Sevgilimin aşırı derecede tripleri ve küsmeleri ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sevgilim çok tripçi durmadan trip atıyo bide inatçı trip atıp küstümü ben yazmasam barışmıyo yazmıyo bir daha. En son bir kere tartıştık onun hatası yüzünden anladı sonra özür diledi 2 defa ben olsun önemli değil tamam oldu bitti dedim 2. dilediğinde. Bu seferde neyi oldu bitti ya iyiki yanlışlıkla bişey söyledik o kadar büyüttün tamam haklısında bu kadarıda fazla değilmi falan dedi ben ne dedim ki özür diledim dileme boşver anlamında söyledim dedim tribe başladı yine zaten sen hiçbişey demiyosun hep suç bende falan halbuki öyle bişey yok. Allah belamı versin benim falan dedi bende özür diledim yapma falan dedim dileme dedi tamam dedim sakinleş öyle konuşalım. Aradan 3 4 saat geçti mesaj attım faceten yazdıgımı gördü cevapta atmadı. Arkadaşıyla konuştum haksızdı ya zoruna gitmiş haksızlık bilerek öyle yapmış kendi lehine çevirmek için durumu dedi dünden beridirde yazdıgımı gördü cevap yazmadı giriyo çıkıyo atmıyo cevap. Ne yapmalıyım artık patlıcam en sonunda birbirimizi seviyoruzda artık şu triplerde fazla olmaya başlamadı mı?
Sevgilimin aşırı derecede tripleri ve küsmeleri ne yapmalıyım?