+1 yılParaya gerek bile yok eğer ondan hoşlandıysam. Ama hoşlanmadiysam para verilecekse yapardım. Uzun zaman sonra eve ilk defa sürme çikolata aldık ekonomi berbat : D
32 Yorumla- +1 yıl
i kissed a girl olayını biz de yaşayalım canim
En İyi Cevaplar
+1 yılInsanda Maalesef yanlış bir algılayış vardır ki her şeyi para olarak algılarlar Peki neden para hiç düşündün mü nedir paraya olan bu kadar bağladığımız yani sadece ülke değil dünya genel olarak bir kapitalist sistemin içinde köle olduk gidiyoruz nedir bizim bu kadar paraya bağımlı Evet yaşamak için para şart doğru bazen Milyonlar teklif edildiği zaman insan bırak hemcinsiyle öpüşmesini yoldan bile çıkıp farklı şeyler yapabiliyor Peki nedir bu paranın gücü hiç düşündün mü Neden para insanı yoldan çıkartır Alt üstü bir kağıt parçası Öyle değil mi Ben paraya tapan bir insan hiçbir zaman olmadım Tabii ben para önemsiz demiyorum Tabii ki de önemli ama böyle para karşılığı bir şeyler yapmak Absürt şeyler yapmak bana göre değil tabii ki
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim millet neden fakir anlamış olduk gurur ve şahsiyet ön olanda.
fakat her gün bir kadınla yatmak şahsiyetlerine dokunmuyor erkek hemcinsini öpmek dokunmuş😂güleyim bari.
Ben öpüşürüm gözlerimi kaparım erkek kız olduğunu önemli değil dudakların dansı😂 o parayı kazanmaya ömrüm yetmez😆 ilerde babaanne anaanne mirası görür torunlarım için değer))40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşürüm
312 Yorumla- +1 yıl
Olsun o paraya gene öpüşürüm
- +1 yıl
Hayır hemcinsimle sevismem
- +1 yıl
Normal opusme degil derken?
- +1 yıl
@elagozluezoo dil kullanaral
- +1 yıl
Ogggk asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılAsla para karşılığı iğrenç bi şey yapmam saçmalamayın
68 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir iğrençlik dedim hayır
- +1 yıl
Ama kankam olsa zor durumda olsa sevgilisini kıskandırmak istese bedavaya öperdim o mutlu olsun diye
- +1 yıl
Hayır ama tanımadiğim bi erkekle para karşılığı opuşmek evet
- +1 yıl
Opuşmek sevince güzel parayla ve iğrençlikler değil
+1 yılMillet 100₺ için ailesini öldürüyor kimse bana hayır diyenlerin cevaplarını inandıramaz. Hayır diyenler bunu önce yapacak insanlardır.
