Güncellemeler
+1 yıl
Sinir hastası olacağım
İnadına hareket eden nişanlı bilerek sinirime hareketler yapan nişanlı kendi yapınca suç olmayıp ben yapınca kıyameti koparan bir nişanlı bencil bir nişanlı Zira kafayı yiyeceğim onun istemwğdi şeyleri yapmam inadına ama o yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnadına bir seyler yapıyorsan sonucuna katlanırsın. Bencil mi oluyor adam bu durumda? Siz birbirinizi sevmiyorsunuz, birbirinizle savaşıyorsunuz. İliski bu değil.
Hayır sen yanlış anlamışsın ben onun inadına bir şey yapmıyorum o hep inadıma yapıyor mesela inadıma bir fotoğrafını her yerde paylaştı sırf bana inat olsun diye hala atıcam diye beni ciddiye almıyor anladın mı onun bu tavrına karşılık gidipte onun sevmediği fotoğraflarımı paylaşmıyorum tam tersi hoşlanmadığı her şeyi siliyorum hoşlanmadığı hiçbir şeyi yapmıyorum ama o sırf bana İnat olsun diye yapıyor öyle yaptığı halde gidipte inadına bir tane bi şey yapmadım
Eğer ben onun şu yaptığını yapsam bana demediği kalmaz ama kendisi benim inadıma her şeyi yapıyor sen yapma ama ben yaparım kafasında sen yapamazsın ama ben yaparım kafasında anlıdn mı
Öyle olması gerekiyor zaten, kadınla erkek aynı degil. Adam seni sahiplenmiş erkekler görsün istemiyor, kendisi de kızlar icn atmıyordur zaten. Birak atsın, p*rno mu cekiyor sanki? Abartma.
Sadece bu konuda öyle olsa keşke her konuda öyle mesela ben erkeğim sinirlenince sana saygısızlık yaparım ama sen kadınsın bana saygısızlık yapamazsın bağoramqzsın ben bağırırım erkeğim ben diyor en ufak kız arkadaşının fotosunu beğeniyor ben karışmam zaten ama sen beğenemessin erkek arkadaşının fotosunu ama ben beğenirim diyor anladın mı ona her şey serbest erkeğim ben normal karıya da bakmam ama sen kadınsın yapamazsın bana sesini yükseltemezsin snaa kötü söz kullansam susacaksın kafasında bunlar normal mi
Hasta bu çocuk.
Yani bende bunlar birikti artık her şey kendisine normal ama ben yapınca anormal hep inat asla anlamıyor anlatsam da körü körüne savunuyor bu düşünceleri napıcam bilmiyorum bana suç olan onada suç bunaldım Artık şu an hem suçlu hemde bana baskı yapıyor telefonlarımı açmıyorsun hem suçlusun hem güçlü diyor suratıma kapattı telefonu tabi açmam derdimi anlattım ona derdine sıçayım senin defi bana cevap vermedim diye saatlerdir bana mesaj atıyor şiödi duygu sömürüsü yapıyor görmezden geliyorsun beni sana ne diyeyim ben artık diyor ne yapayım sizce cevap vereyim mi
Ayrıl ablacım bu kadar zorlanıyorsan ya, ne cok uzatıyorsun ugrasma o zaman
Hayır ben size normali nedir diye sordum
Sen bu olaylara bu kadar takılmazsan sorun da yaşamazsın. Bak erkek poligamik canlı, kızlara bakar hosuna gider ama sevdigi kızı terk etmez onlar için. Sevgilin o kızları begenirken o... pu oldugunu düsünüyor, senin onlar gibi davranmanı istemiyor. Çok doğal bak bu. Sana sahip cikıyor, seni kisıtlaması hoşuna gitmesi gerekiyor ama sen onu kısıtlamaya calisma, erkeklere öyle dmler falan gelmiyor kızlardan korktuğun gibi. Özgüvenli ol biraz.
Barıs ve bu konuları açma tekrar, serbest bırak bakalim ne yapıyor o da inatlasmaktan vazgececektir. Kavga ederek bir yere varamazsınız, yapıcı olmaya calış.
böylelerinin gtüne koymak lazım