Eğer maddi durumunda sorun yoksa şehir dışında bir sevgili gibi olabilir benim Sırbistan'da bir sevgilim olmuştu 1 yıl güzel bir ilişkimiz olmuştu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Somalili bir arkadaşım vardı Afrikalı okulda götür mediği kız kalmadı kızlar hep verdi buna adam iki sene bizim kızlarla gönül eğlen dirdş biz haka Elizabeth, 😂😂😂
Bence gayet guzel bir iliski olabilir. Ben Amerikada yasiyorum ve burda bircok turk insan var ama buna ragmen kesinlikle turk biriyle evlenmek istemiyorum ya benim kafadan olsun ya da turk olmasin.
Bence iyi olabilirr. Din dil ırk ayırt etmem (suriyeliler , araplar hariç) . Yani müslüman olup olmamasını da sorun etmezdim hristiyan da olabilir herkesin inancına saygı duymalıyız. Eğer konuşup anlaşabiliyorsak dil açısından sorun olmazdı
Genelde ciddiye dönüşüyor , bunun en büyük nedenlerinden biri de yurt dışında yaşamak, yurtdışı vatandaşı olmak isteyenler. Aslına bakarsanız haksızda değiller.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer din ve kültür farkindan rahatsiz olunmazsa sakincasi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Önlemli olan ortak duygu , düşünce ve beklentilerde buluşabilmek iyi anlaşıyorsan yanında mutluysan bir önemi yok bence
Anlaştıktan sonra neden olmasınki çok güzel de olur birde müslümanlıga yönlendirip müslümanda olursa çok büyük sevabada nail olmuş olur
Eğer maddi durumunda sorun yoksa şehir dışında bir sevgili gibi olabilir benim Sırbistan'da bir sevgilim olmuştu 1 yıl güzel bir ilişkimiz olmuştu
Somalili bir arkadaşım vardı Afrikalı okulda götür mediği kız kalmadı kızlar hep verdi buna adam iki sene bizim kızlarla gönül eğlen dirdş biz haka Elizabeth, 😂😂😂
Senin gibi abazayı ne yapsın kızlar
@Şeyma0001 senin gibi kaşar Kezban larla işim olmaz brnim zaten.
Bence gayet guzel bir iliski olabilir. Ben Amerikada yasiyorum ve burda bircok turk insan var ama buna ragmen kesinlikle turk biriyle evlenmek istemiyorum ya benim kafadan olsun ya da turk olmasin.
Gelip Geçici Birşey Bence Eger Yurt Dışında Yaşamıyorsan
Eğer parasız ve popüler biri değilsen o yabancı sana bakmaz
Bence iyi olabilirr. Din dil ırk ayırt etmem (suriyeliler , araplar hariç) . Yani müslüman olup olmamasını da sorun etmezdim hristiyan da olabilir herkesin inancına saygı duymalıyız. Eğer konuşup anlaşabiliyorsak dil açısından sorun olmazdı
Genelde ciddiye dönüşüyor , bunun en büyük nedenlerinden biri de yurt dışında yaşamak, yurtdışı vatandaşı olmak isteyenler. Aslına bakarsanız haksızda değiller.
Eğer din ve kültür farkindan rahatsiz olunmazsa sakincasi yok.
Türk sevgiliden daha sağlıklı ilişki yürütür.
Neden olmasın ortak noktamız coksa
Tabiki de dönüşebilir.
olabilir neden olmasın
Sevgilinin yabancısı olmaz
Olabilir niye olmasın
Yoo neden olmasın örnekleri var görüyorum
Yabancıyı ülkeye yerleşme durumu varsa iyidir
Olabilir neden olmasın
Turk kadiniyla evlenilmez zaten en iyisi yabancı.
Bencede ama bunu tek bi kişiye yükleme kadını/erkeği desen daha iyi
Hayir kadın sadece. Inanilmaz derecede cahil ve serseri seven kendini oldüren türk kadinlari
Katılıyorum bence de türk erkekleri ile evlenilmez en iyi yabancı
Evet benim de var. Çok güzel seviyorlar ya
BEnimkide beni öfkeden çıldırtıyor 😂
Nereli seni ki?
Bazen benim ki de ya
köpek muhabbeti sanırım?
bende de bi fino var çok tatlı
dediğiniz gibi bazen çıldırtmıyor değiller..
Lan kıyamam daha sevgili nedir bilmiyo yazıkkkk
Yoo olumluyum
İnsan severse bence olur yani
İnsan sonuçta
Yerlisine tercih ederim
Gayette olur
Dinleri aynıysa sorun olucağını düşünmüyorum
Kanadalı bir sevgili fena olmazdı
Muslumansa sikinti yok
İyi bisey
Yok çok kibarlar
Rus olsa iyi olur