Ayrıldıktan sonra herhangi bir şekilde görüşür, konuşur musunuz veya aynı ortama girer misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrıldıktan sonra herhangi bir şekilde görüşür, konuşur musunuz veya aynı ortama girer misiniz?
Geçenlerde geldi bı kaç hafta oluyor köpek gibi kavga etmiştik daha sonra numarasını sildim falan neyse benim iki numaram var wp ayrı tel ayrı iki numarayida silmemis ben izini bile bırakmamıştım bı kaç hafta oluyor aradı görüşmek istediğini söyledi neredesin dedim konum attı gittim aldım başka bı mekana geçtik o konulardan hiç konu açmadım ama pişman olduğunu görmek içimi çok rahatlattı iyi ki bitmiş ve iyi ki bugün bulusmusuz dedim belki o görüşmeyi yapmasaydim aklımın bı köşesinde kalicakti hep ama onunda yardımıyla tamamiyle bitirdim herşeyi ona dair onun ne istediği gram umrumda değil bu arada
Eskiden görüşmek isterdim, bendeki eksiklikleri tamamladığını falan düşünüyordum. Her ne kadar birlikte olmaya çalışıp ortalığı yangın yerine çevirsek de ben kendisine saygı bilhassa sevgi duyardım. Bizden olmadığını çoğu kez anlasam da kabul edemezdim. Ama şimdi kabullendim. Kendisine hiç nefret duymadım, asla da öyle bir şey olamaz. Tadında bıraktık, bana verdiği maddi manevi her şey için teşekkür ederim. Dilerim ilerleyen hayatında daha mutlu ve başarılı olur 🌸 buselerimle, sevgiler dilerim 😘
Ya sen harikasın 🥺 ne güzel bir cevap be kardeşim. Yüreğine sağlık 🌸
Konuşurum düşmanım değil ve farkettim ki arkadaşkende birbirimize karşı bir kusurumuz yok önemli olan eski sevgilin olması değil nasıl neden ayrıldığınız bizim ilişkimiz seviyeliydi ve birbirimize karşı küfrümüz saygısızlığımız asla olmadı hayatımda gördüğüm dürüst nadir insanlardan biridir kendisi
Aslında kişiye göre değişir yıllarımı verdiysem o ilişki için emek sarfettiysem arada bir ihanet yalan gibi büyük şeyler yoksa tabi ki o da istediği sürece iletişimi kesmem. Ne kadar sonu kötü de bitmiş olsa sonuçta bir emek anılar var ortada hadi ayrıldık sen yoluna ben yoluma yapmak istemem.
Tişikkür ederimmmm
Neyy anlamadım
Arkadaş kalmam tabii ki eski sevgilimle hayatımda biri yoksa bu gerçekleşir. Hayatıma biri girdiği an hayatımdaki diğer erkeklerle ilgilenmem
Cevap
33Cevap
Eski sevgilim ile işim olmaz
Hayır görüşmem ve konuşmam da
Mümkün değil ama gerçekten isterdim oturup dertleşmeyi, çünkü iyi bir insan, Allah ona sağlık sıhhat versin
Amin ✴️
İşim olmaz bendende güzeliii yoook bu bakımdan benden de üzeni yook ✌️😄
Biraz toxic bi ilişkim vardır kendisinin baskasıyla ilişkisi olmasına ragmen yazardı konusurdukk azcıkk
Hayır, görüşmek isteseydim ayrılmazdık, bir sorun var ki ayrılıyorsun, dolayısıyla yüzünü bile görmeye gerek yok
Hayatımdan geçmiş hiç kimseyi engellemedim. Aktif olarak konuştuğum hiç kimse yok lakin ex den next olmuyor ne yazık ki...
A ne münasebet neden görüşeyim onunla görüşecek olsam neden ayrılıyım?
Tabii ki de konuşmam Benim için bitmişse bitmiştir yani.
Hayır eski olduğu an engelli listesine dahil ederim.
Çok önemli olsaydı eski olmazdı ne münasebet neden konuşayım.
Görüşmem de, konuşmam da. İletişimi tamamen keserim.
Ayrıldıktan sonra tek kelime dahi olsa iletişime geçmedim, geçmem de..
Hiç lüzumu yok ben çoktan yeni bir limana yelken açtım
Selam, tabiki konusuruz öküzmüyüz o kadar. Birseylerini paylasmişin sevgin olmus sana arkadas olmus dost olmus biri nsana yüz dönmekte nedir
Hayır konuşmayız..
Kişisine göre değişiyor, bazılarıyla konuşurum bazılarıyla konuşmam
o. rspularla işim olmaz... Kulakların çınlasın o. rspu BÜŞRA...
Bir ara görüşmüştüm ilk sevgilimle. 2.5 sene falan oldu galiba. Ondan sonra kimseyle görüşmedim.
Kanlı bıçaklı değilim konuşurum da onun da bir samimiyeti olmaz
Eski eskide kaldı önümdeki güzel günlere bakmak lazım
Kendisi ona karşı bomboş olduğum halde rahatsız eden bir sıkıntılı 😂
aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum zamanlar oldu ama konuşmadık🤷♂️
Görüştüğüm konuştuğum var.
Hayır asla.. şeytan görsün yüzünü.
Herkes yolunda mutlu olsun
bu ne genişlik görüşmüyorum tabi ki
Hayatımdan tamamen çıkarırım.
Görüşmem ve konuşmam. Eski eskide kalır.
Tabiki hayır midesiz olmak lazım
aramızda olan hiç bir şey artık yoksa niye daha konuşayım ki? arkadaş bile olmaz bizden
Ne şekilde ayrıldığımıza bağlı insansa insanlığım devam eder tabiki.
Eger ki düzgün biri ise evet ama iliskim varsa da konusacagimi sanmiyorum
Tekrar bulusuruz doya doya sevisirz o yoluna ben yoluma baska zamana birakiruz
Konuşandan adam olmaz.
İhtiyacı olursa neden olmasın
Eğer kötü ayrılmadıysak belki
hayır hiçbir eski sevgilimle görüşmem
Adı üstünde eski yok hükmünde
Evet arkadaş kaldıysak
Evet bence sorun yok
Yeni sevgili olayı var kim ister ki
Hayır.
Görüşmem de konuşmam da