"İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinde ölü bulunan ünlü şarkıcı Amy Winehouse şu an hırsızlıktan hapiste olan eski kocasını öpmek için üzerine para verdiği ortaya çıktı. İngiliz The Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre Winehouse 2007'de evlenip 2009'da boşandığı Blake Fielder-Civil'e öpücük başına 150 sterlin (420 TL) veriyordu. Gazete Civil'in öpücük başına tahsil ettiği parayla uyuşturucu aldığını öne sürdü. 27 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının ailesi, kızlarının ölümünden Winehouse'u uyuşturucuya alıştıran eski kocası Civil'i sorumlu tutuyordu." "Amy ve en büyük aşkı Blake, birbirlerinin isimlerini vücutlarına dövme olarak kazıtmışlardı. Tek farkla: Blake, ‘Amy’ adını sağ kulağının arkasına yazdırırken, Amy ‘Blake’in adını tam kalbinin üzerine kazıtmıştı. İronik… 😔" -Eşinizi para karşılığınsa öper misiniz? Veya sizi öpmesi için para öder misiniz?
Amy Winehouse aslında şöhret istemiyordu küçük bir barda ya da adı her neyse ufak bir yerde şarkı söylemek istiyordu ve birden keşfedilerek yükseltildi dolayısıyla böyle birşey beklemediği için birden şöhret yükünü kaldıramadı ve kendisini uyuşturucuya verdi eşi olacak dingil güzel yüreğini değilde tipine önem verdiği için öpmek için para alıyormuş evet ve kadın şöhret yükünün üstüne bide aşkta kazanamayınca o deyyusta ön ayak olarak uyuşturucu batağına sürüklendi kadıncağız.. Üzüldüm yine bak.
Zaten senin benim param diye ayrılmışsa bir ilişki de paralar evlilikte yani zaten o evlilik olmamış demektir boş yere kağıt üzerinde saçma bir şeyin olmasının anlamı yoktur. Eve kim ne kadar para getirirse getirsin bizim paramız vardır her zaman evlilikte bu olmalı. Ev araba ve saire her ne ise her şeye bizim diyebilmelisin ki o gerçek bir evlilik olsun dimi ama?
Aşkı için yazdığı şarkılar ve büyüleyici sesi onu ölümsüzleştirmişti... Türkiye'de pek bir kimsenin onu tanımadıgı zamanlarda onu dinlemekten keyif alırdım... Kısacık ömrüne çok şey sığdırdı."Hızlı yaşa çabuk öl'cülerin kraliçesi Amy😞Para verip öpmesi de ne kadar değer verdigini gösterir ama karşısındaki tam bir öküzdü😒
Aralarında çok farklı sadece maddiyata dayalı bir ilişki varmış demek ki garip :/ Arada duygusal bir yakınlaşma olmasa tabii ben de eşimden beni her öpmesi karşılığında para alırdım ama böyle biriyle evlenir miydim sanırım hayır :D
eşim beni parayla öpücek veya ben eşime parayla öpücek öylemi? olmaz öyle şey ne zaman istersem gider öperim. oda istediği zaman öpebilir bunun için karşılık ödemesi çok saçma
Tamam uzatmanın nesi insandışı? Sohbet etmek istiyorsan abazalarla et. Saygı hakedene gösterilir abazalar her görüşe dalarlar. Hoşuna gitmiş belli ki seninde
Hani bunun "bedenini para karşılığı satan" birisinden ne farkı var? Şu toplumda geçmişi bilinmeden "f. hişe" denilen insanlardan, ki halkımız o insanlara da aşağılık gözüyle bakıyorken.. Düpedüz beden satmakla aynı şey, hatta daha kötü.. Bedenin bir kısmı için yapılacak eyleme satmak! Lanet bir şey resmen
Sana zarar vereni sevmek nasıl oluyor acaba? Saygıyı hak eder mi böyle birisi? Ailesinin yerinde olsam kendisini uyuşturucu batağına çeken bir pisliğe halen aşıksa ben o kişiyi evladım diye sevemem.
xper için cevaplayan kim? görüşümü belirtmek istedim artık böyle konular canıma tak etti çünkü. Bu sorunun okuyanlara veya cevap verildiğinde sana bir artısı var mı? Yok. dolayısıyla boş. Soruyu sorana veya okuyana bişeyler katacak sorular sorun. cut.
Burasi okul degil bir cok insan eglenmek icin giriyor. Senin evrenin sirlarini cozmek icin burada oldugunu dusunmuyorum. Cok ciddi sorularin bitmemis heralde ki 7 xper olmussun. Daha ciddi sitelere yonelmeni tavsiye ederim bu konuda...
ben başbaşa kaldığımız yerlerde öperim. ya da ortam sakinken dışarıda da olabilir. rahat insanım ama diğer insanlar bakarken rahat olamıyorum bu konuda bir tek
öyle bir şey mi olur o işe ırıspılık denir evlilikten başka bir boyuta taşınmış olur. para karşılıgında eşinin kendisini öpmesine izin vermesinin başka açıklaması olamaz
Değerli sanatçıydı ama yazık oldu. Genç yaşta aşırı dozdan gitti. Kocası için yaptıklarını bilmiyordum ama güzelmiş. O parayı uyuşturucuya yatırmasına ayar oldum.
Yabancı muzık dınlemedım ıcın bu kadını tanıyorum sarhos gıbı sarkı soyluyo demıstım kadın ıkı gun sonra ölmüştü sonra hayat hıkayesını okudum cok uzuldum para her zaman mutluluk getırmıyo
Adam 30 tl müzik kutusu ile Adriana limayı tavladı bedava kameranın karşısında öpüyor gene hatice tirpleri diyorum eşim öyle bişey desin 300 sterlin verir totomu öptürürüm o kadar paraya tapıyosa madem
En İyi Cevaplar