Yeter artik biri kabul etsin bari mk. Seni de seven bulunur gibi sacma avuntular yazmayin bulmaz mk zaten bulacak olsaydi seni seven illaki bulunur demek yerine gel ben seni seveyim derdiniz mk kimle konussam kacacak yer aliyor kacmayin lan artik benden!!! Serserileri sevmekten bikmadiniz mi biraz da efendi sevin😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡bu kadar reddedilme kizlara karsi kin ve nefret biriktiriyor icimde acisini cikarasim geliyor sonrada hakliymis gibi polise sikayet ediyorsunuz beni 😡🔥yapmayin gozunu seveyim ya o kadar mi yuzune bakilmicak biriyim sanki bu kadar acimasizlik olmaz 😡😡😡😡😡😡😡😡😡🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Sakın kimse gizliden linç etmeye calismasin 😡😡🔪🔪🔪 sevilseydim boyle sinirli biri olmazdim işte hepsi kizlarin sucu sevgisizlikten ilgisizlikten kafayi yedim hala da sucu bana atiyorlar kimse senle olmak zorunda degil diyorlar o zaman baskalariyla da olmayin gozumun onunde adama kendinizi kullandiriyonuz resmen yapmayin bunu 🔪🔪🔪🔪😡😡😡😡😡😡😡😡🔥🔥🔥🔥🔥🔥baskasiyla isteyerek oluyoruz derseniz ben de istenilecek biriyim mk yuzune bakilmicak biri degilim kii hadi bir iki kisi reddeder 50 kisi reddeder ama herkes reddetmez ya bir kisi bile istemiyor mk herkes bu tiple nasil bulamazsin diyor daha da sinir oluyorum 😡😡😡😡😡🔥
(Bu soruyu sinirli bi anımda yazdim Şu an sinirli degilim ama yine de sorayim)
(Bu soruyu sinirli bi anımda yazdim Şu an sinirli degilim ama yine de sorayim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer