Merhaba, sizin yardiminiza ihtiyacim var. oncelikle nerden baslayacagimi bilemiyorum ama biyerdennbaslamak lazim. benim bir erkek arkadasim var 3 senedir beraberiz ayri sehirlere dustuk ama mesafelerin bizenengel olacagini kabul etmedik ve iliskimize devam ettk.1 senedr cok yakiniz birbirimize yani mesafe denen hicbisey kalmadi her konuyu konusuyoruz, cinsel iliskiye girmek istedigini soyliyor bazen bende dozunu kaciriyorum ama sonradan icime kurt dusuyor :( onda uygunsuz fotograflarim var ciplak :( onunda bende.. Ona cok guveniyorum ama biyerde de suphe duyuyorun icim rahat degil, suanda aramizda kotu bisey olmdi ama ne olacagini bilemiyorz gelecgi goremeyiz.. aklim sonra basima gldi ama cok gec bide basina bunun gibi seyler yuznden bela acanlar var onlri gordkce bazen aklima geliyo ne ders calisabiliyorum ne uyuyabiliyorum :'( 18 yasindaym. biliyorum cok hataliyim ama onu kirmadan o fotograflari silmesini soylemek istiyorum bide sildim deyp silmezse bundanda suphe duyarim :'( ne dusunuyisunuz yardimci olun lutfen :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil attin merak ediyorum ben 4 yillik iliskimden sonra eylülde evleniyorum karsisinda nasil oyle ic camasirlar durucam diye dusunuyorum utaniyorum cunku. Boyle seyler resim atmalar vs sevgiliyken ilişkiyi basitlestirir siradan yapar evlenseniz bile her yerini gormus merak edeceği bir konu kalmamistir. Şahsen ben yapamazdim senin yaptigini bu hataya kesinlikle bir daha düşme. Sevgilimi guzel dille anlatabilirsin sonra kontrol edebilirsin bence bir yerlere kopyalamistir diyorum. Ama yaptigini gercekten büyük bir hata hem ciplak olarak atiyosun hemde guvenmiyosun benden sana tavsiye ilişkiyi basitleştirmek seyler yapma. Ben kendim pasta yapip üstüne adimizi evlenecegimiz tarihi yazmistim onda beraber yemistik eminim ciplak foto atsam bu kadar hoşuna gitmezdi. Herşey cinsellik degil
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona soyledim emin olun ama aksini soyledi :( nasil yaotim bilmiyorum :'( pcsinde bir kac tane vardi birileri gorur die annesi falan kendi kaldirdi bitek, bir flasnda var sanirm :(
Cevap sahibi+1 yılBana flasinda orda burada tutmasi sacma geldi acikcasi bence konusun silmeni istiyorum biri görür bisey olur yenisini atarim diye kandirabilirsin tabi silicem diyip silmeme durumu da var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de vardı. Ama sildiriyorum 1 gün çekmeden. Emin değilsem de pc yi falan kontrol ediyorum çaktırmadan. Gerçi güveniyorum da ne olur ne olmaz. Sen de sert bir dille değil de hani şey de biri alır arkadaşlarından fotoğrafları görür yanlışlıkla ayıp olmaz mı görmemesi gerek bunu kendine yakıştıramazsın falan de sahiplensin seni öyle siler belki. Daha önümüzde çok zaman var sen onları sil sırası geldiğinde ben atarım gibisinden konuş. Siler o şekilde diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılYaninda olsam hemeen durdurmam ama siliyormu bilmiyorm gerci sil demdm hic guveniyorm ama 3 yildr sevglyz oncsnde cocuklk arkadsmdi.. hergn konusuyrz herseyni biliyrm ama konu iste farklinolnca insan korkuyor, dedgnzi yapacagm mutlaka tesekkur ederm, ha ama bir keree gorurler dedim sence ben o kadar raht davrnrmym sifre var hepsnde dedi
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen silmesi söyle yine. Rahatlıkla falan alakası yok. Benimkinde de şifre var ama kendi diyo zaten çocuklarla fotoğraf çekeriz bişey olur alırlar sıkıntı çıkmasın diye anında siliyorum diye. Sende öyle söyle. Bir de bundan sonra göndereceksen yüzünü gösterme. Ya burnundan alt tarafı çek yara kafanı yan çevir saçlarınla kapat. Tedbiri elden bırakma
Soran+1 yılHaklisinz bu cok yardimci olr bana, simdi konusacagim. bundan sonra tobe gondermem ben dha uni ye gecmemisim yaptigm koca bir eseklik :( cok tesekkur ederim gercekten..
