Sevgilimden ayrılmalı mıyım (grup)?

merhaba 7 aydır birlikte yaşadığım 2 ay sonra da nişanımız olacak olan bir erkek arkadaşım var. Güzel bir uyumumuz var ger konuda fakat grup yapmak istedi benimle. Başta istemediğimi belirttim sürekli beni ikna etmeye çalıştı. Baktım olmayacak buna tamam tamam dedim. İşi yapmak istediği de en yakın çocukluk arkadaşı. Bize her haftasonu gelir. Ona teklif edecekti. Et dedim. Amacım artık ikisini de beş paralık edip aşağılayıp onu terk etmekti. Ama o gün arkadaşı gelmeden dayanamadım kavga ettik bitirdim ağladı etti özür diledi kabul ettim inandım. Bu olaydan tam 1 hafta sonra alkollüyken arkadaşı yine bizdeydi. Biz aşağıda odamızdaydık. Ve istemediğim halde geçen hafta ondan ayrılmama rağmen göz göre ilişkimizi çöpe attı. Ona seslendi ve çağırdı. Neyseki Allaha şükür kafam tam gitmedi. Kendime gelebildim. Ve o an bitirdim. Şu an hala birlikte aynı evdeyiz. Çok büyük hata yaptım bu sefer söz veriyorum diyor. Fakat hem güvenim çok zedelendi hem de ona olan inancım bitti. Seven insan gerçekten böyle paylaşamaz bence sevdiğini. Eskiden böyle değildi kıskanırdı beni. Geçmişimiz hakkında bile konuşsak keyfi kaçardı huzursuz olurdu. Aynı adam şimdi beni başkalarına kendi eliyle sunuyor. Arkadaşıyla da ilişkimi kestim. Ona ne gibi bir teklif gelirse gelsin en yakın arkadşaının sevgilisine bu gözle bakamazsın. Şimdi sizden fikir istediğim kısım şu: Ona bir şans vermeli miyim?
Her şeyimiz hazır. Çevremizdeki herkes biliyor yazın düğünümüz olacak vs. Her şeye rağmen seviyorum da onu. O kadar çok fedakarlık yaptım ki onun için. Kendimden geçtim onunla olan hayatıma odaklandım. Şimdi her şey böyleyken bitirmek çok zor geliyor. Resmen geleceğimden vazgeçmiş olacağım. Çünkü tüm hayalimiz planlarımız hep birlikteydi. Evlenince taşınacağımjz ev bile seçiliydi. Ama kaldıramıyorum da pisliği çok ağır geliyor taşıyamıyorum o konumda olmayı. Siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilimden ayrılmalı mıyım (grup)?