Erkek arkadaşım trip atıyor ve bunu belli etmeden çıldırtarak yapıyor. Ben anlıyorum trip attığını yani soğuk konuşuyor (telefonda konuşurken çünkü yüz yüzeyken trip atsa bile bi şekilde çabuk geçiyor). Kapatmak istiyor hemen telefonu, susuyor falan filan. Noldu, neyin var diyorum bişey yok, bişey olmadı... Söyle çözelim ne olduysa diyorum yok bişey diyo. Aradan baya zaman geçiyo ki benim bu geçen zamanda hayat enerjim yok oluyo sonra anlatıyor. E hani bişey yoktu?
Ne yapmalıyım ben ya sürekli böyle?
Ne yapmalıyım ben ya sürekli böyle?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acaba o an konuştuklarınızı kafasında sorular kalıyor vede soramadığındanmı,
Evde soramamak değil de tam tersi evde yüz yüze olduğumuz için trip atamıyor direk çözüyoruz. Problem telefonda
Problem onun kafasında, bunu görebilmeniz için illa birinin size bunu anlatmasımı lazım
Ne yapayım ben kafasını mı söküp içine bakayım
Nereden bulursunuz böylesi man kafaları anlamadım gitti, siz daha bununla bu sorunları çok yaşayacağa benziyorsunuz, şimdi diyeceksiniz çözüm nedir, rahat etmek isterseniz bırakın kurtulun, sizde ben seviyorum diyeceksiniz, bir daha arkadaş edinirken çok dikkatli olun, insanların hal ve hareketlerinden nasıl biri olduğunu açıklayan kitaplar var alın okuyun veye netten bulun okuyun
Kelimelerine dikkat et. Seni ilgilendirmez kimi bulduğum
Sende trip at ona biraz
Yapıyorum bende. Ama işr yaramıyor pek. Anca kendi tribi geçince anlıyo
Kadin gibi trip mi atıyor ya hiç çekilmez off
Trip attığını da belli etmiyo gibi ama ben anlıyorum
Öff hiç çekilmez.
Çok seviyorum napayım
Aynı benim sevgili
Ne yapmalıyım
Valla benimki çok sinirlenince yapiyo bunu iyi Bi konuşma yaparsam affediyo yoksa telefonu suratıma kapatiyo ama sonraki gün sınırı geciyo aciyo ağzını bir bir soyluto ufak Bi tartışmadan sonra normale donuyoruz
Mesela bugün polis mi olsam dedi yoksa işe mi girsem dedi bi fikir ver. 5 dk ya arıycam dedi. Ben de mutfağa gittim aklım tabi karışık annem fark edip noldu dedi. Ben de böyle böyle dedim. Sence ne yapmalı anne dedim. Hem büyük hem annem sonuçta ondan iyi fikir kim verecek. Annem de yok kızım polis olmasın dedi. Ben de öyle düşünüyorum zaten. Sonra söyledim işte ona da. O da annene niye hemn söyledin dedi. Buna trip atıyo. Kadın fark etti sordu napayım, sanki ne söyledim. Haksız mıyım
He haklısın ota bka trip atılmaz abi. Benimki çok ciddi konularda yapiyo