe sürekli denk geliyorsanız sohbet aç işte oradan arkadaş olun sonra yürür iş
12 Yorumla
Soran+1 yılKitleniyorum yanında inan, şoka girmek üzere olan bir durum gibi oluyorum
Aşık olmaktan çok hoşlandım desen daha iyi olmaz mıydı dostum
14 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum ya ne hoşlanması kardeşim :)
- +1 yıl
@fatmanurcandan tşkr ederim 👍
- +1 yıl
Rica ederim
Üniversiteye itiraf sayfasına yazsaydın keşke bulurdun 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNe üniversitesi?
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBro sakın burdakilerin aklına uyupta kıza sarma haa, ortalık karışık zaten takalar seni de kervana gençliğini yerler demedi deme.
00 Yorumla
+1 yılHer gün aynı saatte minibüse bin denk gelirseniz yanına otur sohbete gir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kalabalik oluyor oturamiyoruz ikimizde ama ben genelde onun yanında durmaya çalışıyorum oda yanına gelmem için yol falan veriyor :) evcilik oynuyoruz 😂
Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Seviyorsan git konuş bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılYeterince cesaretli değilim.
+1 yılBidaha indiginde pesine takil yoksa bu düsüncelerinden kurtulamazsin
00 Yorumla
+1 yılBuradan da zor bulursun gibi ne aşklar var ya dedim içimden kb
00 Yorumlabelli etmeden parayı uzatırken not uzat cebinde hazır olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCesaretinizi toplayip düzgün bir üslupla konussaniz sorun olmaz bence konuşmalısınız
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha hareketlerini gözlemleyip konuşacak fırsatı kollamalıyım.
Cevap sahibi+1 yılBir daha göremeyede bilirsin hayat bu ne olacağı belli olmaz keşken olmasın bırak söyle içindekileri olmazsada olmaz ama en azından içinde kalmaz.
Soran+1 yılSevgilim falan var derse ben varya çok kötü olurum. rahatsiz ettim kendi kendime gelin güvey oldu diye diye
Cevap sahibi+1 yılSiz onun yakınındaki bir arkadaşı değilsiniz bilmemeniz gayet doğal olur ama size şunu söylemeliyim insanın en çok içinde söyleyemedikleri kalıyor en son bir yakınımı uyardım aynı sizin gibi ama dinlemedi şimdi sevdiği evleniyor ve ağzında tek bir cümle keşke söyleseydim
Soran+1 yılNe tuttuğum takım. sampiyon ne siyasi parti lider ne sevdiğim kız benim 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki olur adım atmadan bilemezsiniz
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar şu attığım linke acil girmeniz lazım +18 değildir herkes görsün bunu gerçekten işte yarayan bir uygulama GÖRÜŞÜRÜZ. Link bu--->ay. live/Coin8<----
00 Yorumla
+1 yılahahahah bir bana denk gelmedi :))
21 Yorumla- +1 yıl
Gelir gelir merak etme bencs
+1 yılBindigi durakta bekle ya da indigi
20 Yorumla
+1 yılbir gün para üzerini verirken ağabey daha önceden yazdıgın mektupu paranın arasına koy denemekten zarar gelmez good luck
00 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şekilde bir not kağıdına hislerini yazsan? Çantasına ya da bir şekilde okuyabileceği bir yere koysan?
Eğer hep aynı saatte görüyorsan şanslısın. Hala şansın var bence :)00 YorumlaKırmızı kar yağdığı zaman bulursun bekle.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşa ıhlamur çiçekleri açtığında...
Esmer uzun boyluyum ben olabilir miyim🤣
09 Yorumla
Soran+1 yılEdirnekapı dan 20:30 da minibuse biniyor musun?
- +1 yıl
Eğer sen çıkarsan bu sitenin düğünü üstlenmesi lazım o seviye :))))
Soran+1 yıl@UnhandledExceptional gür krizi geçirdim 😂
Soran+1 yılSen değilsin o kız. o kız gibi kimse olamaz zaten. yine çılgınım yine serseri:)
- +1 yıl
Dostum bence sen 1-2 hafta binme görme bir durul sonra bak önüne, deli fişek gibisin :)
Soran+1 yıl@UnhandledExceptional diyorsun ki tanirsan üzülürsün yani :)
+1 yılGaziosmanpaşa candır kizladi güzeldir 😅😅
00 YorumlaSeviyorsan git konuş bizlere de haber ver 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHava civa hep 'ya şundadır ya bunda
00 Yorumla Kaldı mı böyle ya ilk görüşte aşık olan
00 Yorumla
+1 yılAynı saatte aynı minibüse bin şansa artık
00 YorumlaAyse gider fatma gelir
10 Yorumla
+1 yılKonuşun hiçbişey kaybetmezsiniz bence
10 Yorumla
+1 yılNe kadar özgüvensiz insanlarsınız ya
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru seni seviyorum deyip yüzük açmam lazım minibüste 😂
- +1 yıl
Sevdiğim bir kız vardı lise aşkı 2 yıl sonra otobüs yolculuğunda karşılaştık ama gidip duygularımı itiraf ettim sende yapabilirsin konuşmak zor değil
Soran+1 yılTamam yarın tam minibüsten inerken üstüne konfeti patlatırım
- +1 yıl
Ha ha çok komiksin yha. s. s
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana bakıyor mu bakmıyorsa rahatsız etme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bikac kez yakaladım bakarken
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAga konuş direkt
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bilinmeyen bir cisim yaklaşmadan 😂
- +1 yıl
Kanka şimdi s iktir et gemiyi cismi falan da eğer seviyorsan pat diye konuş
Soran+1 yılEvet la casa de papel gibi plan yapmaliyim
+1 yılİşin zor kral bu devirde bakmak bile sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Direkt konus
00 Yorumla
+1 yılNaber dadlum de numarasını işte sjsjs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım hayır mı olacak şer mi :)
+1 yılSalllaaaaaaaa
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol iyi ki yazdın:)
- +1 yıl
Yaratılmışları razı etmek için yaratılmadık
+1 yılBulamazsın
-Unut02 Yorumla
Soran+1 yılAbi hergun görüyorum nasıl bulamiycam :)
- +1 yıl
Niye soruyorsun kardeşim o zaman 😄
+1 yılGit açıl kıza
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu neden düşünemedim ya varya vallahi süpersin 😂
- +1 yıl
O zaman sorma hey Allahım
olmadın
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz