Ölmek istiyorum, bu kadar aciz miyim ben?

Kendimi çok ziyan hissediyorum, çok yalnızım. Kendimi dışarı atamayacağım bir yerde oturdum, sadece şu pc ile konuşuyorum. Duvarlar üzerime üzerime geliyor, aklımı yitirmek üzereyim. Ölmek istiyorum aklımdan ölümle ilgili durmadan değişik değişik düşünceler geçiyor.

Hayatta en son düşüneceğim şey ölüm; ama ben şimdi onu düşünüyorum. Yanımda bir bisürü gırtlağıma ya da bileğime dayasam mı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ne olur yardım edin bana, bir delilik, bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum. Size de hiç böyle olduğu oldu mu? Ne yapmam lazım, ne olur çok kötü durumdayım? Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
lanet olsun hayatıma,lanet olsun yaşadıklarıma beni bu hale düşürecekti bu hayat neden geldim Allah'ım ben bu dünyaya.

elimde bir jilet önümde bir bilek tek soru aklımda ölürsem kim üzülecek diye bir söz varya işte aynen o durumdayım:(((
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar herkese çok tşk ederim meğer ne çok sevenim varmış meğer ben hiç yalnız değilmişim tekrarr tekrar tşk ediyorum size 1 saat öncesine nazaran daha iyiyim sağolun:)
Güncellemeler
+1 yıl
bu site gerçekten çok farklı bir siteymiş onu anlıyorum burdaki insanlar birbirlerinin mutluluğu için nasıl da bir dayanışma içine giriyorlar onu gördüm.yazdıklarınızı iyice okudum ve ben şimdi daha iyiyim burdayım sizinleyim kötü bişi yapmadım saat sabahın 6 sı ve ben gayet iyiyim:))meğerse bu dünyada birbirlerinin mutluluğunu çok isteyen arkadaşlarda varmış onu öğrettiniz bana.herkese çok teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız belkide çok kötü bişi yapıcaktım.sağolun arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
NOT:özellikle @ze Oroco sana çok tşk ederim.beni yanılttın. kırdığım için tekrar tekrar özür dilerim.
Ölmek istiyorum, bu kadar aciz miyim ben?