Bir hafta önce tanıştık kendisi uzman çavuş, çok beyefendi biri ortak bi arkadaşımız da var ama benden iki gündür nude resim istiyor hatta resim atma görüntülü arayıp öyle göster diyor sizce neden olabilir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nekadar da beyefendiymis öyle 2 gündür nude istemiz hatta görüntülü diyor beyefendinin hassııı
Bence de beyefendi. İlk günden istese neyse de tanıştıktan 5 gün sonra istemiş. Bence gayet normal 😂😂😂
Evet bu biraz kötü ama bana sürekli zarar vermeyeceğini söylüyor
Neden zarar versin ki zaten. Sonuçta beyefendi biri. Bence seni tüm kalbiyle seviyor hatta seni çıplak görürse tüm gözleriyle de sevecek bence 😂😂
@BenGülmedimOGüldürdü benim daha önce sevgilim olmadı ama onun çok olmuş bilmiyorum bana diyor ki ben seni nude görsem ne yapabilirim ki şerefsiz miyim ben diyor
Sakın bana yedim deme niye her lafına inanıyorsun fazla mı saf kalplisin yoksa görmezden mı geliyorsun bunları
Yani haklı. Ben kolay kolay insanlara güvenmem ama bu asker arkadaş çok iyi niyetli bence 😂 güvenebilirsin ona 😂
Saf değilim ama bilmiyorum işte zaten ne yapacağımı bilsem buraya sormam ki.
İnsanın içine boşuna Kurt düşürme lütfen 😂 bence siz fesatsınız. Çocukcağız daha iyi tanımak için istedi bence. Beyefendilik bunu gerektirir 😂😂
Kanka benim ilk sevgilim benimle konuştuktan 6 gün sonra beni evine çağırdı ozmanlar ergendim sevgili nedir bilmezdim niye cagırıyorsun dediğimde ya annemle tanışırsın falan dedi inanmadım gitmedim dışarda görüşmek istedim buluştuğumuzda ondan mesafeli oturdum bana ogun söyledi bana evime niye gelmedin gel gidelim evime gel kadınım ol dedi ogün ben ondan ayrıldım niyeti belliydi seninkinde niyeti zaten besbelli konuşmayı kessen uğraşmaz
Çok beyefendiymiş cidden hayran kaldım bir hafta sonrada baska bisey isteyebilir efendi cocuk nede olsa 😄
Uff bilmiyorum ki benim daha önce sevgilim olmadı ama kendisinin başka kadınlarla çok birlikteliği olmuş bana zarar vermeyeceğini söylüyor
Tecrübesizsin kandırılacak biri görmüş kanma seni gerçekten sevse bir haftada bel altı şeyler istemezdi
O da öyle diyor seni bu şekilde alıştıracağım ve hiç çekinmeyeceksin diyor
Amaç belli duygusal bi yaklaşım yok arzusal tensel sana bağlı tercih senin
Anladım teşekkür ederim
Uzman çavuş, çavuşu tokatlamak istiyor anlaşılan
Anlamadım
Bi argo; erkekler mastrubasyon yapmak yerine çavuşu tokatlamak der
Bana dedi ki ben bir yıldır böyle şeyler yapmıyorum tövbe ettim falan dedi. Ama sürekli göğüsümü ve popomu görmek istiyor
Yani tutarsız biri bence , baya baya seni görerek mastürbasyon yapmak istiyor. Hem zaten neden insan tovbe etsin
Değil mi bende öyle düşünüyorum bide Bugün görüntülü konuştuk benden biraz nude olmamı istedi ve maalesef çok üzgünüm ama bende yaptım ekrana yaklaşmamı istedi bende yaklaştım bilmiyorum ss aldı mı almadı mı çok korkuyorum
Kesin kaydetmistir videoyuda , yazsana daha detaylı konuşalım
Asker adam canı istiyor bes
asker kaçağı diye aratmak için istiyor
Kusura bakmada hiç beyefendi değil vallahi 🤣
Haklısınız
Çok erken ya takılmalık mısınız
Evet dalgasına konuşuyorum
Ortak arkadaş bilse sıkıntı olur mu
O bilemez maalesef çünkü şehit oldu bi tanıdığımdı ve onun en yakın arkadaşıydı
Başınız sağolsun bence atma ya
Sağ olun
Atıcaksın ama senden öyle bi vibe aldım
Zaten görüntülü aradı ve biraz yaptım ama şimdi pişmanım hemde çok
Ekran kaydı aldıysa yandın he
Ve içimden bi ses aldı diyor çok korkuyroum
Ne yapacağımı bilmiyorum ama ben kimlikte reşit değilim o bunu biliyor
Aldıysa sana bi taktik veriyim onu yaparsın hayatı kayar
Y@z bana taktik verim
Canı çekmiştir
kullanmaua calisiyor
Off umarım bu farklıdır
Saçmalama lütfen. Alt tarafı vücudunda herhangi bir iz var mı, ameliyat falan olmuş mu ona bakacak. Çok fesatsınız 😂
Yol ver hemen
Neden yani bana zarar vermeyeceğini diğerleri gibi olmadığını söylüyor
Birazcık mantıklı düşünün lütfen bu kişi sizi sevmiyor kullanicak
Haklı olabilirsiniz