Bir yıldır beraber olduğum sevgilim, hiçbir suçum yokken ' yüzsüz değilsen sktir git' yazdı. Bundan sonra ne yapmam lazım?

Arkadaşlar şu an bir nevi ayrıldık fakat mesaj atabilir çünkü birkaç gün sonra doğum günüm. Benim dışımda gelişen bir olay vardı ve bunu aşırı büyütüp bana baya söz saydı. En sonunda da sorumdaki şeyi söyledi. Ben de bitti yazdım. Ne yapacağım bilmiyorum. Tamamen bitsin istiyorum gurursuz bir insan değilim ama hiç suçum günahım olmadığına rağmen suçlu konumuna beni düşürdü. Ona iyilik yapmaktan başka bir şey yapmadım. Çok canım acıyor cidden böyle yapmasına. İnsanlar ayrılabilir ama ayrılık nedeni gerçek bir şey olur. Ya hisler biter ya biri hata yapar. Ama bizde ikisi de olmadı. Ayrıldığımız günün gündüzü beraberdik ve çok iyiydik. Çok güzel bir gün geçirdik, olayı gündüz anlattım zaten bir şey de demedi. Ama gece ne olduysa oldu. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz..
Bir yıldır beraber olduğum sevgilim, hiçbir suçum yokken ' yüzsüz değilsen sktir git' yazdı. Bundan sonra ne yapmam lazım?