Cevap sahibi+1 yılKendini bu kadar suçlu hissetme herkesin başına gelebilecek bir şey. Sen o fotoğrafları sildirmeye bak. Dediğim gibi atma durumun olursa da kesinlikle yüzünü gösterme ne olur ne olmaz. Burdaki namus bekçilerinin laflarına da pek takılma. İnsanlık hali olabiliyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Soran+1 yılÇook tesekkur ederim gercekten.. beni anladiginiz icin..
+1 yılsende de fotolar varsa sakın silme, bir erkeğin çıplak fotolarının yayınlanmasını kaldırabileceğini hiç sanmıyorum, eğer şüphelendiğin şekilde birşeyler olacak olursa kullanırsın fotoları ayrıca bir erkek bir kızın çıplak resimlerini elinde tutuyorsa işin içinde iyi niyet olduğunu sanmıyorum...
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek gozuyle bunu soyluyorsaniz kulak vermlym bunlra :( tamam dediginizi untmyacagm
- +1 yıl
tabi çocuğun günahını da almamak gerek sanmıyorum ama belki de öyle bir niyeti yoktur. Yine de bir kız olarak şüpheci yaklaşmanda fayda var, kızlar için daha sıkıntılı birşey çünkü çıplak fotolar, adının çıkması falan. umarım sadece saçma sapan olasılıklardır bunlar, sıkıntısız devam edersiniz :)
Soran+1 yılİnsallah sagolun
Cehaletini ama çok sevdim diyerek sadece kendini kandirirsin
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmak istiyorum de bir bakalım ölç neler diyor napıyor sen bikere ayrılmayı göze al önce sonra fotoları silmiştin dimi de silmiş olmasını imaa et yani o da yoo derse silermisin yenilerini gönderrim ama telinde nolursa olsun tutma de.. sonra silerse yenilerini gönderirim diyince nasıda hemen tamam dedin de senin için tek anlamı kendini tatmin etmek için beni kullanmak de. neyse sonra gerisini sen getirirsn heralde..
06 Yorumla
Soran+1 yılCok akillica.
Cevap sahibi+1 yıl:))) erkekler şeytansa bizde pabucunu ters giydrmeyi öğrenmeliyiz
Soran+1 yıl:) insallh boyle olmz, ama yapmam gerekiyo nasil birinoldgnu anlmk ici
Cevap sahibi+1 yılinşallah ama sonçta öyle bir insandan emin ol hayır gelmez çok düşük bir ihtimal iyi olması.
Soran+1 yılErkekler kisminda kizlarvematematik adli uyeye yorum yaptim prya anlttim biraz zahmet olmzsa orya bakablrsn,
Cevap sahibi+1 yılokudum tamam eskiden beri tanıyormuşsun öyle bir alçaklık yapmaz belki sana ama eskiyle yeni bir olmuyor sana herzaman aynı değeri veriyor olablceğinden emin olma. ama yapmaz sanırım okdr alçaklk sadece tehdt eder belki kaybetmemek için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bişey olmaz direk normal bişeymiş gibi aşkım sen o fotografları telefonda tutmuyosun di mi bak yanlışlıkla biri görür falan çok utanırım üzülürüm silmeyi unutma sakın tamam mı de ben de önceden atmıştım öyle çıplak falan değildi bir kere bikini almıştım onu attım hemen siliyo benimki zaten tutmam diyo o da kaldırır tutmaz merak etme sıkmaya gerek yok canını
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu denedim yani tatli dille ama ona guvenmedigimi hissediyor kusmuyor kirilmiyor ama ne bileyim sezersiniz ya hani. yukrdaki arkdsin cevabunada yorum yazdm onu okuyablrmsn, yani hicbi sorun yok ama takintimi diyeyim insan killaniyor
+1 yılbelliki ayrilmak istiyorsun lakin elinde böyle fotoğrafların oldugu icin ayrilamiyorsun ne diyecek babana gelip ben kizini becerdim buda resimlerimi diyecek? babanin ilk once onu vuracagi ihtimalini goz ardı etmiyorsa söyleyebilir. seni seviyorsa pisman oldugunu soyle silmesini iste ve ben bunu gorcem de beni gunaha sokma de.
01 Yorumla
Soran+1 yılİliskiye girmedik, haklisin.. sagl
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılbu siteden de dahil olmak üzere eski sevgililerim olsun birkaç kızın çıplak fotoğrafları durur hala bende. ama ne kimseye gösteririm ne başka bir şey yaparım arada bakıp eskileri hatırlıyorum onun dışında sıkıntı yok hem 3 sene olmuş kötü biri olsa sen atmazdın zaten bir şey olmaz takma kafana... yüzün görünüyor muydu?
08 Yorumla
Soran+1 yılKotu biri degl yani cok kiskanc dedgm gibi giyim konusunda oyrp kalkma konisunda bana cok dikkat eder her kotu animda o vardi yanimda cocuklk arkdsm ayrica, e senedr cikiyrz. cok sorunlar yasadik ailelermz tartsti ama o beni hic birakmadi ozmnlr resimlrm yoktu onda.5 aydir faln var, soyle bisey var ben ayrlmstm dha once ama konu bu degldi aileler di kabullenmedi kalkti 4 saatlik yoldan geldi ertesi gun :( yani hersey cok guzel ama kafami kurclyo anltbldmmi. evet :(
- +1 yıl
ben şöyle söyliyim. eğer o resmi atan kız sevgiliim olsa ve beni aldatsa bile o resimleri asla ama asla koz olarak kullanmam. bu benim karakterimle alakalı. anlattığına göre senin erkek arkadaşının da kötü biri olduğunu düşünmüyorum. bence herhangi bir sorun olmaz. tabi %100 bir şey olmaz diyemeyiz ama bence olmaz içini ferah tut
Soran+1 yılYalvarp ayagma kapandigni biliyorum. bu yuzden ona bunu nasil kirmadan soyleyeblrm die dusunuyorm.. cok tesekkur ederm gercktn karsmdaki kisi insallh degismez dger yuzu yoktr :(
- +1 yıl
ne demek istiyosun ki? istersen mesajdan da konuşabiliriz bu arada çıkcam şimd
Soran+1 yılKirmadan sil demeyi, mesaj atamiyorum seviyeden dolayi.. tamam sagol iyi gunler
- +1 yıl
yazmak mı istemiyosun bilemem ama birkaç şey söylemek için dedim bunu ama eğer dediğin gibiyse başka bir çözüm buluruz ben kaçtım şimdilik
Soran+1 yılTesekkur ederim grckten, iyi gunler
- +1 yıl
sen bilirsin ama o resimleri silmez onu söyleyeyim sadece sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim ilskimin aynisi. d uf senedir ayri yerdeyiz ve bu sene ayni yere dusme imkanimiz vardi olmadi gene ayri yerdeyiz bizde zamaninda oyle fotolar attık onun cozumunude yemin ederek bulduk sildigine yemin ettiriyoduk bizde yeminler senet gibi o yuzden sknti olmadi sildik ikimizde hep sonra bide sen dersen ben inanmam oyle konusurken yuzune bakarak sor sildin dimi de yemin ettir anlarsin gozlerinden yalan soylerse zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerckten evet, haklisin geldgnde yapacgm
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Şantaj suçtur. Ve bu resimlerin başka biri tarafından ele geçirilmesi de erkek arkadaşını bu suçtan kurtarmaz. Azıcık akıllı biriyse bu konuyu istismar etmez. Ama aklın rahat edecekse silmesini isteyebilirsin. Bu senin hakkın.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. anlayisla cevap yazdignz icin :(
bende hic tanimadigim. bir kzin mast yaparken cektigi video var erkek arkadasida facemde ekli ama santaj yapmak aklimdan. bile. gecmez kiz guvenmis yollamis erkek arkadasin o. c ise sikinti ama baska turlu sikinti olmaz rahat ol bence 3 yil bir kizla ciksam evkenirim mk ne santaji yapcam
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle biri degil benim kafamin icinde bir soru haline donustu son zamanlrda o ise son derece iyi yani nasil diyeyim sapik da degl karsilikli gelisti hersey ama ben simdi boyle oldum kafamda ayrlmk gibi bir dusuncede yok.. insallah bisey olmz dua ediyorum..
- +1 yıl
3 yil ciktim ayrildim panpa :(
yoğurtlu pilavımı yerken cevaplamak istiyorum. Bu tip durumlarda ilişki bir süre sonra zayıflar ve erkek azgın olduğu için seni ister sen reddedersin ama oda eğer yapmazsan bu resimlere facebook vb yerlere atarım ailene yollarım diyerek seni tehdit eder ve sende çok korkarsın. Çok safsınız siz kızlar
00 YorumlaWay * niye çıplak foto cekip sevgiline yolluyon malmisin belki suanda arkadaslarina gostetiyodur. Cok guvendigin biri olsaydi bile gondermemeliydin. Bide cok gunah ya hesabini ahirette nasil verceniz. Tek bir yolun var sevgiline rica edip silmesini sole silmezse yapabilecegin bisey yok
00 Yorumlaevet hatanı hemde b çok büyük hatanı kabullenmişsin ama tabiki geçmiş olsun... artık iş işten geçmiş... sil desende sileceğini hiç zannetmem.. şuanda aranız nasıl?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi, yani bir skinti yok ama insanin aklina geliyo tabi boyle
Soran+1 yılYani soyle bisey var bu cocuk benim cocuklk arkadasim 3 senedr sevgilim, her animda o vardi yani mesafelr olsada herseyden once gliyorm onun icin sonra biz coknsorunlar yasadik, aileler girdi isin icine ve hic iyi seylr olmdi ama yinede birakmadi o beni ustlk o zmn hic fotom yoktu onda. Sonra ben bir gun ayrlmstm konu yine ailelrdi bide sorunlrdan cok bikmistm artk, uniye hazirlanmam gerektgni biliyorum. yalvardinkabul etmedm ama yazarkende agliyodum,, ertesi gun 4 saatlik yoldan kalkti geldi otogrdym die mesaj atti gttim dizlerme cokupnagladi cok kotu bir gundu :( yani aramz cok ii herseyi konisiyoruz bir mesafe yok oda bu benm cok hosuma gidiyo boyle birbrmzenkarsi samimi olmamizndiye. bigun dil uciyla soyldm girurler fotolari die kizdi bna ben oyle rht birimym ne saniysn beni sen klasor klasor skli sifre var heryerde dedi, sonrada bsey diemdm :(
Bana kalirsa daha birsey deme. Gorusecegîniz gun telefonunu al bak butun resimlerini sil. Sen ona sil dersin ama dedigin gibi silmeye bilir veya baska yere yukler telefondàn siler sana sildim der.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin birkac hafta sonra gorusecegiz.
+1 yılDijital ortamda olan hiçbir veri güvenli değildir. Onun kötü niyeti olmasa dahi bilgisi dışında resimler birşekilde ele geçebilir. Bunlar artık çocuk oyuncağı işler çuk üstün zeki veya hacker olmaya da gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılHadis bile var bugun dostken yarin dusman olabileceginizi hesap ederek davranin diye. Bir daha boyle hatalar yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin.. icimi acitan bu..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmadan önce düşüncektiniz. O zamanlar bu durumdan tahrik olmak ve sevgilinizi arzuladığınz için yapmış olabilirsiniz ama hatalisnz. Ben diyorum ki o fotoları asla silmez hatta sizi sevmiyorsa arkadaşlarına da gösteriyordr. Sevsede sevmesede silmez. O da sizin fotoğraflarınıza bakıp hayal kuruyor sizi arzuluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen boyle biri degildim kesinlikle nasil boyle oldu bilmiyorum :'(hicbi sorunumuz yok her sozcugunde guven var, iliski konusunda ise zorlamiyo aslaa bir kac kere konustuk ve erken oldugunu soyledim hak verdi ama fotograflar konusunda takintiliyim. kafaya cokmu takiyorum bilmiyorm ama insanin akli cok karisiyonkendime cok kiziyorumn:'(
Cevap sahibi+1 yılBen diyorum ki bir daha cinsellik konuşmayın. Ben sevdiğim insana sarılmak konusunu bile açamıyorum. Tabi herkes aynı değil evlenmeden önce bunlar normal şeyler değil. Fotoğraflarnz da cinsel organlarınız gözükmüyorsa sıkıntı değil.
sildim dese bile gerçeği sen bilemessin belkide arkadaşları arasında elden ele dolasıyodur senin ne haberin olcak onu fotoları yollamadan önce düşünecektin.
00 Yorumlabnce buluşma sürecinini bekle ve bir ara telefonunu isteyip sil dicem ama ya bilgisayarınada attıysa
16 Yorumla
Soran+1 yılGecenlerde kensi soyledi pcde var bikac tane diye annemgil bulmasin siliyim onlri bu demisti, geleck, silecegm
Soran+1 yılTesekkr ederm gercktnn:'(
Soran+1 yılSence boyle bir durumda nasil aciga vereblrsn kendini , s
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirine ciplak fotograf vermek problem degilde bunu daha sonra kullanma ihtimali mi problem.
yani velevli sildi, sonra baska biriyle beraber oldun, bu o zaman problem olmayacak mi?
soyleyebilecek misin?
iste turk insani16 Yorumla
Soran+1 yıl:'((
Cevap sahibi+1 yılya acimazsizca elestirmek istemem
bakis acini degistir
santaj falan yaparsada boyun egme
yaparsa yapsin ne olacak yani
gonlunu ferah tut
Soran+1 yılHakediyorum ben bunlari sonuna kadar :( cok degstm aklim sonra basima geldi :( tamam tesekkur ederm
Cevap sahibi+1 yılohoo millet ne haltlar yiyor
ne haketmesi
hata bu herkes yapar
onemli olan ders cikarman
Soran+1 yılHep dua ediyorum tovbelr ediyorum onemli olan Allah tarafindan affedilmem :'( cikardm insallh bigun gec olmaz
Cevap sahibi+1 yılbisey olmaz sekerim
merak etme
insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılsende de onun fotosu yok mu o bunu kullanacak olursa sende sendekileri kullan.
15 Yorumla
Soran+1 yılVar ama erkekler icin bu cok buyuk bir probleme donusur mu
- +1 yıl
kızarkadaşım benim o haldeki resimlerimi yayınlasın önce kendimi sonrada gider onu vururum. düşün... sinirden sırayı karıştırırım o derece yani :D
- +1 yıl
hyr canım dönüşmez. Bu durum sadeece senın için problem olurr..
- +1 yıl
olur mu.. bak ya.. kız sadece kızın mı mahremi var. oğlan için büyük hezimet olur. çoğu erkek sünnette çekilen videosunu bile yıllarca izlemez ve unutulmaya başlanıncada ellenmeyecek biryere kaldırır. ben yakın çevremden biliyorum bir abimizin kamera şovu için verdiği pozlar neredeyse playboy dergisine kapak olacaktı utancından evi barkı izmire taşıdı.
Soran+1 yılHaklisin
Ben 9 senedir beraberim benim bile yok öyle fotolarım kiii ibrahim ağzıma kürekle vurur ne diyon sen diye :D sil sen sil onları nerde olduğunu bul ve sil
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklisinz
Keske yollamasaydin, ama artik baya gec , boyle bir konu acabilirsin arkadasimin yanina gidicem deyip neden diyince morali bozukmus, nedenini felan sorar erkek arkadasi boyle boyle yapmis nasil bir adamlik felan diyebilirsin fikrini srabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDedgni yapacagm :(
Soran+1 yılBen su durumdn bir kurtlayim hicbiseyi takmiuorum ben kendimi biliyorum onemli olan Allah tarfndn affedilmem.. tsekkur ederm canm gercekten
Çok büyük hata ve erkek arkadaşın kaç yaşında bunu yazarsan ona göre yorum yapabilirim?
04 Yorumla
Soran+1 yılAyni yastayiz
- +1 yıl
Bunu kendini tatmin etmek için kullanıyor sadece ve silmeyecektir. Seninle birlikte olupta muhtemelen bunu alışkanlık haline getirip bir süreden sonra bitirecektir. Daha önce ufak cinsel deneyimlerin oldu mu? Ya da tam anlamıyla cinsel deneyimin? Olduysa bunu erkek arkadaşın bliyor mu?
Soran+1 yılBunu istiyor du evet ama uygn dille anlattim anlayisla karsiladi, biz herseyi konusuyoruz evet bunu da dile getrdi. hayir olmadi kesinlkle onunda oyle
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. bir sey olmaz icini rahat tut. korktugunu belli etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senelik sevgilimin bende de vardi resimleri canimdan cok sevdim onu. O Gitti Terk etti. Gittigi gun resimleri sildim cunku ona bunu yapamazdim ne kadar sirtimdan bicaklansamda yapamadim. Ama seninkinin ne yapqcagini bilmem bu Adam olmakla alakali.
03 Yorumla
Soran+1 yılDavranislari bunu gosteriyor evet oda senin gibi ama dedgim gibi bos yere mi takinti yapiyorum kendime :( sil dese silermiydn peki
Cevap sahibi+1 yılSildi Kac kez bidaha Oyle bisey yapmak istemedi. Cok agrima gitmisti o yuzden kendim silemedim ona verdim sildi.
Soran+1 yılAnladim :(
Seviyorsun ama güvenmiyorsun. Güvenmiyorsun ve çıplak fotolarımı çekmesine izin veriyorsun bu nasıl bir çelişkidir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 senelik erkek arkadasim diyosun o fotograflari atarken ona guvendigin belli guvenini sarsicak bisey mi yaptoda bu korkuya dustun ayrica bundan sonrada gelecegi biraz duaunde hareket et
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir takinti bilmiyorum :( kimse bilmiyo ve birileryle konusmaya ihtiyacm vardi. Boyle icimi dokebldm :(
yaşıyorsun da neden kanıt bırakıyorsun , sen düşün sonunu sorumluluğunu al.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisey olmdi kisisel fotolr :(
Yapacak birsey yok pek cocuk karekterliyse bisey olmaz onunkiler de sende kalsin emniyet olrak, iliski istegini reddet bakalim tehdid ediyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılReddettim tabiki anlayisla karsiladi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişilikle alakalı. ben son sevgiler gününde birlikte kalacakları otelin kendileri bile bilmemesine rağmen dolabındakilere kadar tüm bilgilere ulaşmıştım. ailesini oraya tatile gönderebilirdim bundan kötüsü olamaz heralde:) gülümseyip geçtim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadim biraz daha acar misiniz zahmet olmzsa sakincasi yoksa
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin içinde kötülük varsa hertürlü yapar. göndermişsin artık. onu tanıyorsan ve güveniyorsan sorun yok.
+1 yılsildir ne yap et sildir çünkü sonradan aleyhne kullanabilr fotolarını
00 Yorumlayatakta beraber cekindigimiz fotolar var , bu gune kadar kimseye gostermedim ama o gosterebilir yayabilir fotolari belli olmaz yapabilecegin bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüveniyosan takma kafaya bnmde sevgilimde göğüslerimin fotosu var mmelerimin yane. ama yüzümü göstermedm öyle işte ama ona güveniyorum sıkıntı yokk. sende takma kafaya canım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallh bos bir taknti olr, tesekkur ederm
+1 yılbuluştuğunuzda kendin sil diycem de kötü niyetli biriyse fotoları yedeklemiştir. :)
00 Yorumla
+1 yılEğer güvenilmez biriyse bu korkuyla yaşamak zorundasın başka çaren yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılBenmde çoktu o tür fotğrflsrmz kız arkadşmla öyle brşy asla yapmam ama o yapablir bilemem.
00 Yorumla
+1 yılSilse bile bir yerlere kopya etmiştir. Sana Geçmiş olsun. öbür arkadaşada keyifli saatler.
00 YorumlaGüveninde de azalma varsa sıkıntı. Aferim sana canım.
00 Yorumla
+1 yılgizlice alacaksın başka çare yok silmez çünkü. ahh ahh bu yaşta ne günahlara giriyorsunuz :(
00 YorumlaAçık ve net olacam kendimi erkek arkadaşının yerine koyarsam mantığım fotoğraflarını elimde koz olarak tutmamı söylerdi yani silme olayını geç :(
00 YorumlaHer İhtimale Karşı Sende Onun Resimlerini Elinde Tutmanda Fayda Var
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam, tesekkr edermm
yapcak bırsey yok o supheyle devam edıceksın ya da uyudugunda nerede kayıtlıysa resımler bulup sılıceksın kendın ama ona soylemeden
00 YorumlaGeç kalmadan o fotolari yok et kaç gündür aynı şeyler uğraşıyorum bende senin gibi güveniyordum seviyordum. Şu an o fotolarla tehtit ediyor o fotolari sildir öyle şeyler konuşma...
00 Yorumlasiz sevgili değil misiniz. e al telefonunu bişeye bakıcam de ya da tuvalete filan gittiğinde al sil. bu kadar zor değil bence. dene derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyri sehirlerdeyiz ama gelince yapacgm
Sanaldan foto göndermek sıkıyosa ayrıl o fotolarla elinde geleni yapar ilişkiye gir ama foto gönderme işte
01 Yorumla
Soran+1 yılOffff off :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn baştan söyliyeyim burda gerçekten kimsenin günahını almıyorum ama örnek veriyorum birgün olurda sen ayrılmak istediğinde senden nefret edip internette paylaşabilir.
00 Yorumla
+1 yılBoku yerken bize mi sordun da temizliği içib yardım istiyorsun
Beter ol mk yapmasaydın00 Yorumlaiyi git 2- 3 tane daha çekil pirelli takvimine koyssun arkdasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgi birbirine çıplak fotoğraflar atıp onlara bakarak masturbasyon yapmakmıdır? bu ne biçim sevgi?
sizinki sevgi değil gerçek deneyimleri bedavaya getirmek00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. hayatını mahvedebilir. geri getiremeyeceğin hatalar yapma.
00 Yorumla
+1 yılneren görünüuü tavsanın mı panpısın mı neren var sen deden cektıriyun ya da yolluyu malmısınsen :DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden ayrildiktan sonra o fotoya bakip 31 ceker sen sikma o tatli canini
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :'(
sevmek hoşlanmak güzel ama dönülmeyecek hatalar yaparsa üzülür insan.. mesela söyle düşün... bir erkekle cinsel ilişkiye girdin, ayrıldın... pişman olurmusun yasadkılarından
127 Yorumla
Soran+1 yılNasil pisman olurm,, bir kiz icin cok kotu bir durum karsina bir erkek cikarsa dusunsene benim icin nasil bir durum :( kafamda ayrilik gibi bir dusunce yok ama ne olacagini bilemiyorum.. bilemeyz :(
- +1 yıl
ben zaten erkeğim, sadece fikrini merak ettim... bilmiyorum, medeni toplumuz... ihtiyaç neticede, sevebilir ve ilişki yasayabilrisin, ayrılabilirsin... düşün 40 yasındakiler ayrılıyor, 15 yasında evleniliyor.. hangi ask ve sevginin garantisi geleceği var sence? bence rahat olunmalı, yasamın tadina varılmalı, sence?
Soran+1 yılOzur dilerim kafamin daginikligindan bilemedim dorek yorum yazdm. haklisinz, kafamdan bunu cikaramiyorum ama yasayanlar cok buyuzden, halbuki benm bunlrla değil derslerime calismam lazm :( yaptm bir hata.. hemde cok buyuknbi hata. ama dua etmkten tovbe etmkten bska biseyim yok artkngaliba,, akisna birakacgm :(
Soran+1 yılMesj gondermek icin bir seviyede olmam gerekrms ben yeninuye oldum
Soran+1 yılYok eklemesem iyi olur. s burdan mesaj nasil atabilrm? Soracagn soru onemli mi. s
Soran+1 yılHayir yanlis anladinz, ozur dilerim :( sadece kisisel hesaplrimi vrmek istmdm. aklimdan bu gecmdi bulindgm durum cok farkli.
Soran+1 yılTwittrnz var mı
Soran+1 yılXper seviyesi nasil yukseliyor
Soran+1 yılTwitter..
Soran+1 yılAnktnize yrm yapanlrdnm
Soran+1 yılHngi sitelri kullnyrsnz, oydu. son kez yorm yapcgm smdi bk
Soran+1 yılUgrasmaniza gerek yok gercktn, tsk ederm
Soran+1 yılResim varmi, yumurta kafami
Soran+1 yılCikmiyor. s kocaeli23 yazarken mor yumurta kkafa cikiuo bir
Soran+1 yılBuldum seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bu fotoları gönderdin kı bu aşk degil cinsellk uzerıne kurulmuş sevgı sanılan sey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yapcanı yap sonra pişman ol yok öyle kanka hayat ve insanlar acımasız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçine düşen kurt ile yaşayacaksın...
10 Yorumla
+1 yılHayatta silmez onu unut mallık yapmışsın :(
10 YorumlaSimeyecegini herkes biliyor
00 Yorumla
+1 yılNe yap ne et sildir fotolari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaplcak bisey yok panpa guvenmissin ki atmssin
10 Yorumla
+1 yılkötü etmişsin asla bilemezsn kopyalayablr
01 Yorumla
Soran+1 yıl:'(
güven yoksa sevgi olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılGuvenim var hersey icin ama bu konu ayri bisey olubca is degisiyor
Soran+1 yılTesekkur ederim..
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında