Arkadaşlar selam bir sorum olacaktı tuhaf gelebilir ama karşı komşum ve kocamdan cok süpheleniyorum karsı komsum sürekli akşamları kapıyı calıp bir sey istiyor oturmaya gelmek istiyor eşimde gelsin ne olacak yalnız kadın falan diyor gecende magazada karşılaştık komsumla kocama hediye bakıyorum diyince enistede masallah boylu poslu bulamazsın simdi bedenine göre kıyafet diyip güldü mesela birde her aksam kocamın işten geldiği vakit kapıyı acıp çöp bırakma bahanesiyle esime bakıyor konusmaya calısıyor gecen gece esime aksam bi mesaj geldi uyudun mu diye soruncada gecistirdi sizce ne yapmalıyım konusmalı mıyım yoksa kuruntu mu yapıyorum (komsumda evli eşi asker burada değil)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAmacınız önemli? Eğer aldatılıyorsanız illaki birkaç fire daha verecektir. Farkında dahi olmadan. Yalnız, siz ilişkinizi kurtarmak mı istiyorsunuz? Bitirmek mi?
Kurtarmak istiyorsanız eşinizi karşınıza alın, pat pat konuşun ve buna bir son vermesini, samimi olmamasını, hatta mümkünse iletişim dahi kurmasından rahatsız olduğunuzu kıskandığınızı belirtin. Bu bi anlamda eğer eşinizde bu tür hisler yoksa, aklına karpuz kabukları kaçırmak anlamına da gelir , dikkatli olmak lazım bunu yaparken : )...
Diğer açıdan ayrılmak ise niyetiniz, bunu kanıt göstererek, şöyle devam edebilirsiniz, bu aldatmasını belgeleyene kadar, fotoğraf, ses kaydı, mesaj, sabretmek, sinir olmak , ve bu psikolojik travmaya katlanmak durumundasınız ki, hiç tavsiye etmem. Direkt boşanmak istediğinizi söyleyin eşinize... İki durumda da eşiniz inkar edeceği için, burda sizin kararınız önem taşıyor. Eşiniz aldatsada , aldatmasa da kabul etmeyecek. Etse zaten boşanabilir di... Zor kararlar bunlar kısaca, iyice bir düşününüz enine boyuna fakat, kendi içinize atmak bir çözüm değil, bu sorunu eşinizi karşınıza alarak ya çözün. Ya bitirin. Uzatmak sadece acı verir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle yapabilirsin. O kadının numarasını al işte Bi bahaneyle. Mesela şöyle ya bazen acil durum felan olur Allah korusun ne olur ne olmaz telefon numarasını al işte bir şekilde. Sonra eşinin telefonunu Bi ara bak aynı telefon numarası var mı veya aramış mi felan. Ya da tam tersini de yapabilirsin o kadınla dışarı çık işte Bi bahaneyle mağazaya felan. Sonra telefonunu kapat hay aksi şarjım bitti de annemi ariyicaktim felan dersin al telefonu o ara eşinin telefon numarasını yaz eğer kayıtlıysa çıkar zaten. Emin ol ondan sonra bir şeyler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır esimde kayıtlı değil o gecen gelem mesajdan sonra sabah kontrol ettim yabancı biri yoktu tanıdıgım kisilerdi mesajda silinmisti ama komsumın telefonuna nasıl bakıcam bilmiyorum samimi değilim
- +1 yıl
Dediğim gibi samimi olmana gerek yok aslında sadece zamanı kollaman gerekiyor. Beraber olduğunuz bir ortam da sarjim bitti demen yeterli ama iyi geçin yani gül güldür felan ona inandır samimiyetini ki farklı düşünmesin. Normal karşılasın
+1 yılBence bir olay var gibi ama en iyi yöntem ikisinin de bulunduğu bir ortamda sizler bir süredir şüpheli davranıyorsunuz ikinizin arasında bir şeyler mi var diye sor beklemedikleri için renk verebilirler vermezlerse de o kaygıdan dolayı uzaklaşma kararı alırlar bir süre ve sende uzaklaşırlarsa anlarsın bir şey olduğunu :D
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir kadının içine bir şüphe düşmüş ise doğruluk payı çok yüksektir. Ama şöylede bir durum var bazı kadınlar yaptıklarının farkında olmazlar erkekler ile konuşmaktan oturmaktan rahatsız olmazlar eşinin tavırlarından birşeyler hissettiyse yakınlığını yanlış anladıysa kapıya çıkıp görmesini istemek hoşuna gidebilir. Ama bu tür ilişkiler yok mu var tabi çok hemde. Sen mesafeni koy biraz ters davran ve eşinede rahatsız olduğunun söyle. Kıskanman gayet normal senin eşin kimsenin birşey demeye hakkı yok. Önce eşinle konuş kadınla arana mesafe koy. Olmadi bir bahane ile tartışırsın gelmez00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
66Cevap
+1 yılYa ben anlamıyorum samimi olmayın ya şahsen evli oldukdan sonra kocana sahip çık bacım komşumla aran iyisi aksamlari oturmaya cagirmicaksin sabhalri görüşeceksin su komşu ilişkileri bırakın artık aile dışında kimseyle konuşmayın hata komşunu bazen kocana bile anlatma su su ol du diye etkilenir ben co k hassasım bi konuda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınların gerçekten ar damarı çatlamış senin komşununki de öylegecende magazada karşılaştık "komsumla kocama hediye bakıyorum diyince enistede masallah boylu poslu bulamazsın simdi bedenine göre kıyafet diyip güldü" bunu ahlaklı bir kadın en samimi arkadasina bile söylemez. Direk irtibatı kes uzatma bile
10 Yorumla
+1 yılBir ilgi var gibi ama anlattıklarına göre kadın tarafından bu ilgi. Eşinin telefonunu al ve o kadının numarasını engelle. Sosyal medya hesapları varsa engelle ordanda. Çöp atma bahanesi falan diyorsun, eşini hep karşılama çık. Eğer ikisinden biri bu yaptıklarına problem çıkarıyorsa açık açık eşine sor, çözülebilineceb birşeyse çözün, yok eğer olmuyorsa zorlama ayrıl. Ayrıca eşinin telden engellersen ve eşin farkedip sorarsa ters bir cevap ver "canım istedi" de. Eğer üstelerse şüphelenebilirsin. Zaten farketmedi şüpheli olur ama..
00 YorumlaTesadüf ve kuruntu. Bazı insanlar biraz sıcak kanlı ve konuşkandır samimi davranabilir. Mağazadaki olay örnek olarak. Yani yanlış anlamamak lazım. Yalnız bir insan olduğunu söylüyorsun. Yani oturmaya gelmek istemesini belki çok farklı düşünüyorsun. ya da kocanın geliş saatine kapıya çıkması bir tesadüftür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşimin bir tanışı da böyle yapıyordu sürekli evlerine gelmek istiyordu. Eşimin babasına kaynanamın yanında "maşallah ne adam, koca dediğin böyle olmalı*vs sözler söylüyordu. Sonuç? şu an ilişkileri var. Sende dikkatli ol kadını tersle ver ağzının payını. Evine alma muhabbetini kes. Simdi birşey olmasa bile bu gidişle olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine şüphe düşmeye görsün insan...
Pompa işleri olabilir. Dikkat etmek lazım. Çok dikkat et, fazla üzerine düşme, göz hapsinde tut, çaktırma. Sık boğaz etme, bunaltma, rahat hareket etsin, tutma küçük enişteyi salı ver rahat etsin, sende yeteri kadar delili topla, sonra sende ona pompa yaparsın.10 YorumlaKadına de ki sg bir daha gelme. Kocana ne yapabilirsin bilmiyorum ama kadınla irtibatı görüşmeyi kes rahatsızsan. Ulan ölsün ayartıcı yuva yıkan pis aldatan insanlar
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten iletisimim yok esimin evde oldugu saatler kendi gelip gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle birşey olsa kapının önüne gizli kamera yerleştirir bir bahaneyle evden gider hareketlerini yakın takibe alırdım
Kadının niyeti belli evliliğini düşünüyorsan ciddi takip et ve eşinin de yakunlaştığını görürsen anlat herşeyi farkettiğini kadına da kameraya aldığını söylegözünü korkut eşine anlayacağını falan de hemen taşınır emin ol00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuşku duyman gayet normal bence bunu eşine kırmadan dile getir belki seni aldatıyor olabilir. Komşunun kocası evde olmadığı için eşinizi etkilemeye çalışıyor olabilir özellikle mesajı atması işleri kötüye sokuyor. Bence ya eşinle konuş ya da zamana bırak eşinin hareketlerine bak senden soğuyor mu diye.
