10 yıldır arkadaşım dediğim, pek çok konuda destek insan, sevdiğim kişiye karşı beni türlü türlü şeylerle dolduruşa getirdi. Sonrasında ise bir olay oldu ve arkadaşım dediğim insan bu yaptığı da yetmezmiş gibi onun gözünün önünde sırf hasetliğinden dolayı beni darp etti. Olayı anlatsam çok uzun süreceği için buraya yazamıyorum. Olaydan bir saat sonra ise sevdiğim kişi ve arkadaşımın arasında bu konuşmalar geçmiş. Sizce amacı ne bu kızın? Yeşil mesajlar sevdiğim kişiye, beyazlar arkadaşıma ait.
daha önce de söylemiştim. sen takıntı yapmışsın kimsenin senin erkek arkadaşını dolduruşa getirmesi gibi bir durum söz konusu değil. hala takıntılısın bu soruyu tekrar sorman bile takıntını gösterir. destek almalısın.
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden önce sen destek almalısın. Farkındalık yok sende.
benim desteğe ihtiyacım yok. psikolojik olarak çökmüş vaziyetesin. takıntı yapmış kendi duyguların için herşeyi denemeye hazır bir insansın. daha önce bu kadar zorladığın için sevdiğini kaybettiğini anlamıyor musun? zorla güzellik olmaz kimseye sevmediği bir şeyi yaptıramazsın. herkesin senin gibi iradesi var. çok yemek yersen kusarsın. insanları yaptığın şeylerde aşırıya getirdiğin için itiyorsun kendinden. intihar etmiş bir insansın bu da ne kadar desteğe ihtiyacın olduğunun kanıtı değil mi? ben sana düşmanlık yapmıyorum kendi durumunun farkına var. farkına var ki kendini toplama imkanı elde et.
çünkü okudum ve takip ettim. olay sevgiline baskı kurup üsüne gitmiş hatta olay çıkarmışsın sana gitmeni söylemiş gitmek istememişsin. oda kız arkadaşını çağırmış konuyu büyümeden kapatmak istemiş. sen takıntı yaptığın için durumu göremiyorsun. sonrada babanla konuşup takıntılı durumunu anlatmış. sonra ayrılmışsınız bir süre sonra da sen intihara kalkışmışsın. şimdide sanıyorsun ki sevgilini senden arkadaşın uzaklaştırmış. takıntı durumundan dolayı psikolojik destek alman gerekiyor.
Senin gibi kötü kalbe sahip, masum insanları suçlayacak kadar alçak insanların tedavi alması gerekiyor esas. Gerçek suçluları göremeyecek kadar kör olmuşsun, gözlerini kalbinin pisliği bürümüş. Şu mesajlaşmaları okuyan herkes gerçek suçluları görür.
şu an senin üstüne geliyorum seni zorluyorum. bana kızıyorsun sinirleniyorsun dimi? işte bu duyguların kat ve kat fazlasını erkek arkadaşına yaşattığın için senden uzaklaştı. yani empati yap aynı hisleri yaşadı çok üstüne gittin çok üsteledin sürekli kavga ettin.
ben kötü biri değilim sana yardımcı olmaya çalışıyorum. söylediklerim seni üzse de kırsa da incitse de kabul etmelisin. bu fotolarda dolduruşa getirmek yok sadece normal samimi bile olmayan 2 insanın konuşması var.
madem sorun benim sorunum neden aynı soruyu birdaha sordun? kabul et söylediklerimin doğru olduğunu yaptığın hareketler bile gösteriyor. insanlar böyle durumlarda sözleriyle değil hareketleriyle konuşur. sen istediğin kadar bu iki insanı arkandan iş çevirmiş olarak gör. kendi takıntin sana bu soruyu defalarca sorduruyor. sana intihar ettirdi. yani kendine yalan söylüyorsun bu yalan o kadar güçlü ki buna inanıyorsun. ama bilincaltin doğruyu biliyor ve ona göre hareket ediyor.
lütfen ben sana sadece git bir doktora diyorum bunda kötü bir şey yok.
bu bir kanıt değil olayı sen öyle görüyorsun. kimse sevdiğinden bir insanın dolduruşa getirmesi ile vazgeçmez. ama insanlar huzurunu bozan ve kendisine kötü hissettiren kişilerden böyle vazgeçer. yani insanlar sözlere göre tepki vermiyor hissettirdiklerine göre tepki veriyor.
ben boş konuşmuyorum gözlem yapıp insan psikolojisini değerlendirerek görüş yazarım.
seni yargılamıyorum ki sana sen kötü bir insansın mi dedim? sadece takıntı yapmissin bu durumu dedim. bu kötü bir şey değil ki insanların çoğu takıntılı. senin bu durumun sadece sana kendine zarar verecek seviyede. hatta belki çevrendeki insanalra bile istemeden farkında olmadan verebilirsin. seni yargılamıyorum. bu şu an senin problemin. bu konunun farkına var ki çözüm bulmak daha kolay olsun.
Diyelim ki takıntılıyım. Benim yaşadıklarımı kim yaşasa takıntılı olurdu hatta başkası olsa akıl hastanesinde yatacak seviyeye bile gelirdi. Ben çok güçlüyüm ki iyi dayanıyorum.
evet güçlüsün. ama yinede ne kadar güçlü olursan ol bazen yardım ve destek almaya ihtiyacın olur. senin de buna ihtiyacın var. herşeyi olduğu gibi doktoruna anlat sen kendi yargılarını katma bırak o kendisi çıkarımda bulunsun. doğruya o zaman ulaşır. ayrıca güçlü olduğuna inanıyorsan neden bu durumdan kurtularak bunu kendine göstermiyorsun.
kimseyi aklamıyorum. sen sevdigin insanı takintindan dolayı kaybettin. sonrasında mudahil olan 3 kişiye karşı tavır alıyorsun. mudahil olanlardan ilki arkadaşın. en büyük tavrı ona almışsın. 2. kişi erkek arkadaşın. 3. kişi baban en az tavrı ona almışsın ama sonuçta ona karşı da tavrın var.
işin kötü tarafı intikam peşinde koşmak istiyorsun.
Bu arkadaşım dediğim bilge denen kız, beni onur hakkında dolduruşa getirdi. Ben de bunun etkisiyle onuru biraz bunalttım ama kaba bir şekilde değil. Onur da bana hakaretler etti. Ben de konuşmak için evine gittim. O da beni evime bıraktı ama eve gidecek halde değildim olacaklardan dolayı. Onur da ben eve gitmeyince bilgeyi aradı. Bilge gelince de olaylar daha da karşıtı, beni darp etti. Hatta o da yetmezmiş gibi, onura beni polise şikayet etmesini söyledi. "Bu kız bir daha evine falan gelip sana rahatsızlık verirse polise git" dedi.
Ya bişey diycem arkadaşının sana destek olması gerekmiyor muydu. Bide arkadaşın hangi hakla sana bunu yapabiliyor. Çocuk izledi mi napti bişey yapmadı mı. Baban ne dedi
Ben onu senelerce arkadaş bildim ama değilmiş. Çocuk ise izledi sadece, güya şok olmuş. Sonra o, bilgenin lafına uyup gitti zaten. Babam da gelince sokağın ortasında küfür etti bana, az daha dövüyordu annem tuttu.
Eve gelince noldu baban bişey sormadı mi? Ne zaman oldu bu olay ne kadar süre geçti üstünden? Psikolojinin bozulması lazım normal değil. Allah yardımcın olsun üzüldüm. Sana düşen ikisini de hayatından çıkarmak.
Tahmin edebiliyorum çok acı bı durum ama bunu kendı başına halledemezsin unutma. 1 yıl 2 yıl sona tekrar çıkar ortaya tramva gibi bişey tam unuttum dersin sonra yine çıkar ortaya. Seni gerçekten seven insanların yanında kal. Ailen bu konuda sana destek olucaktir. Annene ya da birine anlat bu durumu napayım de yardım etsin. Ben olsam kafayı yerdim.
Arkadaşım dediğim insanın dolduruşuna geldim ve sevdiğim kişiyi biraz bunalttım. Kavga ettik. Evine konuşmaya gittim. Beni tekrar evime bıraktı ama eve gidecek halde değildim sorunları halletmeden. O da, ben eve gitmiyorum diye bilgeyi (arkadaşımı) aradı. Bilge gelince de olay çıktı.