Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu insanlar psikolojik hasta. Maalesef bazı çıkarcı kadınlar onları kullanıyor. Bu istismar aslında.
Seni ayrıca tebrik ederim. Ileride oğlunun böyle olma ihtimalini düşünmen senin vicdanını gösterir. Maalesef diğerleri ileriyi düşünmeden bu insanları kullanıyorlar. Türlü eziyetler ve hakaretler ediyorlar. Ilahi adaleti düşünmeden.42 Yorumla- +1 yıl
Kadınların hiçbirinde vicdan yok ki
Hepsi yapıyor bunu inan ki. Twitter tiktok vs de milyonlarca tag var. Yabancı ülkelerde daha da fazla. Cehennemi kadınlar dolduracak. Bütün bu pisliklerin baş sorumlusu da feminizm.
Soran+1 yıl@Strong_Warrior ne boş yapmışsın bu mesajı atan erkek
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Buna neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Bir kadına maddi destek vererek karşılığında onun dikkatini onayını, ilgisini ve dikkatini çekmeye çalışmak eskiden beri tüm insanların ve türlerin erkeklerinde var olan güçlü bir dürtü. Karısının harcaması için çalışıp para kazanan yüzmilyonlarca erkek var. Birkaç dakika sohbet edebilmek için içki ısmarlayan, yemeğe çıkarıp hesabı ödeyen, hediyeler alan bir sürü erkek var. Bunları garipsemiyorsunuz da bizim gibi finansal köleler neden size tuhaf geliyor?
931 Yorumla
Soran+1 yılBu normal mi? Bilmiyorum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım
Soran+1 yıl@Gerçeköle ya bu cidden tuhaf. Size normal geliyor olabilir ama karşılığında hele hiçbir şey beklememek daha da tuhaf. Kim karşılıksız iyilik yapar
- +1 yıl
Bir kadına hizmet edebilme şansına erişmiş oluyoruz. Bu fırsat verilmiş oluyor bize ve bu yetiyor. Zaten sanaldan iletişim kurma durumu da söz konusu. Yani finansal kölelik için sanaldan iletişim kuruluyor çünkü. Hem o iletisim firsati hem de hizmet edebilmiş olmanin mutluluğu bize yetiyor.
Soran+1 yıl@Gerçeköle kabul eden bir sürü kişi bulursunuz ama onlara da tuhaf gelebilir
Soran+1 yıl@Gerçeköle paraya ihtiyacım yok bundan 10 ay önce olsaydı ilk ben atlardım. Bu akıma yeni alışmaya başlıyorum
Soran+1 yıl@Gerçeköle para dışında mesela ne yapıyorsunuz ki? Bu arkadaş mesela kendini aşağılamak istiyor siz ne istiyorsunuz?
Soran+1 yıl@Gerçeköle anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Mesaj at
- +1 yıl
@karamelcik333 attım efendim
- +1 yıl
@Gerçeköle mesaj atabilir misin
- +1 yıl
@SlaveCaner Mesaj atabilir misin
- +1 yıl
Köllleyim ulaşın
- 1 yıl
@dapfrence ben olmak isterim
- 1 yıl
@dapfrence ben isterim
- 1 yıl
Ben neden finansal bulamıyorum
- 10 ay
@Simaryaİmge jklh. er
- 8 ay
@dapfrence hâlâ düşünüyor musunuz?
İnsan ruhunun derinliklerin de ki karanlıklar da nelerin saklandığını bilmiyoruz. Yüzeye çıkanlar da insanın ne kadar iğrençleşebileceğini, alçalabileceğini gösteriyor. Karşısın da ki insanla doğru dürüst konuşamayan, derdini anlatamayan, ve söyleneni anlamayan, bu tür çıkışlarla ruhunun köleliğini keşfettiğini inanmamızı bekliyor. Ruhunun köleliliğini keşfedecek duygusal olgunluğa erişmek bu kadar kolaysa ortalık neden ergen dolu? Tuzak yaklaşımlar bunlar.
24 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açar mısın ben de tuzak olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Bu tür uç seks deneyimleri için kişinin kendi keşif yolculuğun da epey uzun seyehat etmiş olması beklenir. Günlük hazlar, anlık zevklerle hayatına yön vermez. Daha tutarlı zevkleri, ve bunları nadir de yoğun yaşadığı anları vardır. Bu tür insanlar bir iletişim kurmak amacıyla bu tür uç hislerinden bahsediyor olabilirler. bir şekil de iletişim kurduktan sonra amacına ulaşmak için farklı isteklerle gelmeye başlarlar. Yemleme gibi işte. bedava peynir fare kapanın da.
