En yakın arkadaşımin ( kız ) sevgilisi durduk yere bana nude atti. Aramızda bir şey yok hiç olmadi da. Dün sabah instagrama girdigimde ondan bir mesaj geldiğini gördüm çok şaşırdım yani çünkü aramızda mesajlaşma durumu yok. Neyse fotoğraf atmış 2 tane açtıgimda gördüğüm şey onun pipisi.
Fotoğraflar fake değil %100 eminim gerçek olduğuna çünkü fotoğraflardan birinde pipisini eliyle tutuyordu ve bilegine sürekli taktiği bir bilekligi takmıştı.
Napiyim? Arkadaşıma haber mi versem? Yoksa bir açıklama yapmasını mi beklsem çünkü sarhoş da olabilir?
Fotoğraflar fake değil %100 eminim gerçek olduğuna çünkü fotoğraflardan birinde pipisini eliyle tutuyordu ve bilegine sürekli taktiği bir bilekligi takmıştı.
Napiyim? Arkadaşıma haber mi versem? Yoksa bir açıklama yapmasını mi beklsem çünkü sarhoş da olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Off bu olayın içind en cikamiyorum ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Lan yanlislikla atmistir hemen ortaligi birbirine katma mesaj at bunu niye sttin diye aranizda halledin arkadasinin uzulmesini goze alabiliyorsan bana sikini atti senin sevgilin beni seviyor diye nispet falan yapabilirsin cocuk musunuz az cozum odakli olun
Nasıl yanlışlıkla atmış olsun benim profilimi benim fotografimi sevgilisi sanmış olamaz herhalde.
Bunu yanlışlıkla atan maldır. Saçmalamayın ya bu işler asla yanlışlıkla olmaz.
Tamam teşekkürler
terbiyesizlik git söyle yanlışlıkla atamaz da tobe tobe millet delirmiş
Tacize uğramışsın şikayet et bilişim suçlarına sapıklık göstergesi bu
erkek arkadaşın
sanırım senin hakkında yollu falan demiş olabilir mi?
Arkadaşına bu durumu söylemelisin arkadaşını seviyorsan böyle biriyle yoluna devam etmemesi gerekir.
Bence sonuç ne olursa olsun arkadaşına söylemelisin.
yanlışlıkla atmış olabilir mi?
Nasıl yanlışlıkla atmış olsun benim profilimi benim fotografimi sevgilisi sanmış olamaz herhalde.
başıma geldi aynısı öyle deme ya.. yazıcaktm sana gizliymişsin
sende bana atsana nude
Olur öyle, hoşuna mı gitti?
Hayır tabiki de
Canin çekmiş olmasın da gerisi boş
Son olarak ne yapmaya karar verdin?
Hiç bir şey bilmiyorum gerçekten. Arkadaşıma bu durumu anlattigim da o çok sinirlendi sevgilisine bağırdı çağırdı ve aramızda kıskançlık durumu oluştu benimle konuşmuyor. Benim hiç bir suçun yok ve suçumun olmadigini bilmesine rağmen konuşmuyor. Çocuk da bana mesaj atıp duruyor. Sarhoştum kusura bakma falan diyor. Şimdi de diyorki ben de hiç bir ilişkinin içinde değilim sen de. Neden sevgili olmayalım gibi şeyler söylüyor ya. Beni oyuncak falan sanıyor herhalde
Ne kadar saçma muhabbetler bunlar. Bana kalırsa uzak dur. Keyfini ve moralini yerine getirecek bir şeyler bulabildin mi bu süreçte?
Nasıl uzak durabilirim aynı yerde okuyoruz hepimiz
:(( eğer arkadaşın da sana bozuk yapıyorsa bana kalırsa o da değer verilecek biri değil demektir. Hepsiyle muhattap olmayı keserek uzak durabilirsin. Ya da kendin neyi yapmak istiyorsan?
ahahahahhaha sabah sabah ne guldum mk
kaç kanka kaç
Iyy iğrenç
arkadaşına bu durumu anlatmalısın.
Sarhista olsa sana bi meyli var demekki
Sevgilisine söyle seninle birlikte olmak istiyor
hoşuna mı gittin?
Hayır tabiki de igreeeenc en yakın arkadasimin sevgilisi o , ona yan gözle bakacak degilim
ee o zaman doğru olanı yap ve söyle
sana ırıpsı muamelesi yapmış off.
Ama böyle birşey ağır nasıl soylenirki ayrıca ona fotoğrafı atıp da mi soylesem? Atmadan mi soylesem?
yazışmaları ve görüntüyü ekran görüntüsü al söyle
Fotoğraflar bende duruyor su anda. Görüşün için teşekkürler
Yuh ya
Çok fena
Sor neden attığını
Ver gitsin
Beğendin mi bari
Durumu beğenmedim
Ama ilgini çekmiş gibi sanki
Hayır asla