Magazin Bu kıza aşık oldum kim bu? Lütfen söyleyin, kim bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İnfluncer filan mı? Güncellemeler+1 yıl Lan kadın dünya starıymış, bize bakar mı 🚬 Bu kıza aşık oldum kim bu? Lütfen söyleyin, kim bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 702 cevap paylaştı. Ana De Armas. Cemre Baysel'i ona çok benzetiyorum. Benzerliği kimse farketmemiş sanırım. 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O da zaten sana bakacaktı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız her kız tipe bakmaz canısı, belli bir yaştan sonra birşeylere bakıyorlarmis Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Oyuncu sanrim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleymiş Yorumla
lstbnlgm Takip Et Xper 3 Yaş: 125 +1 yıl Google da arat shs 0 52 Yorumla Soran +1 yıl Telefonda öyle bir özellik yok ki Yorumla lstbnlgm +1 yıl Var google a gir sağdan kamera kismi var ordan arat Yorumla Soran +1 yıl Baktım yok Yorumla Soran +1 yıl Olsa aratirdim Yorumla lstbnlgm +1 yıl Her telefonda var sende nasil yok anlamadim Yorumla lstbnlgm +1 yıl Google a google lens yaz Yorumla Soran +1 yıl Galiba eski sürüm 🥴 Yorumla lstbnlgm +1 yıl Google lens yaz çıkar Yorumla lstbnlgm +1 yıl Güncelle Yorumla Soran +1 yıl Tm zaten öğrendim kim olduğunu Yorumla lstbnlgm +1 yıl Sonra lazim olur diye dedim ingilizce yazilarin cevirisini bile yapabiliyorsun fotosunu çekerek balik vermiyorum balik tutmayi öğretiyorum sana sjsj Yorumla Soran +1 yıl Sağol sayende her gece bir cigara yakarım Yorumla lstbnlgm +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Olmayacak kişileri beğenme onlarla bir ilişki kurma hayalî olmayacak ve bu sadece biraz üzücü ama geçer elbet Yorumla lstbnlgm +1 yıl Jsjsj Yorumla Soran +1 yıl 😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl 123 yaşında olabiliyorsun? Yorumla lstbnlgm +1 yıl Yaslandim knk Yorumla Soran +1 yıl Aynen, interneti ilk kullananlar arasında olmak güzel bir duygudur senin için Yorumla lstbnlgm +1 yıl Sadece internet değil telefonda sjsj Yorumla Soran +1 yıl Aynen, çok havalı Yorumla lstbnlgm +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤮😣🥵😩🥵😩😲😣 puhahaha Yorumla lstbnlgm +1 yıl Noldu beni kıskanman hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Seni niye kıskanayim ki zaten vaktin az kalmış nineow Yorumla lstbnlgm +1 yıl Ben sonsuzluk iksiri ictim senden gencim Yorumla Soran +1 yıl Peki, 🚬👍 Yorumla lstbnlgm +1 yıl Sen cigaraya devam et benden erken gidersin knk Yorumla Soran +1 yıl Yalnız hayatım boyunca 0 cigara Yorumla lstbnlgm +1 yıl Helal yusufi Yorumla Soran +1 yıl Bu bir tesadüf ama neyse Yorumla lstbnlgm +1 yıl Nasil Yorumla Soran +1 yıl Söylersem Arap olayım Yorumla lstbnlgm +1 yıl Adın yusuf😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, asırlık çınar öyle bir şey yok! Yorumla lstbnlgm +1 yıl Anladim aramizda🤫 Yorumla Soran +1 yıl Eferim, işte böyle Yorumla lstbnlgm +1 yıl Tamam yusuf 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya off ifşa olduk, başaramadık abi Yorumla lstbnlgm +1 yıl Yak bi cigara Yorumla Soran +1 yıl Yeter ciğerim karardı, zalım dünya, felek sen bir kahbesin Yorumla lstbnlgm +1 yıl AhhHahhahahhabababah kekostar mısın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öylesine attım Yorumla lstbnlgm +1 yıl Kardeşim olsan zevkine döverdim seni😂 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 :( Yorumla lstbnlgm +1 yıl 😂😂😂. Yorumla Soran +1 yıl 😣😣😣😣😣🥺😩 *_* Yorumla lstbnlgm +1 yıl 🚬🚬.. Yorumla Soran +1 yıl Çok yaşa 🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬👽☠️☠️☠️☠️ Yorumla lstbnlgm +1 yıl Sende knk🍶 Yorumla Soran +1 yıl tamam ben uyuyacağım 🖐️😴 Yorumla lstbnlgm +1 yıl Good night Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ana De Armas. Cemre Baysel'i ona çok benzetiyorum. Benzerliği kimse farketmemiş sanırım.
Bu Ana de Armas işte
O da zaten sana bakacaktı
Yalnız her kız tipe bakmaz canısı, belli bir yaştan sonra birşeylere bakıyorlarmis
Ünlü değil ya öyle biri işte
Oyuncu sanrim
Evet öyleymiş
Ana de Armas.
Oha.
Ana De Armas
Ana de armas
Google da arat shs
Telefonda öyle bir özellik yok ki
Var google a gir sağdan kamera kismi var ordan arat
Baktım yok
Olsa aratirdim
Her telefonda var sende nasil yok anlamadim
Google a google lens yaz
Galiba eski sürüm 🥴
Google lens yaz çıkar
Güncelle
Tm zaten öğrendim kim olduğunu
Sonra lazim olur diye dedim ingilizce yazilarin cevirisini bile yapabiliyorsun fotosunu çekerek balik vermiyorum balik tutmayi öğretiyorum sana sjsj
Sağol sayende her gece bir cigara yakarım
Niye
Olmayacak kişileri beğenme onlarla bir ilişki kurma hayalî olmayacak ve bu sadece biraz üzücü ama geçer elbet
Jsjsj
😭😭
Sen nasıl 123 yaşında olabiliyorsun?
Yaslandim knk
Aynen, interneti ilk kullananlar arasında olmak güzel bir duygudur senin için
Sadece internet değil telefonda sjsj
Aynen, çok havalı
😂😂
🤮😣🥵😩🥵😩😲😣 puhahaha
Noldu beni kıskanman hoş değil
Seni niye kıskanayim ki zaten vaktin az kalmış nineow
Ben sonsuzluk iksiri ictim senden gencim