Soran+1 yılHaklısın
1 yılBu konuda neden önyargılı olunuyor anlamıyorum. Tüm dünyada olan son derece güzel bir ilişki bu. Bizim kadınlarımız keşke çekinmese çünkü en güvenilir ilişki. Hem kişisel bilgilerini vermek zorunda değilsiniz hem de isteğiniz zaman bitirebiliyorsunuz. Daha ne olsun?
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılİlk zamanlardan beri erkekler kadınlara hizmet etmek, onların ilgisini çekmek istemiştir. Bunun illa bir karşılığının olması gerekmiyor. Maddi anlamda kadına hizmet edebilmiş olmasının verdiği mutluluk erkeğe yetiyor zaten. Biz bu önyargıları kiramadik bir türlü maalesef.
23 Yorumla- +1 yıl
Süper ben talibim
- +1 yıl
@denizsiması Selam
Soran+1 yıl@finansalbiri selam
1 yılBana denk gelenler hepsi yalancı ve asla kölelik sıfatına uymayan fake kişilerdi varsa gerçek köle gelsin
112 Yorumla- 1 yıl
Ben varım
- 3 ay
hav hav
+1 yılSJFJJAKKDJSJKSJF bu nee 😂😂 bende bu kızlar niye bukadar havalı diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyin havası kanki böyle beyinsizler yazıyor diye havalanıyorlarsa onlarda harbi salaktır
+1 yılgrinin elli tonu filmini Türkiye'de yayınlamakta çok büyük bir hata yaptılar. etkileri hala sürüyor.
30 Yorumla
+1 yılKötü bir amacımız yok. Kadınları daha üstün gördüğümüz için hizmet etmek istiyoruz. Sadece bu kadar.
431 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca başıma bela olur demişsiniz ki bu endişe de gereksiz aslında. Bu iliskide kisisel hicbir bilgi paylasilmiyor. Telefon numaraniz dahil hicbir bilginizi vermek zorunda degilsiniz. Nasil bir sorun olabilir ki?
Soran+1 yılNe bileyim paramı aldı diye fava falan açar
Soran+1 yılDava
- +1 yıl
Bilerek ve isteyerek gonderiyor zaten :) eft veya havale yapiyor. Aslında en güzeli kölenin kredi karti ile trendyol alışverişi yapmanız. Ben hep oyle yapiyordum
Soran+1 yılOhaaa
- +1 yıl
Köle belirlemiş olduğunuz bir limit dahilinde sanal kart olusturuyor ve siz de o kart bilgileriyle alışveriş yapiyorsunuz. Ortada isim, soyisim yok, kisisel hicbir bilgi yok. Endişe edilecek bir durum yok
- +1 yıl
Zaten hesabiniz fakemis, kisisel hicbir bilgi paylaşımı da olmadigi icin en güvenilir köle ilişkisi budur aslında
- +1 yıl
Kendi adıma konuşmak gerekirse gizlilik benim icin de çok önemli. Bu durumun cevrem tarafindan bilinmesini ben de istemem kesinlikle. Siz koleden cekiniyorsunuz ama kole de sizden cekiniyor :) Cekinilecek bir durum yok kısacası.
Soran+1 yılÇok ilginç
- +1 yıl
Daha önce iki defa finansal kölelik yaptım. En ufak bir sorun olmadı. Guvenilir olmayan köle kendini belli eder zaten. Sizden en ufak bir sey bile talep etmiyorsa o köleye guvenebilirsiniz
- +1 yıl
Rica etsem bana yazabilir misiniz? Benim xper yeterli degil zaten. Size hizmet edebilmeyi ve endişe etmenize gerek olmadigini göstermeyi cok isterim
Soran+1 yılŞu an yemek yiyorum sana yazarım ama öyle konuşuruz
- +1 yıl
Afiyet olsun. Tamam peki, görüşmek üzere.
Soran+1 yılYazıyorum
Soran+1 yıl@Elaaaaa34 aha yaz buna
Soran+1 yıl@Elaaaaa34 kanka kölelik yapıyormuş bu. Konuşursan anlaşırsınız
- +1 yıl
Sana mesaj atamiyorum
- +1 yıl
Efendim arayışınız devam ediyor mu acaba
- +1 yıl
Ben talibim kölem olmanıza
- +1 yıl
Ben talibim
- +1 yıl
Yaz bana köle.
