Bir elin parmağını geçmeyen eski sevgilim olduğu için gayet mantıklı geliyor bu bana. Hiçbir duygunuz olmadığını bilerek, eski sevgiliniz ile iyi bir arkadaş ortamında aynı masaya oturur musunuz?
Eski sevgiliyle arkadaş ortamında buluşup sohbet eder misiniz?
Ya şimdi diyelim ki Ayşe'yle Buğra eski sevgili Ayşe'nin hiç hissi yok Buğra belli etmiyor ama Ayşe yanına gelince bir ümit ışığı yanıyor hele sohbette edince garibim Buğra acaba olur mu diyor. ya da tam tersi. Yani bilemezsin karşı taraf ümitlenir falan. O yüzden sohbet etmemek mümkünse aynı yerde olmamak daha mantıklı. Tabi öcü görmüş gibi de kaçmamak lazım ayıp olur. Mesafe lazım yani.
Şöyle ki eğer kötü ayrılmadıysak olabilir, genelde kötü ayrılmam zaten ama bu demek değildir ki her eski sevgilimle oturup sohbet muhabbet ederim, hayır. İhanet olsun, yalan olsun yine de kötü ayrılmam ama oturup sohbet de etmem. Her ikisi de olmadıysa olabilir.
Birinin yüzünü şeytan görebilir o kıvamdayım diğeri için arkadaş ortamında buluşmamız mümkün olmadığı için hayır ama isteyip istemediğimse mevzu ne gerek var derim
Olmazdı sanırım. Hiç böyle bir şey yaşamadım ama rahatsız ederdi muhtemelen.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başta cidden rahatsız ediyor gitmek istemiyorsun ama aslında o kişinin eskiden iyi bir arkadaş olduğu düşüncesi ve sohbet sarıyor laf falan sokuyorsun bol bol eskiyi anmadan :D
Zaten uzun bir süre birlikte olduğunda sevgiliden çok arkadaşlık tarafın ağır basıyor ki devam ediyor. İşte o eskileri hatırlatmadan ve hatırlamadan konuşabilmek bana ince bir ipin üzerinde yürümek gibi geliyor. :) Zor ama oldurulabiliyorsa ne güzel.
Ortak arkadaşlarımız yok ama öyle bir durum olsaydı güzel bir plan işleyip biraz sesimi fazla çıkarıp gözüne çarpar, başka bir arkadaşımı olaya dahil edip uyuz ederdim. Ya bu işler de ğzerien tanımıyorum kötü kadın lakabımdan bir türlü sıyrılamıyorum kahretsin 😅😎
Kimisi mantıklı bulur; kimisi bulmaz. Ben ise sohbet etmem. Yani bu konuya sıcak bakmıyorum mantıklı da gelmiyor bana. Benim için eski eskidir. Mazide kaldıysa değil sohbet etmek; dönüp selam dahi vermem. Bu da benim yapım
Bu konularda ilişkinin nasıl bittiği çok önemli. Kafamda bitmiş gitmis bi şeyse konuşurum sorun etmem. Ama hala bi parça kırıntı varsa olmaz konuşamam.
Bunu bir defa yaşadım okeyde ortaktık genelde böyle durumlar ilişkinin tekrar geri dönüşü olur mu diye geçirilen zamandan öte değildir. Duygular değişmiyor
İyi ayrıldıysak bile anca selam verebilirim aynı masaya oturup sohbet etme gibi bir durumum olamaz ediliyorsa da bence hâlâ duygular tamamen sona ermemiş demektir.
Bana göre bir sakıncası yok. Olmuş bitmiş bir şey sonuçta. Tabii bide o kişiyle yaşanmışlıklarda etkiler bunu. Ama ergenler gibi birbirimizi her yerden engelleyip yüzümüze bakmamazlık yapmak çok saçma olur.
Evlenmişim, ne eski sevgilisiyle aynı masaya oturmak... Onun haricinde evli olmasam bile yine de oturmazdım, özellikle bana aşırı yanlış yapmış biriyse. İnsanın da bir gururu var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok yakın arkadaşız, birbirimize saygımız var çünkü