Arkadaslar,
25 Yasindayim ve hayatimda hiç bisey yolunda gitmiyor ne is, ne ask. Etrafimdaki insanlarin ISI var bazilari evlenme teklifi aliyorlar bide ben. Okul okuyorum ama hiç bisey elde edemedim. Çok skldm artik. 25 yasindayim kendime olan guvenim yok artik. Isim yok, ehliyetim yok, param yok, ask yok resmen yerlerdeyim. Ne zaman mutlu olacagim bende hayatimi rayina sokmak istiyorum, iyi bir iliski istiyorum ciddi boyutda bir iliski ama karsima Hep evlilik dusunmeyenler cikiyor piskolojik olarak cöktüm artik. Kötü yorumlar yapmayin bu Beni daha da kötü etkiliyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik.
25 Yasindayim ve hayatimda hiç bisey yolunda gitmiyor ne is, ne ask. Etrafimdaki insanlarin ISI var bazilari evlenme teklifi aliyorlar bide ben. Okul okuyorum ama hiç bisey elde edemedim. Çok skldm artik. 25 yasindayim kendime olan guvenim yok artik. Isim yok, ehliyetim yok, param yok, ask yok resmen yerlerdeyim. Ne zaman mutlu olacagim bende hayatimi rayina sokmak istiyorum, iyi bir iliski istiyorum ciddi boyutda bir iliski ama karsima Hep evlilik dusunmeyenler cikiyor piskolojik olarak cöktüm artik. Kötü yorumlar yapmayin bu Beni daha da kötü etkiliyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine oyalanmak için bile olsa bir iş bulsan, bu tezgahtarlık kasiyerlik bile olsa bakış açını çok değiştirecektir.
Carsamba günü görüsmem var bakalim
Benimde öyle
Kuzenim üni okudu okurken 4 senelik sevgilisi vardı. Şimdi atandı öğretmen oldu sevgilisiyle de evlendi İstanbul’da öğretmen oldu ne şans ya bizim neden olmuyor
Evet gerçekten her gece agliyorum uzuluyorum
Onların neden oluyor bizim neden olmuyor of
Keske bende bilsem bunu.
Bizim gönlümüze hasret düşüren şu geçit vermeyen dağlar utansın bizi bizden yabancı eden şu uzayıp yollar utansın beklicez yapıcak hiç bişeyimiz yok
Düzelir hersey umarım kafana takma hayat bı imtihan umarım güzel sedyler bulur seni :)
Sana seni değersiz hissettirenler utansin
Gerçekten oyle geceleri agliyorum
Kimse için değmez üzme kendini bu dünyada senden bir tane daha yok ve insanlar kötüler bosver
Oyle Ama hiç bisey yok
Yanlis anlamazsan psikoloji uzerine konuşabiliriz
tamam olur konusalim
Tamam
Yazdim
Sana anlatacaklarım var ama mesaj atmam lazım sana
Yazdim sana
nerdensin tanisalim diycem ama
Yanlızmı yaşıyorsun sen
Hayir ailemle
Peki nerde yaşıyor sun
Almanya