En yakın arkadaşımı çıplak görmek zorunda kaldım?

Arkadaşlar merhaba ben en yakın arkadaşım (kız) ile aynı evde kalıyoruz 1.5 yıldır falan 2 hafta önce babasını kaybetti ve yıkıldı destek olmak için çok şey yaptım sonra bı anda düzeldi mutlu olmaya üzüntüsü kısa sürdü anlayamadım nasıl bu kadar çabuk atlattı falan dedim neyse dün akşam ağlayarak uyandı tüm gün ağladı neredeyse sonra duşa girdi 2 saat falan çıkamadı artık kendine bir şey yapmış mıdır nasıldır diye merak ettim ve kapıyı tıkladim ses gelmedi ve açtım zaten içerde duşakabin olduğunu biliyorum ses çıkmadı ve titreyerek döndü bende mecburen çıkarmak zorunda kaldım çıkarıp havlu ile sardım yatağına götürdüm üstünü örttüm ve içeri gittim ama pişman oldum o halde mı biraksaydim yoksa iyi mi ettim diye ama neyse o günü öyle geçirdim ertesi sabah kahvaltı hazırladım çağırdım bu sefer biraz daha iyiydi bana sarıldı teşekkür etti ama bana tuhaf baktı sanki ona yanaşmak için bakmışım gibi bakış attı ama uyduruyor da olabilirim sıradan bir bakış da olabilir sizce onun gözünde ben fırsatçı biri miyim?
En yakın arkadaşımı çıplak görmek zorunda kaldım?