539 Yorumla- +1 yıl
Şahsen bunu yapacağıma intahar ederim daha iyi
Öğkk iğrençç sjskd - +1 yıl
Abartma la gözlerini kapa o an zmsmsmsms
- +1 yıl
Daha karpuz kesecektik dur nereye
- +1 yıl
Belli mi olur şöyle bol sakallı biri çıkamaz mı yani 😂😂
- +1 yıl
Düşününce gaylik baya kötü
- +1 yıl
İğrenç 🤢
- +1 yıl
Ay ne büyük bi dert dmmsmsmsmsmmsmmn
- +1 yıl
@yalvarbarisalim seni bayağı stalkluyordum ben yorumun üzdü beeee
- +1 yıl
Neye üzüldün askom
- +1 yıl
ben de hayır diyenlerdenim çünkü hfvnkmcd
- +1 yıl
Haağ istisnalar kaideyi bozmaz tabisi xmsmsmsmmsnd
- +1 yıl
Ay git artıh
- +1 yıl
yiaaaa 💖
geçen lapadu mapaduyla tartıştık biraz keşke sen olsaydın yine bhfkm - +1 yıl
Ya bosversene sen onu
- +1 yıl
boşveremiyorum kanka ben de ona soruyorum cevap veremeyince çocuksun falan diyor bir de
- +1 yıl
Bana da diyolar onu ergensin flan artık siklememeye başlıyosun bi noktadan sonra
- +1 yıl
Cevap vermek zorunda diilsin ak
- +1 yıl
değilim ama yandaşları darlıyor
- +1 yıl
Ay dur onu sana demedim şu beye demiştim buralar karıştı mk mdmdmdmdmd
- +1 yıl
Yioo hiç nazik diilim
Hemcinsimin kim olduğuna bağlı. Ben seçebiliyorsam seçtiğimle öpüşürüm. 😄
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDaha az paraya da yapılır ki 1 milyon diyosun çok zor bişey değil yapmam diyen kızlar yalan söylüyor
41 Yorumla
+1 yılNolcak ki öpüşürüm zaten kızlar kız knklarıyla öpüşür
41 Yorumla
+1 yılTabiki hayır ama kadın kılığında kadınla yapabilirim 😂
20 YorumlaYa bırakın şimdi yapmam etmem ayaklarını bi 10 milyon dolar teklif edecekler var ya değil hemcinsimi öpmek babasını bile zkerim...
21 Yorumla
+1 yılşu ana kadar hiç para almadım bunun için ama verseler güzel olur :)
31 YorumlaPara için yapmazdım ama eğer Dudakları güzelse , ağzı temizse ve güzel bi kızsa EVET☺☺ (lezbiyen değilim!!! )
18 YorumlaTabi ki altı üstü bir öpücük ve sonuç olarak milyonlar benim olacak
O parayla her gün farklı kadınla beraber olurum açığı kapatirim17 Yorumla
+1 yılPara için kendimi satanlardan olmam, cizgilerim nettir.😄
50 Yorumlaisterimm. zaten bisexual olup-olmadığımı merak etdiyimden denemek isterim yani.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMilyon için yaparım hayatımın aşkını öpüyormuş gibi yaparım
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl1 milyon tlye ziker atar ammusuna bile koyarım 😂🤣
26 Yorumla- +1 yıl
erkek kadın maymun at eşşek fark ederse şerefsizim kanka 1 milyon tl diyorsun az para değil millet adam öldürür o paraya uehuehueh 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Saka misin ya turkiyede bu soru sorulur mu millet aç lan 1000 liraya bile yaparlar gzvsvs
21 YorumlaOpusururum tabi
Ben lezbiyenim sonuçta
Sadece garilardan hoşlaniyom 😅😅11 YorumlaMilyonlarca lira mı yatırıp... rim dsşlgjdsklgmösdgq
11 YorumlaBedavaya yapıyoruz paraya mı yapmayacağız ayol :-D :-P
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılParaya niye bu kadar tapıyorlar anlamıyorum para için hiç bir şey yapmam
50 Yorumla
+1 yılBunu teklif edenin çenesine gücümü son zerresine kadar zorlayarak sağlam bir yumruk geçiririm.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun resmin birde süper soru seçilmesinin kalitesizliği
31 YorumlaHayır.
1410 Yorumla- +1 yıl
Hasan yavaşşşş
- +1 yıl
Bişey yok
- +1 yıl
eksileyen kızçeler gyrhujdıskxlxdf
her yerde söyledim ama dolaylı eskortlar
+1 yılBöyle para kazanmaktansa hiç kazanmamayı tercih ederim.