- +1 yıl
Mesaj at bana
- +1 yıl
@Gerçeköle yaz bana
- +1 yıl
@Elaaaaa34 hayır adres ortaya çıkmıyor çünkü alışverişi siz kendi hesabinizdan yapıyorsunuz, köle sadece kart bilgilerini veriyor size
+1 yılKendimize sahibe ararız ve bizi köle olarak kullanmadını hakaret etmesini isteriz karşılığında maddi destek oluruz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden köle olmak istiyo ki sallak mı bunlar
30 Yorumla
+1 yılSanal. finansal köle varsa ben niye bulamıyorum 🤔🤔🤔🤔
213 Yorumla- +1 yıl
varım
- 7 ay
@Zeynoşangara kız sen ne tatlısın ya
Ben bu sekilde guvenli bi sahip kole iliskisi ariyorum isteyen varsa yazsin
3514 Yorumla- +1 yıl
been
- +1 yıl
Ben varım
- +1 yıl
Ben varım
- +1 yıl
köleyim
- +1 yıl
İsterim
- 1 yıl
Bende istiyorum
- 1 yıl
Ben arıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. gitsinler bi fakiri sevindirsin çok saçma bişey bu finansal kölelik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayHerkes güvenilir sahibe bulmak zor demiş ama köle bulmak zor hem bi insan bunu kendine nasıl yedirir?
46 Yorumla- 8 ay
Kendine yedirilecek bir durum değil. Zaten olması gereken bu. Her erkek bir kadına hizmet etmeli
- 7 ay
Yo gayet de zor sahibe olanların çoğu fake
Cevap sahibi7 ayfake derken
- 7 ay
Sahibe görünümlü erkek profili hepsi
- 7 ay
@finslave95 aynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Finansal köle küfür hakaret edip aşağılayıp elindeki parayı alıp keyifle yiyip mağdur ettiğin kişiye denir o da bundan mutluluk duyar
00 Yorumlabir insan neden böyle bir troll yapma gereksinimi hissederki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBana mı troll diyorsun?
+1 yılBi tane papara hesabı aç paralarını al. Günlük 100 lira olsa karındr ki 100 lira ile kalmas onlar
019 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Onlar senin kölen olsun sendr para iste onlardan
Soran+1 yılYa ayıp hasta bence bunlar
- +1 yıl
Hastaları iyileştirmen lazın işte :) uşan bana gelecek öyle teklif de işte cinsiyetten kaybediyoruz
Soran+1 yılAç bir tane kadın hesabı hemen gelir
- +1 yıl
Yok işte onlar ses kaydu felan da istiyorlar yoksa denemedşn değil :) bana gelenler köle ama zeki köle :)
Soran+1 yılBenimki daha mal biri galiba
- +1 yıl
İşte o yğzden kullan :)
Soran+1 yılYok be başıma bela açar falan
- +1 yıl
Korkmaaa :)
- +1 yıl
Paranın kokusunu hisset :)
Soran+1 yılYa yok ailemle yaşıyorum tamam para güzel bir şeyde başıma bela falan açar
- +1 yıl
Daha fazla ısrar etmeyecem ama bu kolay işi geri çevirme 😂
Soran+1 yılBaşıma bela açabilir mi
- +1 yıl
Mesaj kısmında yazayim mi sana?
- +1 yıl
?
Soran+1 yıl3 xperim yazayım sana
- +1 yıl
Yaz bana ama yazınca haber ver
Soran+1 yılYazdım
20 güBen artık bunun sorgulamasını komik buluyorum. Şu zamanda bilgiye erişimimiz çok kolay. Biraz araştırılsa zaten tüm dünyada bunun yapıldığı hatta en güvenli iletişim şekli olduğu görülecek. Her kız bu fırsatı değerlendirmeli bence
01 Yorumla
Soran15 güBaşımıza ne iş geleceği belli değil
Gizli Üye(30-35)1 yılBende bana hizmet etmek isteyen birini arıyorum köle olmak isteyen köpekler ulaşsın.
112 Yorumla- 1 yıl
Ben isterim
- 3 ay
hav hav
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılAh nerde bizde de böylesi
122 Yorumla- 1 yıl
:) :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim de fake hesabım var. Ne fake hesabıma ne kendi hesabıma böyle bir şey bir kere bile gelmedi. Sen aradın galiba.
32 Yorumla
Soran+1 yıl@SlaveBoi34 merhaba
- 1 yıl
Güvenilir sahibe bulmak zor
1 yılAmaç çok basit aslında. Genç ve güzel bir kadına hizmet edebilmek büyük bir şans. Bu şansa sahip olmak yetiyor başka bir beklentiye girmemize gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBunun asıl sebebi karşılıksız hizmet etmek zaten. Tabii ki iki tarafın da ciddi ve güvenilir olması gerekiyor. Öyle olursa son derece güzel ilerliyor her sey.
10 Yorumla
+1 yılAyagana gelen firsati tepmisin, bunlar gider baska birinin 4. 5. Finansal kolesi olur
11 Yorumla- +1 yıl
psikolojik yönden zayıf insanları sömürmek ne kadar doğru? vicdani yönden çok kötü bir durum bir kere. bu insanlara neden hala aklı sürekli uçkurunda insanlar olarak bakılıyor anlayamıyorum. psikolojilerinin düzgün olmadığı fikri neden kimsenin kafasına yatmıyor akıl sır erdiremiyorum. her şey gün gibi ortada halbuki. bu durumda olan insanları sömürmek kesinlikle doğru değil.
7 ayAmaç hiçbir karşılık beklemeden maddi anlamda hizmet etmek. Umarım bunu yapabileceğim birini bulabilirim
20 Yorumla
1 yılHiçbir karşılık beklemeden bir kadına maddi olarak hizmet ediyoruz. Soruyu soran kişi bunu bir denese o da anlayacak ne kadar güzel bir şey olduğunu
22 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir köle yok
- 1 yıl
Var :)
10 ayKeşke kızlar ön yargı ile yaklaşmasa çünkü çok mantıklı ve güzel bir ilişki. Ben de yaşamak istiyorum
10 Yorumla
11 ayAmaç bizlerden daha üstün olan kadınlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşmak. Ben de arıyorum ama henüz bulamadım
10 Yorumla
+1 yılAmaç karşılıksız hizmet etmek hepsi bu. Yine yaşamak istiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılla söyle de benim borçları ödesin, isterse ağzına da s. çabilirim :)
01 Yorumla- +1 yıl
psikolojik yönden zayıf insanları kullanmanın nesi doğru beyefendi? şu yazdığınız şeye bakın Allah aşkına. nasıl bir vicdan sizdeki?
+1 yılKendisine saygisi olmayan bi amip
20 Yorumla
+1 yılAmacimiz hiçbir karşılık beklemeden, bizden daha üstün gördüğümüz kadinlara maddi anlamda hizmet etmek
02 YorumlaKötü bir amacımız yok ki. Gerçek anlamda çok değer veriyoruz ve karşılıksız da olsa hizmet etmek istiyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Mesaj at
- 1 yıl
@Simaryaİmge güvenilir sahibe yok
+1 yılKadınları daha üstün gördüğümüz için verdiğimiz değer aslında bu. Karşılıksız olması da en güzel yanı zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Xper yeterli degil ki atamıyorum
+1 yılAmaç sadece hizmet etmek. Finansal kölelikte de bu karşılıksız oluyor. Ciddi düşünen biri ile gizlilik içerisinde yasamak isterim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben talibim
- 1 yıl
@SallyTanj güvenilir sahibe yok ne yazık ki
- 1 yıl
@denizsiması ben olaym fds
Amacımız sadece kadınlara hizmet etmek. İlla karşılık olmak zorunda degil. İnsanların anlayamadığı kısmı bu. Zaten amaci karşılıksız hizmet
01 Yorumla- +1 yıl
Ulaş bana
8 aySoruyu soran kişi keşke kendisi deneyip karar verse. Eminim şimdiye kadar neden yapmadım diyecektir
10 Yorumla
9 ayBizden üstün olan kadınlara hizmet etmek. Bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılBence çok güzel ve mantıklı bir ilişki ben severek yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılCiddi düşünen ve gizlilik içinde yaşamak isteyen kadın var mı bunu?
