Aşk diye bir şey yoktur. Abazalığı orantısızca yaşarken tutuşup, sevişince sönmek vardır. Ne varki bazı insanlar abazalık rüzgarlarına kapılmaz. Aklı haşna fişneye çalıştırmaz. Muhabbetleri güzeldir. Birbirlerinin yanında sıkılmaz rahat hissederler. İşte o sevgidir E2E0S1R3 plakalı kardeşim. O önemlidir. Yoksa vay efendim ölüyorum onun için, çok özledim yarılıcam şimdi, ah bi gelse de bir köşemden ateşlese falan boş kovalamacalardır. Kimseye gereğinden fazla anlam yüklemeyin. Sevdiğiniz insanla birlikte olun :)
Aşk cennet vaadeder. Bir takım uyuşturucularda öyle. İnsanlar nefislerinde hep olağanüstü bir şeyi arzular. Bu bazen sonsuz cesaret, bazen sonsuz mutluluk, bazen sonsuz bir odaklanma, güç falan... Ayaklarının yerden kesildiğine inanmak ister. Bu hayal gücünün insafsızlığı ve birazda isyanla harmanlanırsa da güzelim hayat cehenneme döner. Uzak durunuz diyor kutsal kitap. Yapmayınız etmeyiniz demiyor, yaklaşmayınız diyor. Mevzu ciddi E2E0S1R3 :D
O konuda haklısın :) Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci sahneye fırlayıp Romeo’nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır. Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir. Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın. Çünkü Romeo ölmeli, Titanic batmalı, ama aşk her şeye rağmen yaşanmalı.
Bence aşk var. Ama herkes aşkı taşıyamaz yani o yürek yok bazılarında. Aşk sevdiğinin gözlerinde kendini görebilmek Aşk umudun hiç olmadığın anda o katlanılmaz çıkmazdan bile onunla çıkabilmek Aşk onu herşeyiyle sevebilmek Aşk unutmamak Aşk değer bilmek saygı duymak Aşk onun yanında güvende huzurlu hissetmek Aşk tek bir şey değil ki birçok şey... Yaşayan bilir sadece. Tabi kıymet bilecek kişiye gösterilmeli malum bu devirde bir çok insan hak etmiyor ne aşkı ne sevgiyi.
Aşk hem bakarken kıyamamak, hem de baktıkça doyamamaktır. Aşk insanı hem güldüren, hem ağlatan kişidir. Aşk tarif edilemez bir duygudur. İsmini gördüğünde kalbinin hızla çarptığı kişiye aşık olmuşsundur. İsminin yanında ismini gördüğünde ölecek gibi olduğun kişi aşkındır
Kavuşsunlar da saç baş birbirlerine girsinler değil mi 😀 Düşünsene Aslı ile keremin buluştuğunu Kerem “ben senin için dağları deldim be “ Aslı “ delmeseydin bana ne “ 😅
Mecnun”senin yüzünden mecnun oldum be” Leyla “ zaten akıllısı beni bulmazdı ki “ 😅😅