Malum vücudumuz hormonların etkisiyle çalışıyor. Sevgi, aşk, öfke, kızgınlık, üzgünlük ve bezginlik bunların hepsi özel görevli hormon bezlerinin salgıları sonucu ortaya çıkıyor. Aşk vücuda girdiğinde ise bol bol endorfin ve serotonin salgılanıyor. Peki ya siz ne alemdesiniz? Aşk sizin vücudunuzda nasıl bir etki bırakıyor? Sağlam kafa için aşık kalp mi gerekir?
Bunu önce genel anlamda bir şey söylemek istiyorum Aşk kim yayım konuşuyor mu günümüzün ilişkilerinde maalesef sadece kimya'yı değil insanın iç organlarını bile zedeliyor desem çok abartmış olamam çünkü öyle bir hale gelmiş ki her zaman söylüyorum yine söylemekten çekinmeyecegim eski Aşk ilişkiler ile şimdiki Aşk ilişki Arasında dağlar kadar fark var Çünkü insanların değişen Kafa yapısı ve gelişen en yeni aşk anlayışı İnsanın hem kimyasını hem de diğer organlarına zarar veriyor maalesef kendi adıma konuşacak olursam Benim de artık kimyamı Felaket derecede bozuyor Çünkü artık insanlara hiçbir şekilde güvenim kalmadı ama tabii Altını çiziyorum herkes yine genellemiyorum kalbi güzel insanlar yine var onlarla karşılaşmak dileğiyle
Aşk sağlıklı düşünmemizi engeller. Mantık devre dışı kalır, kokladigin hava, aldığın nefes , yediğin yemek, attığın adım... Hepsinde artık iki kisisindir aslında. Hatta öyle ki , onun için kendinden ödün dahi verirsin. Düzeni altüst eden şeydir aşk.
Doğru insana aşık olmadiysaniz geçmiş olsun. O zaman içinden çıkılmaz , çekilmez, acılı bir hal alır.
En İyi Cevaplar