Iki ay once 8 yillik evliligim bitti, esim bi baskasina aşık oldugunu ve benden bosanmak istedigini soyledi, cok ugrastim evliligimi kurtarabilmek icin ama yapamadim, simdi ise kocami cok ozluyorum, onun yokluguna alisamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendine yeni uğraşlar bul. Resim çiz, kitap oku, bir şeyler yaz mesela duygularını dök kağıtlara içinde tutma. Bisiklet sür, Spor yap, yeni bir dil öğren, oyun oyna. Unutamaman çok normal bir anda unutmak kolay değil ama bak o çoktan bitirmiş senin de bitirmen ve mutlu olman gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışkanlıklar insanı böyle hüzünlendiriyor kesinlikle eşinle iletişime geçme bi uzmandan destek al takıntı haline getirme bakış açını uğraşlarını değiştir bende eşimden ayrıldım 3 ay aralıksız her gün ağladım gözlerim balon gibi uyandım her sabah ama 1 kere bile yazmadım aramadım bakmadım. 3 ay sonra yine istemeye geldi ve tekrar evlendik evime döndüm
15 Yorumla
Soran+1 yılTekrar eski esinle mi evlendin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPeki simdi nasil Araniz
Cevap sahibi+1 yıl1,5 sene oldu aramız çok iyi şükür şimdi bebeğimizi bekliyoruz
Soran+1 yılYaa ne guzel cok sevindim sizlerin adina 😍😍😍
Umarım sana gerçekten aşıl olan seni seven biri karşına çıkarda kalbindeki bu yarayı siler gönlündeki eksikliği giderir.. başkasına aşık olup evlendiği kadından ayrılmak nasıl bir iştir orası ayrı bir acayiplik
00 Yorumla
8 yıllık birlikteliği 2 ayda unutmak kolay değil. Gerekirse destek alabilirsiniz. En nihayetinde unutacaksınız. Aksi halde düşünerek hayatınızı zindana çevirirsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. iki ay olmuş daha zamanla atlatırsın..
00 YorumlaBu süreç belli ki sizi çok yıpratmış. İhanetin verdiği kızgınlık ve hayal kırıklığı, daha sonra bunlarla beraber gelişen yetersizlik hissi, bu durumu kabul etmeme ve mücadele etme süreci ve başarısızlık.. Şimdi artık yeni bir hayat sizi bekliyor. Evet çok zor olacak yeniden toparlanmak ama bir yerden başlamanız ve düştüğünüz çukurdan çıkmak için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Böyle durumlarda ben hep ünlü filozof Nietzsche'nin meşhur sözünü hatırlarım. Beni öldürmeyen şey güçlendirir demiş. Bu acılar da sizi öldürmediyse mutlaka duygusal ve ruhsal anlamda daha da güçlendirmiş olmalı. Bu gerçeğin farkına varıp, ayağa kalkmaya çalışmalı ve bundan sonraki hayatınızda sadece size gerçekten değer verdiğini düşündüğünüz insanları hayatınıza almalısınız..
20 Yorumlavay kusra bakmayınız ama şerrrroo ne demek la baskasına asık oldum senle evlıyken bunu nasıl diyor anlamıyorum o aşık oldugu kadında da suç var evlı adam evli beeeee.. Ne dıye devam ettırmıs konusmayı evlısın sen derhal burayı terket diyememiş mi Allaahım yaaaaa sinirleniyorum özleme kızzzz özleme soğumuş olman lazım aksinee
10 YorumlaBiz kadınlar fazla duygusaliz bence sen onu özlemiyorsun sadece başkasını sana tercih etmesini sindiremediğin icin sürekli aklına takılıyo ve sende bunu ozlem olarak nitelendiriyorsun aslına bakarsan bir nevi gurur meselesi bu şekilde kendini çok yıpratırsın kesinlikle profosyonel yardım almalısın
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen bi insanı neden özlüyorsunki o seni sevmiyormuş değermi sizce ve emin olunki bu durum size acı vermekten başka hiç bir şey yapmaz sizi istemeyeni siz hiç istemeyin bu durum sizin değil onun kaybı önünüze ve geleceyinize bakın arkanıza bakmak sizi yıpratmaktan başka bir şey yapmayacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Tek çare unutmak
Hatta unuttuğunu da unutmak,
Aksi halde böyle karalar bağlar oturursun,
Daha önünde yaşayacağın uzun yıllar var,
Kimse vazgeçilmez değildir,
Ana baba evlattan başka.
Tabi bunlar sana masal gelecek,
Zırlamaya devammmmmmm.00 YorumlaBana göre uzman desteği almalısın. Bu süreç senin için zor geçecek gibi. Kolay değil tabi.
10 YorumlaBaşka gemilere yelken aç işe gir hobi edin arkadaş çevreni değiştir saçını boyat alışverişe çık kendine yeni tarz yarat değiş kafa dağıt unutursun bunları yaparken de kocanın gözüne sokarak yap eminim gerçekten aşık olmamıştır başka birine seni öyle umursamaz ve mutlu görünce geri sana bile dönebilir erkekler değişikliği sever elindekini kaybetmekte cok koyar sen kıymete binersin bu seferde
20 YorumlaÖzlersin de yani adam silmiş seni..
Onca gecirdiginiz o günler hepsi sahteymiş.. hep yarım sevmiş seni demek ki.. ben sevmeyerek flört ettigim kızı bile aldatmamıştım.. manevi hesabını sana bırakıyorum sen düşün00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü daha yeni, 2 ay nedir ki ve tabiki kısa zaman değil 8 yıl. Alışkanlık var ve isteyen taraf da sen olmamıştım. Yani zamana ihtiyaç var, umarım bu sürede yeni bir hata yapmazsin. Mutluluklar...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılne diyeyim boşanmasaydın. en azından nikahı sende olurdu. diğer kadından hevesini alıp sana dönerdi. şimdi senin elinde 0 diğer kadının elinde hem kocan hem nikahın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bosanmak istemedim o isted
- +1 yıl
8 yıl kolay değil. bende boşanmaya çalıştım ama boşanamadım. 19 yıl oldu evleneli...
Soran+1 yılZor iste
- +1 yıl
elbette kolay olduğunu söylemedim. boşananamadım oda zor. alışkanlık daha zor. özelden yazabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir güzel kardeşim icin uzulmeye degmez salaksin cidden.
23 Yorumla
Soran+1 yılSevdim ne yapayim
- +1 yıl
Umarim zamanla asarsan sende hayatina baskasina al o uzulmeli bence..
Soran+1 yılSagol
sakin ol saglikli dusun yanlis birsey yapma kader de. sen duzgun bir kadin ol oda hatasini anlar pisman olur ve doner.. diger kadinlar boyle yuvalar yikar ortalikta kadinim diye gecinir onlar kadin degil ciyandir serospudur. bedelinide misliyle oder. sen sakinles ve ayakta durmaya bak hayatina kaldigin yerden devam et dusman beli azimle ve calisarak saglikli olarak kirilir. canini hic sikma uzulme bi derdin oluncada bana yazabilirsin arkadasim
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm zor durumlar Allah kimsenin başıma vermesin. Her gün bunun için dua ederim beni yarı yolda bırakacak biriyle karşılaştırma hayırlısını nasip et derim
00 YorumlaAlisirsin zamanla be ablam ugrascak bisiler bul ne bilim hobi felan yap isi bul isine odaklan
13 Yorumla
Soran+1 yılIs ariyorum zaten
Soran+1 yılSagol
+1 yılOnu silip hayatına devam etmen lazım. Zorla güzellik olmaz. Seni aldatmamış bak ne güzel ifade etmiş ayrılmışsınız.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden bosandiktan hemen sonra baska bi kadin kle evlendi?
- +1 yıl
Başkasını seviyormuş dedin ya zaten. O da seni aldatmak yerine senden boşanıp ona gitmiş. Hoş bir durum değil ama yani aldatılmaktan iyidir. Sonuç olarak onu unut. Kapandı o defter.
Soran+1 yılBen o defteri kapatamiyorum ama
- +1 yıl
Kapatmak zorundasın. Kapatamıyorum diye bir seçenek yok. Dünyanın sonu değil. Üzerinde düşünüp daha fazla üzme kendini.
Soran+1 yılHaklisin
Neden bitti
Ve nasil bitti cekismeli mi anlasmali mi05 Yorumla
Soran+1 yılIhanet ile bitti
Soran+1 yılBeni aldatti
Soran+1 yılŞu an baskasi ile evli zaten
+1 yılHenüz taze olduğu için arıyorsun aramaya da devam edeceksin bir müddet. Umarım karşına doğru biri çıkar da unutmanı sağlar
00 Yorumlaartık bu gerçeği kabullenmen ve kalbni ona kapatman lazım
sosyalleşebileceğin ortamlara gir
illa vardır gönlünün ısınacağı, sen sevecek birileri00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın. Seviyorsun galiba sanırım? Çocuk var mı ?
05 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılIs bakiyorum kendime zaten
Soran+1 yılHaklisin
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. seni istemeyen birini istemek 🤔
ergen olsaniz anlarım da olgun insanların böyle düşünmesi saçma geliyor bana.00 Yorumla
+1 yılDik dur kendine yeni hayatın için keşfedeceğin şeyler bul. Mesela bisiklete binmeye başla son derece sosyal bir etkjnliktir
00 YorumlaSen elinden geleni yapmışsın o belliki çoktan kararını vermiş... özlemeye değer birisi özlenir bence eski eşin özlenmeyi haketmiyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşlukta hissettiğin için böyle düşünmen normal. Karşına daha iyi birisi çıkar da unutturur sana her şeyi umarım
00 Yorumla
+1 yılIstesen her gun ayri koca bulursun takilma bunlara. Asıl önemli mevzu çocuk var mı?
010 Yorumla
Soran+1 yılCocugum olmuyor
- +1 yıl
Asıl mevzu bu iste, bunun için gitmiş. Sorun kedinlikle sende mi yani? Doktorlar ne dedi?
Soran+1 yılSorun bende
- +1 yıl
Ondan dolayı ayrılmış sebep bu. Neyse yasin kaç?
Soran+1 yıl30um
- +1 yıl
30 daha cok genç sıkma canını biraz da hayatını yaşar özgürlüğün tadını çıkarırsın. Işin, mesleğin , gelirin var mi?
Soran+1 yılMeslegim yok
Soran+1 yılEv hanimiyim ben
- +1 yıl
Işte o büyük sorun. Tam egitim kariyer yapacağın yaşları evlilikle geçirmişsin.
Soran+1 yıl:((
6ay sürer bu en az. Zor olur ama geçer. Geçmiş olsun diyelim.
03 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılPsikoterapi almanız lazım, yaşadıklarınız kolay şeyler değil... Allah onun belasını versin.
10 Yorumla
+1 yılsosyalleş anca başka bi aşk başkasıyla unutunuttur sun yeniden aşk diyorum
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm sonra kadınlar niye erkeklerle sevgili olmuyor evlenmiyor al işte sebebi bu
00 Yorumla
+1 yılGiden gitmiştir artık geri gelmesini beklemektense senin ileri gitmen daha mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılçivi çiviyi söker. unutmak için biriyle görüşmeye başla bence
00 Yorumla
+1 yılAa kendine gel o seni resmen ruhen aldatmış o kim köpekte sen onu özliyceksin.
00 YorumlaBu arada biriyle sevişmemissin bence seviş aklından cikar
00 YorumlaAlisacaksin tercih yapilmiş secim yapilmiş. Kendi hayatiniza donup kendinizi bulmalisiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Alışmak zorundasın, naısl alışırım diyerek ya da her gün bunu düşünerek inan bana alışma sürecini uzatır kendşne eziyet edersin. Hiç gerek yok. O yüzden önüne bakmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemeyeni sende isteme unutmak en iyisi hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla Unut gitsin unutmak zorunda sın bende aynı durumdayım şu an herkes bana unut diyor ve sanırım basaricam oda evlendi çünkü tek şansım çocuğumun olmaması
12 Yorumla
Soran+1 yılBende de yok cocuk
Soran+1 yılKeske olsaydi bi cocugum
Alışırsın elbet alışacaksın. Zor olacak ama bu hayata onunla gelmedin onsuz da kendine yetebilmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışacaksın ama seni istemiyorsa boş vereceksin.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba öncelikle sabır dinliyorum. Seni sevmeyen seni düşünmeyen birini nasıl özlüyorsun nasıl halen seviyorum diyorsun bence artık hayatını yaşamaya bak boşver onu o kendi tercihini yapmış sende unut onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aldattimi yoksa o kiz eski sevgilisi falan miydi
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi degildi
Soran+1 yılBiz hala evliyken tanimislar birbirlerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gibi durumlari cozmek icin yagiz deliganlilar var merak etme. 1 saatte adini bile unuttururlar onun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver kanka önüne bak birisi çıkar karşına elbet onun yaptığıda yanına kar kalmaz merak etme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSekiz yıl kolay olmayacak ama zamanla alışıcaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik destek alarak daha çabuk atlatırsın bir psikoloğa gidebilirsin bence
00 YorumlaPsikolojik destek al ve bu durumu kabullen. Sosyal medyada ne yaptıklarını takip etme , kendi hayatına odaklanmaya çalış, bir süre sonra yeni biriyle başlangıç yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bekar olsam ayrılmış olsam vallahi seni alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bir durum umarım çabucak kendinize gelirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende birisiyle ol düşündükçe çıkamazsın işin içünden
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin o senin hayatını çaldı boşver öyle insanlar için üzülmeye bile değmez iyiki çocuğun yokmuş valla daha kötü olurdun emin ol
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık zor yalnızlık itiyor senin böyle düşünmen normal
00 Yorumla
+1 yılYenı bırıyle gorus bence yanı ask bu en azından durustce solemıs aldatmamıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDonuna kadar alsaydin o serefsizin 😡 senin hayatini mahvetti sonucta
06 Yorumla
Soran+1 yılTek kurus istemedim ondan
Cevap sahibi+1 yılYazik... cunku aklin yok cokta onun umrundaydi bisey ismemen simdi diger kadinla keyif yapsin
Soran+1 yılIsteyemedim iste
Soran+1 yılOndan sadaka istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa he he diger kadinla keyfini sürsün artik
Soran+1 yılOrtada cocuk ta yok
+1 yılBosanmasaydin neden ozledin
03 Yorumla
Soran+1 yılBenistemedim o bosanmak istedi
- +1 yıl
Onune bakman gerek artik. Senin yeni bir hayatin var
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılama şimdi onu çağırsan ölesine gel desen senin yelkenler suya iner sonuçta başkasına aşık
08 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi ile evlendi simdi
Soran+1 yılO artik evli
Cevap sahibi+1 yıltamm evli ama sana dayanamyp sen eve çağırsan bişeyler yaşanır ama değilmi
Cevap sahibi+1 yılsonuçta özldem diyosn
Cevap sahibi+1 yılsen sevgili faln yapmadın heralde
Cevap sahibi+1 yılçocuk var mı
Soran+1 yılEvli bi adam ile olacak kadar aciz degilim
Cevap sahibi+1 yılestağfurullah acizsin demedm hani olaki aradın ya da biyerde karşılaştın evine çağırdın bişeyler yaşanmazmı yani
+1 yılBaşkasına gitmişse alışacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisamiyorum
- +1 yıl
Zaman her şeyin ilacı sabret🐝
+1 yılAlış yapdığı kötülüğü düşün
10 Yorumla
+1 yılEmin misin boşanma sebebinizin bu olduğuna
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de infertil oldugum icin istemedi beni
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Alışırsın merak etme daha yeni
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kafanı dinlemen lazım
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni boşandım ve eşimin yokluğuna hala alışamadım, onu çok özledim ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler