Erkek arkadaşımda çıplak fotoğraflarım var?

Merhaba, sizin yardiminiza ihtiyacim var. oncelikle nerden baslayacagimi bilemiyorum ama biyerdennbaslamak lazim. benim bir erkek arkadasim var 3 senedir beraberiz ayri sehirlere dustuk ama mesafelerin bizenengel olacagini kabul etmedik ve iliskimize devam ettk.1 senedr cok yakiniz birbirimize yani mesafe denen hicbisey kalmadi her konuyu konusuyoruz, cinsel iliskiye girmek istedigini soyliyor bazen bende dozunu kaciriyorum ama sonradan icime kurt dusuyor :( onda uygunsuz fotograflarim var ciplak :( onunda bende.. Ona cok guveniyorum ama biyerde de suphe duyuyorun icim rahat degil, suanda aramizda kotu bisey olmdi ama ne olacagini bilemiyorz gelecgi goremeyiz.. aklim sonra basima gldi ama cok gec bide basina bunun gibi seyler yuznden bela acanlar var onlri gordkce bazen aklima geliyo ne ders calisabiliyorum ne uyuyabiliyorum :'( 18 yasindaym. biliyorum cok hataliyim ama onu kirmadan o fotograflari silmesini soylemek istiyorum bide sildim deyp silmezse bundanda suphe duyarim :'( ne dusunuyisunuz yardimci olun lutfen :(
Erkek arkadaşımda çıplak fotoğraflarım var?