neden boyle yapti anlayamadim aklinda ne vardi insan gibi bitirmek yerine neden
linke tikladiktan sonra telefonumu sifirladimSeven erkek gider mi
linke tikladiktan sonra telefonumu sifirladimSeven erkek gider mi
Seven erkek gitmez diye bi klişeden bahsetmicem çünkü seven kişi ya kendisiyle alâkalı bir durumdan ya da karşı tarafla alâkalı bir durumdan
gidebilir. Ama sevdiğinden ne kadar eminsin? Doğru söylediğini nerden biliyorsun? Hayatında başka biri olabilir veya yeni birini bulmuş olabilir, senden sıkılmış olabilir vb. vb. örnekleri çoğaltmak mümkün bence. Sanaldan ne kadar konuşursan konuş bir insanın tam olarak tanınabildiğini düşünmüyorum. Sana hiçbir şey söylemeden çekip gitmişse ve başka bir yerden bağlantınızda yoksa seni hiç umursamadığı sonucu çıkıyor ve bundan sonra sende kendi yoluna bakmalısın..
Ben de çoğu arkadaşlığımı bitirdim öyle. Yani linkle değil sildim gitti yazma dedim vs konusmuyorum. Ama sevgili ayrı ya öyle de bitrmezsin değer vermiştin, sevmiştin ayrı olmalı. Üzüldüm. Bazı insanlara yetemiyorsun gerçek bu. Ben arkadaşlarım bana yetmediği için değil yettiği için sildim çoğuna yetti yani (!) sıktılar kavga edip hep ben barıştım cabaladım ama yetti benden bu kadar dedim jimseye bir sey demedim kendi kafamda bitirdim. Seni gercekten sevse oyle gitmezdi emin ol ve hayatina bak gelirse bb de.
Büyük ihtimalle sanal dışı yani dokunacak, görüşecek, gördüğü, duyduğu birini bulmuş olabilir.
Teşekkür ederim
Senden istediğini alamayacağını anlamış da ondan. Boşver takma unutmaya bak
Cevap
28Cevap
Sanal yalanına inanmak iyi değil boşver salla takma burada hep sahtekar insanlar var kimse kendi değil canım
Sıkılmış artık insan. İnsan yaz yaz bir yere kadar gider ilişki. Ben olsam bende sıkılırdım. Belki reel bir sevgili buldu ve tamamen ona odaklanmak istedi.
Numarası varsa sende anasından emdiği sütü burnundan getirebilecek linklerim var linksiz de hallederiz istersen 😇
yazarmisin dmden
Ne linki o merak ettim bana da yazar mısınn
@Writer142 neden ya ona veriyorsun
@Writer142 miyavlayan kedi zaten ismim :d benim de haklı sebebim var yazarsan anlatirim ben yazamiyorum
Sanal sevgili mi nekadar boş zaman kaybedici bir şey hayata geri dön kendine gel cocuk
Yav bu kadar süre nasıl sanal da ilişki yasayabiliyorsunuz
buyuk konusma derim ben
Acaba sen seviyor musun yoksa elinden şekeri alınmış bebek gibi misin şu an onu bi düşün derim😏
Sevdiğini sanmam sen hesaplarını kontrol et ne olur ne olmaz sıkıntıya düşme
Ya böyle hasta ruhlu tiplerde çogaldi.
Sonra sanal aşk olurmu yav birde gercek olsa ne olurdu.
Demek ki p! için tekiymiş. Böylekerinden her türlü kalleşlik beklenir.
Kanka o tanıdığın biriydi. Seni fakeledi
evet boyle de bi ihtimal var ama allim almiyor sonucta bende gercek hesap degildim gormedi beni
aklim
Yakalamıştır biyerden
Sana karşı birşeyler hissetmiş demek ki. Ama işte bazı şeyler sanal olmuyor. Keşke görüşebilseymişsiniz...
Ne enayiler varmış 2 sene sanal aşk yaşıyorlar baksana
Seven gitmez, demek ki sevmiyormuş. Önüne bak sen de
Yalan sölediğini düşünmüş olabilir O yüzden böyle yapmıştır
mk 2 yil konusurdu soylerdi
siz erkeklerin herşeyi sölediğine inanmayın kararsız kalmıştır o yüzden sölememiştir emin olmak için öyle yapmıştır
emin oldu işte ne guzel niye gitti
peki sen herşeyi doğru ve yalan sölemeden söledin mi ona hiç?
evet ben yalan soylemedim ama o soylemisti hatta benim gitmem gereken herde o gitti onu seviyordum baglandim ve gormedigim icin midir bilmem unutamiyorum
neyse sanal ortamda kimseye güvenmiceksin işte
Demekki sevmiyormuş başka aciklamasi olamaz amacı farklıymış
Seninle oynamış demekki sana layık değil demekki 😎
sanalda nasıl aşık oluyorsunuz tam olarak :)
Reelde birini bulmuştur
Hevesini aldı bitti veya gerçeği olmayınca bıraktı
Sanal sevgili mi olur ya
Degişik bir durum bilemedim
Sanalmış. Gerçeğe dönüşmek istememiş.
umduğunu bulamamıştır sende ondan kaçmıştır.
Linke tıklayınca ne oldu anlamadım
konum bulma linkiymis tiklayinca anladim
Ona sormak lazımdı
soramadim ki gitti sildi hesabini
bende onu soruyorum bi erkek olarak sen ne dusunuyorsun sen konumumu bulsan gidermiydin gidersen niye giderdin
mesela senin aklina gelen ilk sey ne?
ben bulunduğum sehiri soyledum ev adresimi vermedim niye verim ayrica zamani gelince buluscaktik bi kac ay daha bekleseydi
ben yalan soylemedim o yalan soyledi yalaninjda yakaladim hatta ona bakilirsa benim gitmem gerekti * gitmedim cunku seviyodum hala daha seviyorum
Seven gitmez
Bilmiyorum
Gerçek degilmis boşver
sanal çünkü
Anlamadım casus konum bulma linki tam olarak ne
Hiç üzülme bile
Her linke tiklamamak lazim
Sanal sevgililik sağlıklı değil ya.
Elif beni bul lütfen
Koy g... t gitsn
Gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?