00 YorumlaEşinde haddini bilsin bu uyudun mu mesajları falan hayırdır hangi derenin suyunu içmiş bu ne rahatlık aldatıyor bence sen gizliden araştırmaya başla telefonundaki bütün şifreleri kaldırıyorsun de kaldırsın bundan sonra dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılEğer şüphelendiysen bunu belli etmeden araştır ya da dene eşini eğer ona söylersen böyle bişey varsa bile yok der yine de aklında şüphe kalır ve daha dikkatli yapar işini o yüzden onu ufak ufak denemelisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkocana aranızda bişey var mı diye net bi şekilde sor ve okadınla konuşmanı istemiyorum de karısı için karşı cinsteki biriyle konuşmayı kesemiyosa zaten aranızda aşk diye bişey yoktur öle sıradan insanlar gibi evlenmişsiniz demektir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılooo eşi askerse yanıyordur cayır cayır şimdi o varya offf adresini ver kadının sizin oraya yerleşeyim 1 2 aylığına kadına bu benim yeğenim diye tanıştır beni gerisini bana bırak kocanı o kadından kurtarırım ben 🤣🤣
10 Yorumla Ooohooooo yenge kimsenin günahını almak istemem de bunların yattığını bitek gözünle görmediğin kalmış işte... Hala ne kuruntusundan bahsediypsun! Ap açık ortada işte. Sadece o gelen mesaj bile yeter.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl kanıtlıyip ona göre hareket edebilirim
+1 yılSöylediği "enistede masallah boylu poslu"nun erkekteki karşılığı "yenge de erik gibi, kütür kütür"dür ve masumiyet barındırmamaktadır.
60 Yorumla
+1 yılKuruntu falan değil senin ki gayet açık hele hele mesaj geçiştirmek nedir ya sevgilin yapsa olay sebebi. İcabına bak mercimek fırına veilmeden yani verilmemişse tabi
20 Yorumla
+1 yılEnişte kim? Komşunu takip et yolu kocana çıkartabilir. Telefonunu kurcala. Evli kadın diyorsun ama oturmaya gelmek isteyincede eşin yalnız kadın diyor? Anlaşılmayan konular var.
04 Yorumla- +1 yıl
Rütbesini biliyormusun?
- +1 yıl
Eşi görevdeyse ateşi çıkmıştır ve başına vurmuştur. Alev alev yanıyordur. Bunu komşuyla değildi uzaktan birileri ile ihtiyaçını pekala görülebilir.
+1 yılKadını eve almamalısın ve kocanın telefonunu kontrol etmelisin kadınla hiç bir şekilde iletişim kurma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. asker karısı biriyle beraber olmuştum asker karıları çok mutsuz oluyor dikkat et derim, kadın koca görmüyor, onu da anlamak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNası anlamak lazım ya banane kocasından bizden uzak durması laZım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet maalesef ki aldatıyor seni, bunların hepsi tesadüf olamaz böyle kadınları var ya öldüresiyle dövmek istiyorum hem eşi var bir de asker yazık adama adam askere gidiyor vatan için, karısına bak elalemin kocasına yanaşmaya çalışıyor
20 Yorumla
+1 yıldikat ol birşey karıştıryo onlar o karı saçını başı yolasım var adresi ver geliyom
evli adamlar ne işi var be00 Yorumla
+1 yılUyudun mu mesajı 😅. Abla sen boynuzu yiyor olabilirsin. Büyümeden kes o boynuzları kulağı geçerse sıkıntı 😅
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın şüphelerinde. Kadın baya istiyor belli. Bir erkek kadıj yüz verirse kaçırmaz ayrıca. İşin zor geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah şaşırtmasın ama komşun sopayı hak ediyor gibi
eşin ne durumda bilemedim. ama kadınların şüphesi pek boş çıkmıyor00 YorumlaBence emin olmadan bir sey söyleme. Biraz daha dıkkatlı ol. Caktırmadan bi bak bakalım. Suphelerın devam ederse o zaman konusursun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Anlattıklarına bakılırsa bi ilgi söz konusu,
Bir müddet takipte kal, emin olunca eşine bu rahatsızlığını dile getir00 YorumlaKapiyi çaldığında yuzune kapat o kadinda var biseyler o..
10 YorumlaŞüphen varsa bile bir delile dayandırmadan konuşursan kendini zora sokarsın
10 Yorumla
+1 yılsigiş var sigiiiiiiiiş
emin olmadan harekete geçme00 Yorumla
+1 yılNe güzel hayatında ekşın var, onları izle sürekli ve kin, nefret, ihtirasa bürün!
00 Yorumla
+1 yılKarşı komşu kocana uyudun mu diye mesaj atmış doğru mu anladım?
01 Yorumla- +1 yıl
Kocasına birinden uyudun mu diye mesaj gelmiş ama kimin attığını bilmiyor mus
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Uyanık olman güzel bir kdın durduk yere şüphe duymaz
00 Yorumla
+1 yılŞüpheyle insanı yargılama delil bul muhakkak bir yerden açık verecekler
00 YorumlaGecmıs olsun koca elden gıtmış sen bence dırek sor gızlı us yapma rahatsız oldugunda dıle getır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAramıza bir kadın daha alalım mi bende bisexlik başladı de zate patır patır dökülür kendi ağzı ile
00 Yorumla Komşun kocanıza yazıyor ablacım dikkat edin. Yuvanızı yıkmaya çalışıyor
00 YorumlaKonuşmalı ve rahatsız olduğunu dile getirmelisin zira insan sevdiğini kıskanı bu doğaldır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomşun evli eşi asker ve o tadı alıp her gün yapamıyorsa bence şüphelerinde haklısın kadınlar azınca birde kork yani her türlü riski alırlar eşinde de mal sağlamsa tamamdır
00 YorumlaÇaktırmadan izle bakalım neler yapıyorlar kapıdan bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. zillininnn önde gideniymişş heriften uzakk tut böyle ltaklarr yuva yıkar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
+1 yılKomşun bildiğin kocana yürüyor. Aman dikkat et. Bu gidişle kocanı kapacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlar ondan geliyorsa susma hesap sor. Kocan bunu bilse gibi ima yap.
10 Yorumla
+1 yılMakattan bağırsaklara yerleştirilen çipler var onlardan al telefon uygulamasıyla konumunu direk görebiliyorsun mesafesine kadar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin seni aldatıyor olabilir kadın hissediyorsa doğrudur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir süre daha gizli çaktırmadan izle hatta delil topla. dava açarken işine yarar. Gizliden delil topla bence
00 YorumlaBen de şüphelenirdim haklısın ben olsam bir bahane bulup o kadınla kavga ederim ses kavgası vb şeylerden kocamada konusmayacaz onunla derim tepkisine bakarım ve o kadın daha onunla konuşuyorsa kesinlikle bir şeyler vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilir canı başka şeyler çekmiştir bırak görsün ihtiyacını kocası da yok bir kere görsün eşinin şeyini ne olacak 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞüpheleniyorsan kesin vardır bir şey bu asla sekmez. Umarım hakkında hayırlısı olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılinanmayacaksin belki ama bende komsu bayandan şüpheleniyorum bana karsi ilgisi var diye esim ne zaman evde olmasa zile basıyor az once mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir fazla ustlenme den takip et yakalarsin zaten varsq öyle birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece yarısı öyle mesaj gelen kişiye ara öyle mesaj geliyor ise is zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız yaşayan bir kadın evli bir adama niye uyudun mu yazar tabiki de evet
00 YorumlaHoş degil büyük ihtimalle aldatiliyorsun
Ztn hatayi en basta yaptin
Kocanla komsunla misafircilik oyniyarak
Neden hep beraber sohbet ediyorsunuz
Seytan diye bisi var00 Yorumlaablacığım şüphelenmekte haklısın eşinle otur bu konuyu konuş güven problemin var belli ki ve bu boş yere değil sana kesinlikle hak veriyorum eğer öyle bir şey varsa ailenle paylaşmalısın bu durumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla enişte sizi aldatıyor mu bilmem ama kadına dikkat edin derim. sizde kadını bir gözlemleyin bakalım sonuçta eşinizin sizi aldatması için görüşmeleri falan gerekiyor heralde diye düşünmekteyim. kadını bir takip altına alın derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadınla samimiyetim yok normal günde kapımı bile calmaz sadece eşim evdeyken iletisime gecmeye calısıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kardeşim senin kocan komşuyu siküyü gibi uyandırayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzmış olabilir. Kocanı ayartmış bile olabilir. Kocanı sıkıştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Açıkçası şimdi bende şüphelendim mesela. Senin şüphen de haklı bence.
00 YorumlaYok ya o kadar da kötü olmamalı insanlar eşi askerde bunu yapıyorsa diyecek laf kalmadı artik
00 YorumlaOlablir bnim arkasın abısı vardı karsı komsusuyla gozumunuzn onunde oynasıyodu sok oldum ıkısıde evlıydı
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt