Ve Aşk; yemek yerken, çok susamış halde iken bile çok uykun varken bile mutluyken bile her şarkıdan aptalca anlamsız bi anlam ona dair çıkarıyorsan aşk evet dediğinden 😷
çok kişi girdi hayatıma, ayrıldığımız zamanlarda başkalarıyla olmuştum o zaman lise zamanlarıydı tabi. şimdi büyüdük böyle ayrılınca gidip bi başkasını istemiyorum denemiyorum. Çünkü sevemiyorum kimseyi
bir defa ayrıldığımızda asla barışmam diye bir kızı hayatıma aldım, yaklasık 5 ay sürdü, gün geçtikce kızdan daha çok soğudum, 5. ayın sonunda terketmek zorunda kaldım artık dayanamadım. Kıza çok yazık oldu, 2 sene boyunca hep beni aradı gizli numaralardan , arkadaşından vs. Kimsenin günahına girmek istemiyorum artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ve
Aşk; yemek yerken, çok susamış halde iken bile çok uykun varken bile mutluyken bile her şarkıdan aptalca anlamsız bi anlam ona dair çıkarıyorsan aşk evet dediğinden 😷
Belki. Birisini bulamadigindan
çok kişi girdi hayatıma, ayrıldığımız zamanlarda başkalarıyla olmuştum o zaman lise zamanlarıydı tabi. şimdi büyüdük böyle ayrılınca gidip bi başkasını istemiyorum denemiyorum. Çünkü sevemiyorum kimseyi
Bende liseden birisini seviyorum hala lise bitti devam
4 sene oldu
bir defa ayrıldığımızda asla barışmam diye bir kızı hayatıma aldım, yaklasık 5 ay sürdü, gün geçtikce kızdan daha çok soğudum, 5. ayın sonunda terketmek zorunda kaldım artık dayanamadım. Kıza çok yazık oldu, 2 sene boyunca hep beni aradı gizli numaralardan , arkadaşından vs. Kimsenin günahına girmek istemiyorum artık.
Knka psikolojik sorunların var
hayır niye psikolojik sorunlarım olsun, üniversiteyi birinci bitirdim, arkadaşımda üniversiteyi bitirdi. Gayet başarılı ve sağlıklı insanlarız
O da güzel hikaye kardeşss
sanırım senin psikolojik sorunların var.
bize de vayy beee demek düşer o zaman
Evet..
Yeap
Ne guzel evet bu