YALVARIRIM BANA YARDIM EDIN, ICIM ICIMI YIYOR?

Merhaba, benim 2 yıl önce başlayan ve devam eden bir ilişkim var. Sevgilimle ilişkimizin ilk 1 yılında 9 defa ayrıldık. Her ayrıldığımızda yalvardım ve bi sekilde biz geri barıştık. Fakat son ayriligimizda, yani bundan tam 1 sene önceydi, küfürler hakaretler yiyerek ciddi bi ayrılık yaşadık, ben onu kötü bi kelime kullanmadım, artık bana geri dönmeyeceğini bu ilişkinin olmayacağını bana net bi sekilde söylemişti, diger ayrılıklardan farklıydı. Ben artık bu durumdan çok sıkılmış, çok aşık ve kötü durumdaydım. Ama artık önüme bakmam gerektiğini söyledim ve onu hayatimdan tamamen çıkarmaya çalıştım. Bu arada ben arkadaşımın yanına şehir dışına gittim ve orada biriyle öpüştüm alkollüyken ve sanki bunu yaparsam artık ona geri dönüşüm ve yalvarlamalarim olmaz gibi düşünüyordum. Fakat bi mucize oldu ve sevgilim ben ona yalvarmadan 2 ay sonra bana geri döndü. Onu hala cok sevdiğim ve kimseyi yerine koyamadığım icin tekrar başladık ve şu an 1 yıldır hiç ayrılmadan giden harika bi ilişkim var, ona cok aşığım o bana benim ona olduğumdan cok daha fazla aşık. Ama ben vicdan azabı çekiyorum, yaptığımın basta kendime saygısızlık olduğunu biliyorum, aklima geldikçe uykularım kaçıyor. Bunu ona söylemeli miyim, ona yalan söylemek istemiyorum ama doğruyu da söylemiyorum. cok zor durumdayım lütfen yardım edin, yalvaririm.
YALVARIRIM BANA YARDIM EDIN, ICIM ICIMI YIYOR?