AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umursamadan yoluma devam ederdim ki kendi gelir sonra bazen insanlar ilgi çekmek için böyle davranır sadece kızlar değil naz yapan erkeklerde yapıyor
Denedim araya bir yıl girdi tık yok. Sordum hala yalnızım dedi. Şans istedim, sanki yumuşamisti biraz
Bu konularda bazen insanlar beceriksiz olabiliyor veya Küçüklüğünden beri sevilmemişte olabilir nasıl seveceğini de bilmiyor olabilir
Annesiyle sorunları var. Bu arada annesine tıp ve karakter olarak çok benzediğimi düşünüyorum
O zaman sen kendin bir değişim Yaşasan eğer ki seviyorsan kendi sevgine saygı duyup kendini değiştirebilirsin
Bunu o da söylüyor. Katı olduğumu
O zaman kendini bir değiştir belki daha güzel olur aranız
Deneyeceğim
Değişmiyorlar çabalama, senden esirgedigi sevgi kırıntısını bi başkasına şelale gibi akıttığı zaman görüyorsun bunu. İlgisiz değil. Sana ilgisi yok
Çeviremez miyim
Canim çocuğun sana ilgisi yok sen hala cevirebilir miyim diyorsun. Sana ilgisini kaybetmiş erkeği tekrar kendine ilgili hale getiremezsin çünkü olmayan şeyi sana nasıl versin. Yok ki versin içinden gelmiyor
kıyafet mi bu abla değişsin insanları değiştirmeye çalışmayın oldukları gibi kabul edin ya da hayatlarından çıkıp gidin
Öyle çıkıp gitmekle olmuyor, bir bakıyorsun yine onu düşünürken buluyorsun kendini
isteyen gayette çıkıp gidiyor seven de gitmeyi bilir sevmeyen de bilir boşuna tartışmaya gerek yok
Belki de üç beş kere çıkıp gittim , farklı kişilere şans verdim hiç birine tahammül edemedim (çünkü, onlara karşı hiç bir duygu hissetmedim
aklındakini bitirmeden başkasına şans veriyorsan zaten tahammül edemezsin ablacım
açıklamam gerekmiyor benim bilmen lazım
Tamamen Bitirmek veya en baştan başlamak üzere tekrar aynı adresteyim
Biraz zor ama belli şeyler yapılırsa değiştirilebilir
Deli gibi peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Buradan verirseniz olabilir
Bekliyorum
kendi ilacından tattırarak
Kendi ilacindan tatmasi için, benim gibi duygulara sahip olması gerekir
değilse uğraşma zaten sen de bi tuhafsın. madem duyguları yok sal ipini
Normal olmadığımi biliyorum. O da biliyor , hoşuna gittiğini söyledi
İmkansız kendınde olmalı
Günlük ilişkiler peşinde koşuyor. Ben ona iyi gelebilirim
Evet evet kesınlıkle
45 yaş üstü olmussun hala mi ilgisizlik ya
Yaşla ne alakası var insan her yaşta sevmek ve sevilmek isteyebilir bizi hayvanlardan ayıran duygular bunlar
ayrılarak anca öyle değerini anlar
Denedim olmadı
sevmiyor işte zorlama
seven her türlü ilgi alaka verir.
Kendi isteğiyle değişirler anca
ayrılarak tabi ki de
Değiştirmekle uğraşmam hayatımdan çıkarırım
İlgisiz bırakarak
Yoğun ilgiye boğup sonradan ilgisiz bıraksam işe yarar mı
Bu yaramıyorsa ondan ümidi kes
Sende ona ilgisiz ol
Tahrik etmelisin
Tahrikle olacak şey değil.
demek ki edemiyorsun :)
Gayet de iyi ediyorum ama ben , sıradan bir kadından farkım olsun istiyorum
kendince ediyorsun ama sıradansın işte farkında değilsin bazı şeylerin.
Değilim. Siradanliktan kastın nedir
Değiştirme, yol ver olmaz ondan.
Tutarsin yakasini