Selamlar, dış görünüş ikili ilişkilerde hiç de yadsınamayacak kadar önemli bir yere sahip ne yazık ki. Herkes için önem derecesi değişse de bir noktada önemli olan dış görünüşte sizin için yakışıklılık/güzellik mi daha ön planda yoksa fiziksel olarak iyi bir görünüm mü?
Sevgilinizin dış görünüş olarak yakışıklı/güzel mi olması daha önemli yoksa kaslı/fit olması mı?
Yüzü güzel olması lazım demeyeyim de yüzü hoşuma gitmesi lazım baktığımda beni çeken bir şey olması lazım. Fit olmak iyi bir şey ama hayat boyu durmadan değişebilen bir şey zaten kilo durumu. O yüzden ilkine daha çok önem veririm.
insanin ruhu temiz olsun yeter durustluk en basta gelir kadinlarda bu oran daha az geneli yalan soylemeyi sever aldatmak insanlari kullanmak vb bir cok sey o yuzden bence sizin soylediklerinizin hic biri degil. insanlara yanlis secenek sunmayin sarlatanlik yapmayin
Yakışıklı olması daha önemli fiziği çok kötü olmadığı boyu çok kısa olmadığı sürece. Erkek olsaydımda fiziği çok aşırı kötü aşırı kısa aşırı uzun olmadığı sürece fizikten ziyade yüz güzelliğine çok daha fazla önem verirdim.
Spor yapsın severim kaslı olsun demem ama yapılı, uzun boylu erkek severim ilk etapta o dikkatimi çeker 😄 yakışıklı olmasa dahi bir karizması olmalı beni cezbedmeli yani.
İkisi arasında tercih söz konusu ise yakısıklı olmasını isterdim. Kendisi istiyorsa kas yapabilir, vucut sekillendirilebilir sonucta. Benim bu ikilideki tercihim kas, fit vucut değil bu yüzden.
Yakışık olma, veya iyi görünümün etkisi de hemen bitiyor ya. Tabiki herkes için bu farklıdır da, şimdi, hedefleri büyük olan, kadınına güvenen, karizmatik erkekler bana çekici geliyor.
Benim için karakter önemlidir. Dış görünüşü kaslı yakışıklı olsa ne olur karakteri bozuk olduktan sonra? Karaktere bakmadan erkeğin kasına veya tipine düşenler gerçekten sevmeyen kişilerdir.
eğer karakter oalrak aradığım biriyse gerçekten sış görünüş önemini kaybediyor ya. ama tabiki yakışıklı olamsını isterim sıska olmamak şartıyla kasa gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız dediğin bir kere çirkin olmaya hakkı yok ağa kusura bakmayın güzel olacak yüzü fiziğinden önce gelir, yoksa fizikliyi bulmak kolay
@selenatorsari niye zoruna mı gitti çirkin bacım. erkek istediği kadar tipsiz olsun ne önemi var, parası ile veya en kötü fit bir vücut ile kapatıyor o açığını, siz de öylemi kart karılar
Sanane yarrrmm istediğim kadar konuşurum. Ayrıca senden daha akıllı olduğum ve insancıl oldugum kesin. Herkes paraya falan bakmıyor. Reddedilmissin sindirememissin gayet belli.
Bu kafayla kimse seni sevmeyecej ve ömrünün sonuna kadar seni Patan için kullanıp kenara atan insanlsrla birlikte olacaksın. Ayrıca madem öyle biz de erkekler katil diyelim ya biri öyle olunca hepsi mi öyle oluyor can güvenliğmiz yok
@selenatorsari ya olum kimden red yemişim ki ben sen malmisin ya :)) . Kalbi güzelmiş sikmisim senin kalbini senin şu yorumlardan bile kalbinin bile çirkin olduğu belli aynı anda mal ve çirkin biri olduğunda sen gelip benim yorumum altına küfür ediyorsun.
@selenatorsari yahu bir kız paralı erkek tercih ederim dediğinde yakışıklı kaslı erkek dediğinde biz gidip yorumlarının altına niye diye sorgulayıp küfür etmiyoruz, aynı şekilde biz, tercih ettiğimiz kızların güzel olmak zorunda diyince (en azından ben güzel kıza öncelik veriyorum ) diyince neden sizin gibi karıların zoruna gidiyor? Hadi sen üstüne alındın zoruna gitti küfür ile cevap vermek zorundamisin sonra sağlıyorsunuz kalbiniz kötü diye hadi ordan git ağla kart karı
ben hiç görmüyorum o yorumlardan. görsen bile senin dediğin gibi orkoklor porolo olcok zorondo falan demiyorlar. ben öyle tercih ediyorum diyorlar. ki ilk başta küfretmedim. sen bana kötü laf edince küfrettim