40 Yorumla
+1 yılBaşkası dedi diye veya para teklifleri gibi şeyler için asla bir şey yapmam sarılmak olsaydı bile cevabım hayır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılopusurum Ama para icin degil hersey para degil
81 Yorumla
+1 yılLezbiyen biri olarak evet kendi cinsim hep ilgimi çekmiştir 😍
33 Yorumla- +1 yıl
ilgini çekmese zaten lezbiyen olmazsın
- +1 yıl
@littlebabyyy çünkü o lezbiyen bir erkek :D Heyecan yaptı ne dediğini bilmiyor :D
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri ahhhahahahahh
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır. Para için bile olsa öyle şeyleri sevmiyorum ayrıca öyle bir şey yapsam iğrenirdim kendimden çünkü lgbt bireyi değilim bu doğuştan gelen bir şey ben hetero olduğum için bana hoş gelmez
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öperim, para olmasa da sırf iddiasına bile öpebilirim.
30 YorumlaKadınlar bu konuda daha cesur bir şekilde evet diyecektir bende o taraftayım. 🤣
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle. bne sorular hep süper soru seçiliyor ne ayak?
11 Yorumla
+1 yılOzan Güven'in de dediği gibi:
Yaşın kaç senin ya? Bu ne saçma salak sorular?
Cevabım kesinlikle hayır.10 YorumlaÖpüşmem ya kızlarla aram iyi değil bundan birkaç yıl önce öpüşürdüm de lezbiyenlerin ilgisini üstüme çektim ve kötüydü. Erkekler daha iyi bu konuda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Ben beleşe öpüyodum 😂😂😂♀️♀️🌈
72 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar öpüşür zengin olur ama erkekler bu konuda daha sert onlar yapmaz:d
20 Yorumla Sevişirim bile cmxmdjs
71 Yorumla
+1 yılCinsimle alakalı değil para için opusmem, opusmeyi dusunsem karsidaki onemsiz para icin kendime olan saygımı mı kaybedeyim? Saçma.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Parayı teklif edeni döver hastane masraflarını da karşılarım.
20 Yorumla
+1 yılelbette başka şeylere de kabulüm yeter ki para olsun.
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tabiki de hayır. Düşünsenize erkeksin ve bıyıklı biriyle öpüşüyorsun... bana göre değil bu işler. :)
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılOlm işin içinde 1 milyon lira var fvfcdcdxd
O kadar değerli miymişiz.. tabiki10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle sevişmem oral yapmam ya da yaptırmam ama sadeve dudaktan bir öpücük ve milyonlarsa olur. Öp çek 3 milyon dolar. Bence iyi para.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey olmaz para kolay bulunmuyor öperim nolmus yani.
30 YorumlaValla bana 1.000.000 versinler bırak öpüşmeyi şahin k ile ilişkiye bile girerim
11 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler de yaparım
55 Yorumla- +1 yıl
Aklın hayalin durur
- +1 yıl
;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılE soruda adaletsizlik var. Escinseller bedavadan kazanıyor parayı 😂
20 Yorumla
+1 yılPara karşılığı hiç birşey yapmam çok iğrenç bişey bence
50 Yorumla
+1 yılÖperim nolcak. Sonra parayı beraber yeriz.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişe çevirme oyununda yaptık arkadaşlarla bir kaç kez. Neden abartılıyor anlamıyorum.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahah para icin ebemizi sey ediyorlar ne olcak 😆😆 ozel sektorde calisan bilir teeeek
50 YorumlaNe tür bir hayal gücün var senin ya?
31 YorumlaSömürecek değilsek öperdim xd
31 YorumlaPara için tuhaf ve iğrenç hiçbir şeyi yapmam, bir ağırlığım var kirli para için asla alçalamam
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Parasız da öpüşürüm, ne olacak.
21 Yorumla
+1 yılSiz insanların milyonları bırakın, ne kadar paralara neler yapabilceğini duysanız aklınız uçar bi ufak herhalde :d
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bi de para mi verecekler
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpara vermiyorlar ama zaten öpüşüyorum
51 Yorumla
+1 yılKanka beleşe bile öpüşürüm L yim zaten 😎
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Milyonların tam olarak ne olduğunu biliyor musun
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iy ama madem o kadar para vermişler mecbur yapcm
11 Yorumla
+1 yılBirde parmı vercekler😱😱😱
12 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler