Aşk İlişkileri Sizce herkesin karşısına iyi kalpli birileri çıkar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce çıkar mı? Herkes için uygun birileri iyi kalpli ve anlayışlı kişiler sadakatli gerçekten seven birileri? Güncellemeler+1 yıl Anlaşılan kimsenin karşısına çıkmamış Sizce herkesin karşısına iyi kalpli birileri çıkar mı? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hayır, çıkmaz. Çıkmasın da zaten. Herkes iyi insanlar ile muhatap olmayı hak etmiyor bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki hak eden herkesin karşısına çıkar mı? Yorumla
1çileklipastaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Elbet cıkar ama ne zaman cıkar bilinmez. Karsına cıkan her insanı kötü görme yeter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bir cevap Yorumla
ates11113 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bende boyle birini arıyorum not; iyi biriyim fazlasıyla değilim çünkü 0 13 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah herkes hak ettiği kişiyi bulurr Yorumla ates11113 +1 yıl Karşındaki erkek pi... Olsa olamaz mı yani? Sana iyi davransa, sen ona iyi davranıyorsun diye? Yorumla Soran +1 yıl Olmaz çok kötü bir şey bence Yorumla ates11113 +1 yıl Alla alla sen sanki sütten çıkmış ak kaşıksin... Yorumla Soran +1 yıl Öyle Bir cümle kurmadım Yorumla ates11113 +1 yıl Kelime oyunu yapma basım ağrıyor 😉 Yorumla Soran +1 yıl Konuşma IQ düşüyor... Yorumla ates11113 +1 yıl Seni EQ- IQ testine acilen sokmak lazım zaten amik kızı Yorumla Soran +1 yıl Küfür edemeden cümle kuramayan bir insanla aynı havayı solumak bile utanç verici Yorumla ates11113 +1 yıl Sinir ettin çünkü ak beni ezmeye çalışıyorsun ben ezersem kalkamazsin bilr Yorumla Soran +1 yıl Tehditleriniz devam ettiği sürece sağlıklı bir iletişim kuramayiz eğer tehditleriniz devam ederse avukatımdan bilgi alacağım Yorumla ates11113 +1 yıl Hahahahaha😂😂😂😂 ne insanlar var ya böyle mal insanları gördükçe kendi halime şükrediyorum Yorumla Soran +1 yıl Halinize ağlayacağınıza gülüyorsunuz demek bu daha acı bir şey size açılmaktan başka bir şey yapamam Yorumla
ısırantrader Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim çıkmaz ruh hastalarini buluyrm hep 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki çıkar Yorumla ısırantrader +1 yıl Bana uygunlrn hepsi ruh hastası Yorumla
morphinehead Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çıkacaktır diye umut ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah çıkar karşına Yorumla morphinehead +1 yıl İnşallah 🌸❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah iyi insanlara bizleri denk getirsin inşallah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence çıkar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah Yorumla
gizli521 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl çıkmaz herkes kötü kalpli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki iyi kalpliler nasıl yaşayacak Yorumla
Gölge3301 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Pek nadir. Kısmet.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Gölge3301 +1 yıl Vardır illaki biryerlerde kesin saklanıyordur. Yorumla
_EmiRRRRR_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çıkmaz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kötüyü çağırma Yorumla _EmiRRRRR_ +1 yıl Saf olma Yorumla Soran +1 yıl Niye kii Yorumla _EmiRRRRR_ +1 yıl Böyle masum düşünürsen uzerler bu dediğimide unutma Yorumla Soran +1 yıl Unutmam. Sağ olun Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Belli olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah çıkar herkesin karşısına Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Çıkmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya çıkmışsa sen fark edemediysen? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl O da benim ahmakligim Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Umutsuzum bu konuda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir tık bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır, çıkmaz. Çıkmasın da zaten. Herkes iyi insanlar ile muhatap olmayı hak etmiyor bence.
Peki hak eden herkesin karşısına çıkar mı?
Elbet cıkar ama ne zaman cıkar bilinmez. Karsına cıkan her insanı kötü görme yeter
Güzel bir cevap
Bende boyle birini arıyorum not; iyi biriyim fazlasıyla değilim çünkü
İnşallah herkes hak ettiği kişiyi bulurr
Karşındaki erkek pi... Olsa olamaz mı yani? Sana iyi davransa, sen ona iyi davranıyorsun diye?
Olmaz çok kötü bir şey bence
Alla alla sen sanki sütten çıkmış ak kaşıksin...
Öyle Bir cümle kurmadım
Kelime oyunu yapma basım ağrıyor 😉
Konuşma IQ düşüyor...
Seni EQ- IQ testine acilen sokmak lazım zaten amik kızı
Küfür edemeden cümle kuramayan bir insanla aynı havayı solumak bile utanç verici
Sinir ettin çünkü ak beni ezmeye çalışıyorsun ben ezersem kalkamazsin bilr
Tehditleriniz devam ettiği sürece sağlıklı bir iletişim kuramayiz eğer tehditleriniz devam ederse avukatımdan bilgi alacağım
Hahahahaha😂😂😂😂 ne insanlar var ya böyle mal insanları gördükçe kendi halime şükrediyorum
Halinize ağlayacağınıza gülüyorsunuz demek bu daha acı bir şey size açılmaktan başka bir şey yapamam
Benim çıkmaz ruh hastalarini buluyrm hep
Belki çıkar
Bana uygunlrn hepsi ruh hastası
Çıkacaktır diye umut ediyorum
İnşallah çıkar karşına
İnşallah 🌸❤️
Çıkar ama kimse gormek istemez
Allah iyi insanlara bizleri denk getirsin inşallah
Amin inşallah
Bence çıkar
İnşallah
İnşallah
çıkmaz herkes kötü kalpli
Peki iyi kalpliler nasıl yaşayacak
Pek nadir. Kısmet..
Nasıl yani?
Vardır illaki biryerlerde kesin saklanıyordur.
Çıkmaz
Kötüyü çağırma
Saf olma
Niye kii
Böyle masum düşünürsen uzerler bu dediğimide unutma
Unutmam. Sağ olun
Belli olmaz
İnşallah çıkar herkesin karşısına
Çıkmıyor
Ya çıkmışsa sen fark edemediysen?
O da benim ahmakligim
Umutsuzum bu konuda.