Sevdiğim kız ne yapmaya çalışıyor?

Sevdiğim kızla yaklaşık bir kaç ay önce çok büyük bir tesadüf ile tanıştık aylarca konuştuk sonra bu bir çocukla sevgili oldu sonra çocuk aldattı gibi bir şey oldu ayrıldılar ama konuşuyorlardı yinede neyse gel zaman git zaman ben bu kıza aşık oldum açıldım rededdi neyse bende bir an boşluk ve mallıkla kuzenim yazdı dedim. aramız biraz soğudu ısıtana kadar canım çıktı bu kız beni bir arkadaşıyla tanıştırdı sonra biraz zorla sevgili yaptı (çok büyük salaklık biliyorum) bizi neyse kızlan üç gün sonra ayrıldık konuşmayı kesmedik ama yine bir gece konuşurken o kıza aşık mısın dedi bende güvendim dürüst cevap verdim evet dedim gitmiş bunu kıza demiş zaten tam bir şerefsizdi ayrıldıktan sonra senle dalga geçmek için sevgili oldum olmayınca ayrılıp arkadaş olarak denedim dedi yine olmadı dedi. bende direk engelledim. bu kıza üç gün sadece günaydın ve iyi geceler yazdım üçüncü gün neden yazmıyorsun dedim biliyorsun felan dedi mala yattım bilerek duyguların dedi neyse en sonunda hep başkasından duymuştu bir kerede duygularımı benden duy diyerekten içimi döktüm biraz sert cevap verdi ama hak etmiştim dürüst olmak gerekirse küfür yememeye şaşırdım neyse bu bütün guruplardan çıktı ortak olduğumuz (bir tane var çıkmayı unuttu galiba). bu arada eski sevgilisi ile olan ilişkisi seveni üzerler üzeni severler meselesi kızla hem dalga geçiyor hemde severekde sevgili olmadı okullar açılınca arkadaşlarıyla iddiaya girmiş bu kız benim olucak die kız da biliyor da anlamak istemiyor. neyse ben eski sevgilisi ve onun olduğu gurup vardı ondanda çıktı sonra bir kaç gün sonra eski sevgiliside çıkmış o çıktıktan sonra insatadaki engeli açmış 666 tane takipçisi vardı 366 tanesini çıkarmış beni nedense çıkarmamış ama takip isteği atmıyor. bende bunu snapchat den arkadaşlıktan çıkarmıştım geri ekledim direk aktif oldu sanki bekliyormuş gibi. ama mesaj yazmıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yazmamı mı istiyor yoksa ben mi yanlış anladım. whatsappda sadece ikimizin olduğu guruba nasılsın yazdım çıktı. bunun amacı ne ya? Yardımı olucaksa burcu aslan.
Sevdiğim kız ne yapmaya çalışıyor?