Aşk İlişkileri Yakisikli bir erkek neden tipsiz bi kizla konusur ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce dalga gecmek icin olabilir mi?Kiz zengin, unlu ya da bi bk degil arkadaslar ama cocuk kizla konusuyor gayet Yakisikli bir erkek neden tipsiz bi kizla konusur ki? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GAMZEX_MEDA Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çunkı ekmek onlarda. anladın zavallı ezik tipler yakışıklı gördümü hemen verip durdukları için ee erkeklerde bunu bildikleri için anladın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya sana cocukla fotomuzu atsam cok fark var mi kullanmak icin mi konusuyor yorumlar misin Yorumla GAMZEX_MEDA +1 yıl olar Yorumla Soran +1 yıl Istek attim mesah atsana Yorumla
Biraz_Bazarov Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Kız tipsiz olduğundan dolayı kendisini kasmak zorunda değil yani ona karşı hareketlerinde daha doğal olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana cocugun fotosunu atsam yorumlayabilir misin Yorumla
ikskraltr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Eğlence olsun diye olabilir ama bilemeyiz herkes aynı değil sonuçta belki de kızın içini beğenmiştir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana cocugun fotosunu atayim mi acaba bana mi oyle geliyor merak ediyorum Yorumla ikskraltr +1 yıl Atabilirsin ama özelden konuşamam sanırım seviyem 1 Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl hayır zevkler ve renkler farklı oldugu gıbı.. demekkı cırkın deılsın kendınce oylesın ya da cırkın sansın var :) 0 0 Yorumla
VirquodVir Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Yakışıklı erkekler genelde bunu yapar. Güzel kızlardan daha fazla, el üstünde tutulmak ve şımartacağı bir kızdan uzak durmak. 0 0 Yorumla
_1melese_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öyle varmıymış yakışıklı erkekler havalı olur diye biliyordum. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana cocugu atayim mi cidden baya iyi tipi ben de anlamadim Yorumla _1melese_ +1 yıl Yani sen bilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Takip attim mesaj atsana merak ettim herkes mi boyle dusunecek acaba diye Yorumla _1melese_ +1 yıl Kabul ettim Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kalbi güzeldir. Biri çirkin olsun kalbi güzel olsun o sana güzel geliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Çünkü o yakışıklı erkek tipe değil karaktere bakıyor. 0 0 Yorumla
RomantikZombi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Güzel bir kız neden çirkin erkekle takılır? Bu iş çok da bununla alakalı değil biliyorsun değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıskandinmi ahh ahhhhSende olmayan şeyleri onda bulmustur bay çekmeyen anten😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tipsiz kiz benim ve yakisikli biri benle konusuyor knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O. zaman seni mikmek için gozune kestirmis olmalı😋 Yorumla
YalnızCocuk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bı erkek eğer red yemisse sevdiklerinden umudu kesmiştir önüne ilk kim. cikarrsa sever 0 0 Yorumla
Bendoktortdw Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Niye konuşmasın ya olabilir yani tipin önemi olsada bazı insanların kalbi temizdir çirkini görmezler 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Konuşabilir ne var bunda, belki hoşlanıyordur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanalda hoslanti olmaz Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Egosunu daha güzel tatmin ettiği için 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Salak olduğu için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana cocugun fotosunu atsam yorumlayabilir misin Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Neyini yorumlicam Yorumla Soran +1 yıl Ben mi abartiyorum gercekten yakisikli mi diye merak ettim Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Okeys at Yorumla Soran +1 yıl Takip attim mesaj at bana Yorumla
lierrenoir Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Muhabbeti sarmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kiz kojuskan biri degil Yorumla lierrenoir +1 yıl Konuşkan olması değil muhabbetin gidişatı ya da ona bir şeyler anlatmak hoşuna gitmiş olabilir Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. çıkarı vardır 1 0 Yorumla
Lilith_Seductive Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Şekilci biri değil demek ki 1 1 Yorumla 7gfft +1 yıl Neci peki Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl tipsiz kiz yoktur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo vardir mesela ben Yorumla spitzbub +1 yıl tipsiz degilsin ama bakimsiz olabilirisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çunkı ekmek onlarda. anladın zavallı ezik tipler yakışıklı gördümü hemen verip durdukları için ee erkeklerde bunu bildikleri için anladın
Ya sana cocukla fotomuzu atsam cok fark var mi kullanmak icin mi konusuyor yorumlar misin
olar
Istek attim mesah atsana
Kız tipsiz olduğundan dolayı kendisini kasmak zorunda değil yani ona karşı hareketlerinde daha doğal olabilir.
Sana cocugun fotosunu atsam yorumlayabilir misin
Eğlence olsun diye olabilir ama bilemeyiz herkes aynı değil sonuçta belki de kızın içini beğenmiştir.
Sana cocugun fotosunu atayim mi acaba bana mi oyle geliyor merak ediyorum
Atabilirsin ama özelden konuşamam sanırım seviyem 1
hayır zevkler ve renkler farklı oldugu gıbı.. demekkı cırkın deılsın kendınce oylesın
ya da cırkın sansın var :)
Yakışıklı erkekler genelde bunu yapar. Güzel kızlardan daha fazla, el üstünde tutulmak ve şımartacağı bir kızdan uzak durmak.
Öyle varmıymış yakışıklı erkekler havalı olur diye biliyordum.
Sana cocugu atayim mi cidden baya iyi tipi ben de anlamadim
Yani sen bilirsin.
Takip attim mesaj atsana merak ettim herkes mi boyle dusunecek acaba diye
Kabul ettim
Kalbi güzeldir. Biri çirkin olsun kalbi güzel olsun o sana güzel geliyor
Sanmam
Çünkü o yakışıklı erkek tipe değil karaktere bakıyor.
Sevince oluyor yaaa şiir bile yazılıyor
Güzel bir kız neden çirkin erkekle takılır? Bu iş çok da bununla alakalı değil biliyorsun değil mi
Kıskandinmi ahh ahhhh
Sende olmayan şeyleri onda bulmustur bay çekmeyen anten😄
Tipsiz kiz benim ve yakisikli biri benle konusuyor knk
O. zaman seni mikmek için gozune kestirmis olmalı😋
Bı erkek eğer red yemisse sevdiklerinden umudu kesmiştir önüne ilk kim. cikarrsa sever
Niye konuşmasın ya olabilir yani tipin önemi olsada bazı insanların kalbi temizdir çirkini görmezler
Konuşabilir ne var bunda, belki hoşlanıyordur.
Sanalda hoslanti olmaz
Egosunu daha güzel tatmin ettiği için
Salak olduğu için
Sana cocugun fotosunu atsam yorumlayabilir misin
Neyini yorumlicam
Ben mi abartiyorum gercekten yakisikli mi diye merak ettim
Okeys at
Takip attim mesaj at bana
Muhabbeti sarmıştır
Kiz kojuskan biri degil
Konuşkan olması değil muhabbetin gidişatı ya da ona bir şeyler anlatmak hoşuna gitmiş olabilir
çıkarı vardır
Şekilci biri değil demek ki
Neci peki
Neden konuşmasın
tipsiz kiz yoktur
Yo vardir mesela ben
tipsiz degilsin ama bakimsiz olabilirisin
Cinsellik içinn
Seviyordur