Güncellemeler
+1 yıl
Evli olduğumu biliyor boşanmanı istiyorum diyor şimdi kabul etsen gelip seni alırım diyor farklı şehirlerdeyz birde görüntülü konuşuyoruz telefonla konuşuyoruz sürekli saatlerce telefonla konuşuyoruz ama o hep konuşmak istiyor hiç sıkılmadn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşini sevmiyorsan ve ona artık ilgi duymuyorsan başkalarına gonlun kayıyorsa boşan sana vurdugunu soyluyorsun o onun okuzlugu onu aldatmak daha kotu bir fikir kendine saygin olsun diger insandan da sıkılırsan pubg mi giriceksin yine bu esinlede severek evlendim diyorsun ayrılıp sonra kendi hayatini duzene sokup sevdigin biri cikaraa ve onune ona guvenirsen evlen internet tanistigin gormedigin birine koru korune inanip baglanma uzulen sen olursun
Çok teşekkür ederim
Ciddi bir tavsiye istiyor musun?
Oyundan derhal çık. Hesabını filan kapat. O çocuğun sana bir daha erişememesini sağla.
Kendi başını da çocuğun başını da yakma.
Pugb'den biriyle tanıştım kısmından sonra okumadım bile mk
Tabi sevmez önüne gelene yürürler
Oku öyle cevap ver
Niye okuyayım mk
Bahsettiğin yer oyun oyun.
Herkese yavşanır orda.
Gir hesabına mesaj geçmişine bak
Bizim ortak arkadaşımız var pubg'den o da biliyor bna oşan ilgisini
Yarab Sana Geliyorum
Evlisin ve bunu yapıyorsun hoş degil kadınlar katlediliyor sonra üzülüyoruz o anlık öfke ile erkek ne yapar belli olmaz sonuçta eşin
Haklısın
Bir an önce karar vermen gerekiyor size ne kadar ciddi sizi ne kadar kullanmayacak ne yaşadınız falan onları ölç biç birsey sormak istersen yazabilirsin bana
Sakin ha inama senin gibi mutsuzlari tatli dille kandirip cok faydalanan gordum cevremde komsu kadini tehtdle para bile aliyrdu adam
Olum 17 yaşında evlenmişsin. Sorunu ciddiye alıp sana cevap veren kendi kafasına sıksın :D
Evet 17 yaşında evlendim cahillik naparsn
Dikkat et, evliyken böyle şeyker yapman sakat. Kocan duyarsa ciddi sıkıntı yaşayabilirsin.
konu +18e gelsin orda çok istekli olup bişiler isterse ciddi değildir
Beni istediğini söylüyor zaten o anlamda ama benmle evlenmek istediğini söylüyor sürekli bişiy bahsettiği zamn evlendiğimizde filn bahsediyor ne bilim
işte o işe gelince detaylarda saklı
Nasıl yani
detay verebilir misin
Anliyom seni bende evliykrn oyle kavga cocugum olmuyor diye kavga ediyorduk sonra birini buldum gizliden konusyirduk aslinda inasan iyi geliyor deger viriyor oyle kimse soyleme gizliden devam et
Sana kalmis ama gizliden devam et boşanma
Ben bu şekilde devam etmek istemiyorum eşimden boşanmayı düşünüyorum ama onun ciddi olduğunu nasıl anlarım
Sevistin mi onla ozelden konusalim yardimci olurum sana istersen
Cocuk yasta evliliği oyun zannedip evlenilirse sonu böyle oluyor. Cok gecmeden bosanmanı öneririm.
Henüz çocuğum yok bende boşanmayı düşünüyorum ama ailemden çekiniyorum bu şkilde de mutsuzm eşimle hiç bi şekilde kafalarımız uyuşmuyor ama onunla öyle değil çok iyi anlaşıyoruz
Umarım bu safsatalara kanmazsın, esra erolda alırsınız sonra soluğu bütün elaleme rezil olursunuz
Şu an ulasilmazsin onun icin evlensen evdeykiyle aynj olacak emin ol
Çocuğum evli olduğunu bilmiyor bilee..
Evli olduğumu biliyor
Şu kıza beyin ver Allahım.
Sonra neden kadın cinayeti var. Bence idam her iki taraf içinde düşünülmeli.
Başınıza bela almayın. Ahlakını ve edebini takın. Eşine dön bunu da engelle
Ne kadar serf yoksunu insansin
Derler derler :))