Bence vücut l güzelliği daha önemli yüz yine bı şekilde daha güzelleşir de vücut sarkık olduktan sonra çok zor toparlamak
Yüz güzelliği
Vücut güzelliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence vücut l güzelliği daha önemli yüz yine bı şekilde daha güzelleşir de vücut sarkık olduktan sonra çok zor toparlamak
Kalp güzelliği. Beden gelip geçiyor ama ruh ve kalp baki kalıyor. Zamana karşı ayakta kalacak şeyleri sevin, bir rüzgarda eriyip gidecek kabuğu değil
Diyelim ki yüz güzelliği ya da vücut güzelliği. Bir 30 - 40 sene sonra o yüz güzelliğinin ya da vücut güzelliğinin kalıcı bir garantisi var mı? Tabiki hayır.. O yüzden karakter önemli bir insanda karakter olmadıktan sonra yüz güzelliğinin, vücut güzelliğinin bir önemi yok. Zaten 30 - 40 sene yaşayacağının yarına çıkacağının bir garantisi de yok. Gereksiz detaylara takılmamak gerekiyor..
Cevap
18Cevap
Ben karaktere bakarım
Niye
Vay be eskiden içi güzel olsun derlerdi.
Neyse biz yine içi güzel olsun, insanlığı güzel olsun diyelim.
Vücut güzelliği diyorum zaten ucuz güzelliği olan yüz güzelliği de oluyor sadece 100-150 yetmez ona bakarsanız şişko olanların yüzü hep güzel
Vücut seçtim, hanımlar şaşırttınız beni bilemdiğim bir şeyi fark etmiş oldum.
Önce yüzü ya yani başta karakter ama yüzü sonra da bedeni..
Yüzü güzel olana bir yıl vücudu güzel olana bir ömür :D
Vücuduna iyi bakan, yüzüne de bakabilir diye düşünüyorum.
yüz ama bi zahmet obez de olmasın kendine saygısı olsun
Önce karakter yani iç güzelliği sonra yüz. Ancak genellikle karakteri düzgün olanın yüzü de güzel geliyor insana.
Her ikiside biraz güzel olmalı. Lakin kalp güzelliği daha önemli. Kalbi fiziği güzel olup kalbi kararmış niceleri var
Yüz değil de vücut çok daha önemli bence. Diğeri estetikle de çözülüyor artık
Vücut güzel olursa yüzde güzel olur
Yüzü iyi olunca vücudu halloluyor bir şekilde
Vücut suratında yoğurt yemicem ya
Yüz daha ilgi çeker.
Vücudu sporla halledilir
Yüz güzelliği biraz daha ağır basıyor.
Nefes alsın yeter
Orantili olmasini tercih ederim.
Yüz güzelliği
2 side umrumdışı
@CanerC28 kadinin halinden anlayip , bana video oyunu ogretip oynayacak olmasi yeterli bide obez olmasin cunku fortnite sevmiyorum
@CanerC28 cogu kisi garipsiyor maalesef.. bide benimle anime de izleyebilir
@CanerC28 kendimden kucukleri sevmiyorum ve benimle yaş olarak ne kadar yakin olursa o kadar iyi tutupta 10 yas buyugumlede olmam kisacasi evet yasa onem veririm.
@CanerC28 kendimden cok buyukle usda kucukle o uyumu yakalamaya calismiyorum
@CanerC28 cokta yas farki olan arkadaslarim yok
@CanerC28 butur seyleri cok farkedebilen biri degilim uzgunum, sen netur kisilerden hoslanirsin?
@CanerC28 bende ayni sekilde dizilerdekilerden isterdim ama o tur erkekler bana hic uymuyor, starboymu ne deniyordu onlar tercihim olurdu. Bide ben minyon oluyomuyum bilmiyorum ama minyon arkadaslarim hic minyon tipi gostermiyolar. Sen sanirim minyondan kastim tatli olsun istiyorsun?
@CanerC28 a 160 minyonmuydu ben 155 altini minyon saniyodum sakagibi, Allah kahretmesin benimde yuz guzel hatlar falan ama lanet burundan kaybediyorum😫
@CanerC28 burun estetiği dusunuyorum zaten ama heryeri estetikli insanlarida sevmem pek o yuzden kendimden korkmuyorum o konuda
Vücut güzelliği
Vücut
Yüz güzelliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?