Selam KS ahalisi! Aşk sizi olduğunuzdan daha farklı biri yapar mı? Normalde yapmayacağınız şeyleri aşık olduğunuzda yapar mısınız? Yoksa ruh haliniz aşıkken de stabil midir?

Selam KS ahalisi! Aşk sizi olduğunuzdan daha farklı biri yapar mı? Normalde yapmayacağınız şeyleri aşık olduğunuzda yapar mısınız? Yoksa ruh haliniz aşıkken de stabil midir?

Dengesiz bir şekilde aşık oluyorum aşık değilken daha dengeliyim kesinlikle aşk yapmam dediğin şeyleri sana kolayca yaptırmıyorsa bana göre aşk değildir
Hayır ayarlarım bozulmuyor.😄Mantık benim için aşkın önündedir. Kendimi kaptırabilen yapım yok. Stabil izler ruh halim. Ama aşık olunca bu sevgimi gösteremediğim anlamına gelmiyor tabiki:) Hak edene sevgi de değer de ilgi de gösterilmeli ama dengemizi bozmadıkça keyifli bunlar🍀
Evet o kişiyi hayatımın merkezine koyarım
tabii ki aşkın belli sınırları vardır.. aşık olunca o sınırları kabul etmiş sayılıyorsun ve buna uymak zorundasın.. şimdiki halimle aşık olduktan sonraki halimin aynı olması mümkün değil.. zaten böyle de olmalı.. Hem ilişkiye hem de karşımdaki insana saygının gereğidir bu..
bence saygıdır da.. Hal ve hareketlerimize dikkat ediyoruz, Sosyal hayatımıza çekidüzen veriyoruz, Özellikle karşı cinsle yakınlığımızı sınırlıyoruz.. bunlar bir nevi saygının gereğidir..
Teşekkür ederim..
Cevap
7Cevap
Aşka inanmıyorum.. özellikle de bu devirde kimse kimseyi bence gerçekten sevmiyor ama olurda bir yerde aşk varsa gerçekten ya da aşkı bilen birisi.. beni değiştirmezdi sadece daha mutlu bir insan yapardı.
Henüz buna cüret edebilecek biri çıkmadı..
O kadar net çünkü :)
Bozuyor arada ama tecrübe kazandik biz yemiyor artik
Bozmaz, her şeyin bir dozunu ayarlamak iyidir.
Yani ruh halimi etkiliyor tabi ama kişiliğimden ödün vermem aşık oldum diye
Normalde mantıklı bir insanımdır aşık olunca mantık hak getire
Benim bozuyor🙄😂
Ben ben olmaktan çıkıyorum kendimi hiç düşünmüyorum sadece sevdiğim kişiyi düşünüyorum diyeyim varsa yoksa o oluyor kendi isteklerinin düşüncemn bir önemi olmuyor
Normalde aşık olduğum kişi dese bana ayrılalım diye veya baksa bir şey gururu bırakıyorum bir kenara ısrar ediyorum normal başka birisi dese tamam der geçerim
Ayarlarimi bozacak ask olmadi henüz
Olmayan bir sey bozamaz ki
yok bozmuyor bu kadar açık ve net
Deneyimlemedim.
Bozmak ne kelime içinden geçiyor.
Beni biraz sarsıyor yalan yok😀😀
Ordan bakıınca nasıl gözüküyormuş.
Hiç aşık olmadım
Bazen bozuyor bazende tamir ediyor?
Yokki istemiom
Bozmuyor.
Bozuyor evet