İlgisiz erkek arkadaşı düzeltmek için neler önerirsiniz?

Arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var sevgilimin bana olan sevgisinden çok fazla eminim. Ailelerimiz de biliyor bizi. Kendisi ilişkinin başından beri hep böyle ilgiye boğmayan bir erkekti. Bende tam tersi ilgiyi çok seven bir kadınım. Çok sevdiğim için hep orta yolu bulup bu durumu sindirdim. Fakat şu an kendisi okul okumak için şehir dışına çıktı 1-2 aylığına. Onu çok özledim onunda beni özlediğini biliyorum. Ama ilgisizliği devam ediyor hep yoğun ya arkadaşlarıyla voleybol oynuyorlar ya da okulda derste. Akşam desen evini topluyor yoruluyor dizi izliyor hani yine bana istediğim düzeyde vakit ayırmıyor. Hiç mi aramıyor diye sorarsanız arıyor tabiki ama 1-2 kez en fazla. Whatsappa da girmez pek günaydın iyi geceler mesajı dışında ekstra muhabbet dönmüyor her zaman. Ben de onun kadar arıyorum onu ilgiye boğmamak için. Ama sinirden ağlıyorum cidden sevgilimle ilişkimiz ileriye yönelik bir ilişki. Ama bu huyunu nasıl değiştirebilirim? Biraz daha ilgili olsa her şey 4/4lük olucak. Önerileriniz nelerdir? Bu arada yay burcu kendisi. Çevrem benim ilgi manyagı olduğumu düşünüyor.
İlgisiz erkek arkadaşı düzeltmek için neler önerirsiniz?