16 Yorumla- 1 yıl
@lola92 güvenilir sahibe yok ki
- 7 ay
@finslave95 ben varım
Kötü bir amaç yok. Sadece hizmet etmek istiyoruz. Karşılıksız olmasi bunun kanıtı zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Karşılıksız iste bir beklenti icinde olmadan
- +1 yıl
@Bnakdg ben isterim
+1 yılTek amacımız hizmet etmek başka bir beklentimiz yok. Bu sebeple karşılıksız oluyor zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Bana da at
Bence artık normal karşılanması gereken bir durum. Herkes memnunsa kötü tarafı nerde?
10 Yorumla
+1 yılfantazi işte olabilir
43 Yorumla- +1 yıl
@Gerçeköle yok düşünmüyorum
bu kadar düşen bir insan benim gözümde sapıktır
01 Yorumla- 16 gü
Değiliz
bi bana denk gelmiyor sanırım🤔
211 Yorumla- +1 yıl
Finansal köleniz olabilirim
+1 yılHala kölelik yapmak istiyor musun?
283 Yorumla- +1 yıl
Ben istiyorum
- +1 yıl
İstiyorum
- +1 yıl
İstiyorum
+1 yılArtık ben de denemek istiyorum. Cok duyuyorum çevremde ve ilgimi cekiyor.
02 YorumlaBana yonlendirebilirsiniz isterseniz
426 Yorumla- +1 yıl
Ben yapıyorum
- +1 yıl
varım ben
- +1 yıl
Ben isterim
- +1 yıl
Ben istiyorum
- 1 yıl
Güvenilir sahibe yok maalesef
+1 yılFinansal köpekler yazsın
505 Yorumla- +1 yıl
Ulaş
- +1 yıl
varım
Kadını daha üstün gördüğümüz için karşılıksız da olsa hizmet etmek istiyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Mesaj at
geri zekalılar resman yalvarıyorlar ya
19 Yorumla
Soran+1 yılHemen hemen dkakdksjd
- +1 yıl
Ne ozelligin var knk takilmak niye istiyorlar?
Soran+1 yıl@marslijokeer para yüzündendir
- +1 yıl
Foto koy knk burda herkes kendine guzel yakisikli diyor kimseye guvenmiyorum
Soran+1 yıl@marslijokeer aman boşver herkes kendine yakışıklı diyor
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)15 güKarşılıksız diyene dikkat et özele çekmiştir kesin
02 Yorumla
Soran15 güMesaj atmadım
Cevap sahibi15 güO istiyor işte
1 yılBurada güvenilir sahibe yok
11 Yorumla- 7 ay
Bana guvenebilirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılAl paralarını ye sen de. Gerçi birçoğu da fake ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe günlere kaldık Allah Islah etsin hepimizi.
10 Yorumla
+1 yılErkek düşmanlığı yapmayı bırakın.
00 Yorumla
+1 yılRuh hastası bunlar anasını satayım.
00 Yorumla
+1 yılTr kizlarini gotunu kaldiran bunlar.
211 Yorumla
Soran+1 yılBunla niye gtümğz kalksın hasta bunlar
- +1 yıl
Emin ol boyle cok var. Tr kzii ben guzelim cok diyor havalara kalkiyor. Bir tek trde var bu mallar.
Soran+1 yılBence hastalar mal değilde. Bi insan niye böyle bir şey yapar ki akıl kârı değil
- +1 yıl
Finansal kole değilim ama ilk cikma teklifi ettgim kiza buna benzer sozler soyledim. 2 ve 3 cikma teklifi ettiklerimi daha cok sevdim ama hic israr bile etmedim.
- +1 yıl
Nedne bilmiyorum ama guclu saniyor kendini. Yataga atma adimin ilk basamagi olarak gorüyor.
Soran+1 yılBu beni aşağılara yazıyor
- +1 yıl
Kizim odetsene iste faturalarini mal misin. Bedavadan para kazansan kullan. Sakin bulusma filan odet engel at.
Soran+1 yılKorkarım ben
- +1 yıl
Bir şey olmaz. Alisirsin ama os. bu olabilirsin dolayisiyla hic girme o zmn
Soran+1 yılYoo olmam da şimdi aklım almıyor bir insan niye böyle yapıyor başka emelleri vardır diye
- +1 yıl
Yok yok o para verince kendini guçlu saniyor.
+1 yılBana yonlendor
152 Yorumla- 1 yıl
Ben isterim
- 15 gü
Ben yapıyorum
+1 yılAmacımız sadece karşılıksız hizmet
30 Yorumla
1 yılAmacımız karşılıksız hizmet etmek
20 Yorumla
+1 yılAmacımız karşılık beklemeden hizmet etmek
21 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi