Aşk İlişkileri Sizce yalnızlık yorar mı? matmasella Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beni çok yordu.. Güncellemeler+1 yıl hep yalnızdım. Çok yorgunum çok.. Sizce yalnızlık yorar mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
furkan_yavuzyilmazz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bazen çok mutlu oluyorum yalnızken bazen de hayatıma birisinin girip ölene kadar yanımda olmasını istiyorum. Bilmiyorum ki değişken bir ruh hali bu 1 2 Yorumla matmasella +1 yıl daha aşağıdakileri görüp halimize mutlu olmak daha iyisini görüp ah keşke demek bu Yorumla furkan_yavuzyilmazz +1 yıl Gibi... Yani bakıyorum aldatma, yalan dolan ilişkilerde fazlaca. He öyle olacaksa olmasın. Olduğu zaman tam olsun Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yalnızlığa alışmak çok tehlikeli kendimden biliyorum yeni bir ilişkiye başlayacağımda kendimi geri çekiyorum istemsizce. 1 0 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yalnızlık insanı eğer aşırıysa yorar. Yalnız hissetmek zordur.. 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Yorar söylenildigi gbi güçlü yapmaz bitirir 1 5 Yorumla matmasella +1 yıl bitiyorum., Yorumla birumut39 +1 yıl Hep aynı. Hadi erkek bulamaz hayat arkadası eş sen istersen bulursun. Yanlız lık mı tercihin Yorumla matmasella +1 yıl kısmet bu işler bilemezsin Yorumla birumut39 +1 yıl Allah kısmetini açık etsin gönlüne göre bul inşallah Yorumla matmasella +1 yıl Allah razı olsun kardeşim 🌸 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yalnızlığını paylaşmak istedin senin. Ama izin vermedin ki 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalnızlık yoruyor gibi hissediyoruz birilerini istediğimizden dolayı halbuki diğer türlü daha çok yorulacağız. 0 0 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl çevrendeki erkekler hep kör mü ? 1 1 Yorumla matmasella +1 yıl bazıları küçükler benden bazıları uzakta Yorumla
ikskraltr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Yorar, yoruyor, yoruldum... 1 0 Yorumla
Gececiii54 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Çok yorgunum bu konuda 1 1 Yorumla Gececiii54 +1 yıl Baksana bana bi Yorumla
umut0097 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benide cok yordu artik yalniz kalmak istemiyorum 0 0 Yorumla
Diyarkırlı_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yorar tabikide... Alışık değilim yanlız olmaya.. 1 0 Yorumla
Kemal19980 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Benide ya 1 1 Yorumla Kemal19980 +1 yıl Aynı ben Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yalnızlık güzeldir 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. ömrü uzatır 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Cıks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bazen çok mutlu oluyorum yalnızken bazen de hayatıma birisinin girip ölene kadar yanımda olmasını istiyorum. Bilmiyorum ki değişken bir ruh hali bu
daha aşağıdakileri görüp halimize mutlu olmak daha iyisini görüp ah keşke demek bu
Gibi... Yani bakıyorum aldatma, yalan dolan ilişkilerde fazlaca. He öyle olacaksa olmasın. Olduğu zaman tam olsun
Yalnızlığa alışmak çok tehlikeli kendimden biliyorum yeni bir ilişkiye başlayacağımda kendimi geri çekiyorum istemsizce.
Yalnızlık insanı eğer aşırıysa yorar. Yalnız hissetmek zordur..
Yorar söylenildigi gbi güçlü yapmaz bitirir
bitiyorum.,
Hep aynı. Hadi erkek bulamaz hayat arkadası eş sen istersen bulursun. Yanlız lık mı tercihin
kısmet bu işler bilemezsin
Allah kısmetini açık etsin gönlüne göre bul inşallah
Allah razı olsun kardeşim 🌸
Yalnızlığını paylaşmak istedin senin. Ama izin vermedin ki 😂😂
Yalnızlık yoruyor gibi hissediyoruz birilerini istediğimizden dolayı halbuki diğer türlü daha çok yorulacağız.
çevrendeki erkekler hep kör mü ?
bazıları küçükler benden bazıları uzakta
Yalnızlık zaten yorucu
Yorar, yoruyor, yoruldum...
Yok ya ben savaşmayı seviyorum
kalabalık daha çok yorar
Evet yorar ama bi okadar rahatlatır
Çok yorgunum bu konuda
Baksana bana bi
Bana yeni yollar açtı diyebilirim
Bazen rahatlıktan bazen de yorar
Benide cok yordu artik yalniz kalmak istemiyorum
Yorar tabikide... Alışık değilim yanlız olmaya..
Benide ya
Aynı ben
Güçlendirir bazen
Yalnızlık güzeldir
Bazen yorar
Tam tersi
ömrü uzatır
Cıks