+1 yılİsteyerek çocuğunuza zarar vermek istemeyeceğinizin bilincini kaybetmemesi gerekirdi , yanlış yapmış. İlk annelikte bazı şeyler gözden kaçabiliyor zamanla kazanılan tecrübeler gerekiyor. Kendinizi daha suçlu hissettirmeye neden olması yanlış. Tokat yani şiddetin evladı için bile olsa haklı sayilabilecek bir tarafı olamaz..
Umarım hatasının farkındadır ve tekrarı olmaz.
Bebeğiniz hareketlenme dönemindeyse, mutlaka bir yastıkla ( hafif olmayan) yan tarafını desteklemeyi ihmal etmeyin. Bebeğiniz için geçmiş olsun00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sinirlendim cidden. Eşin ne hakla sana vurur. Umarım bebeğine bişey olmamıştır. Eşine kesinlikle kurgun ve kızgın olduğunu göster. O, bir kontrolör değil senin kadar eşin de çocuğunuza bakmakla yükümlü, seni terbiye ya da eleştirmekle görevli değil.
00 Yorumla
Bakın her ne yaparsanız yapın suçlu da olsanız kimse şiddeti hak etmez. Ayrılırsınız boşanırsınız terk edilirsiniz ama şiddet buna çözüm değildir hiçbir zaman olmamıştır. Eğer tokat attıysa yapacağın tek iş ve tek şey boşanma davasıdır. Şiddetin olduğu bir evlilik ne sana ne çocuğunda düzgün bir psikoloji bırakır.. ikiniz içinde en doğrusu ve en sağlıklısı boşanmaktır. Eşin haksızdır.
00 Yorumla
+1 yılOlay biraz haklı veya haksız durumu değil. Erkek tarafında hataları var gibi görüyorum. Çocuklu bir evde kapıyı çalıp kapıda beklemek bana göre hatadır. Kişi çocuğu uyutuyor, yıkıyor, temizliyor, besliyor olabilir. Bunu bilip kendi anahtarını yapmalıydı. Ayrı olaraktan size tokat atması anlık öfke durumda olmuş gibi görünüyor. Kişi çok pişman ise bu hadiseyi unutmakta fayda var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılHaklı ya da haksız fark etmez. İşin içinde şiddet varsa gerçekten fark etmez her türlü haksız duruma düşer. Boşanın demek yaşamadan kolay ancak bu durumun devamlılığı olmamalı. Yani ona bu tavizi vermemelisiniz. Ağlak olmak yerine ağırlık koymayı bilmelisiniz. Aksi tekrar yaşanıyorsa tek çözüm boşanmaktır. Herkes bebeğini sevebilir, zarar görsün istemez. Peki ya onu doğuran? ne kadar saçma yaptığı hareket!
20 YorumlaAile arasında böyle tatsız olaylar yaşanabiliyor ve arada küçük bir çocuk varsa tabii ki. Babanın anlık refleks veya sinirden dolayı ne yapacağını bilemeyip sana tokat atmış, bu hiçte doğru bir hareket değildir. Ona üslubunu bozmadan, hitap şeklini bozmadan, çok sıkmadan ve üzmeden teker teker "neden yaptın" gibi sorular yönelt. Bilerek yapmadığını söyle, içinden geldiklerini dışa aktar, bebeğin rahat uyuması için bıraktım da diyebilirsin bana göre. Dediğim gibi; açık bir şekilde ona söyle böyle bir durum olduğunu ve anlayışla karşılayacaktır ve sana kim bilebilir tekrar özür dileyecektir? 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBen konusmaya cekiniyorum artık, korku icimde
+1 yılhakli elbette yarin cocugun yürümeye baslar düser, yumruk atar.
öteki gün ayagi takilir tekme atar.
hep hakli bir nedeni olur.
yanlis kisiyi secip üstüne cocuk yapmissin gecmis olsun.
bosa gitsin diyecegim cocuk diyeceksin, ilk defa böyle bir sey yapti diyeceksin, kendisi de cok pisma oldu sonra diyeceksin.
demeyecek olsan "hakli mi" diye sorma geregi duymazdin.
siddeti kendine yakistiriyor hak ettigini düsünüyorsan o senin kendine bictigin degerdir, kendine bictigin degerden fazlasini da karsidan alamazsin zaten.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen söz konusu eşime tokat atmayı bırak, sesimi yükseltmeye bile çekinirim. Ne eşler var böyle ya.
Artık o evlilik olsa olsa kağıt üzerinde olur. Büyük ölçütü yıkıma doğru gitmiş ve yerden göğe haklısın. Sanki o çocuğun tek sorumlusu oymuş gibi bencilce hareketler etmiş. Ben bile bir tuhaf oldum okurken.
Tek dileğim, umarım banada ilerde tam tersi bir kadın denk gelmez. Sırf bu bile benim için bir ayrılma sebebi.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kim haklı dersen kimse haksız da yok eşinde o anın üzüntüsü ile istemeyerek yapmıştır senin daha iyi tanıman gerekir.
Yaptıgı yanlış biliyorum ama ikinizde çocuğa odakladınız farkında olmadan yapılmış00 Yorumla Sesini yükseltmesi bile hata sayılıyor iken tokat atması hatanın da ötesi. Öfkesini kontrol edemediği belli bu ileride sana çok fazla sorun yaşatır. Bundan dolayı tokat atılmaz. Canını acıtmaya hiçbir şekilde hakkı yok. Kuru bir özürle de bitmez her şey. Boşluğuna gelmiştir dikkat edememişsindir bunlar normal herkesin başına gelebilecek şeyler daha dikkatli olmaya çalışırsın bitti. Anlık sinirle yapılan şeyler çok can yakıyor gerçekten. Bir süre soğuk davran ne yapman gerektiği sana kalmış.
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma hiç bir şekilde sana vurmak hakkı yok sen sadece bebeğini 2 dk koltuğa koyup kapıyı açmaya gitmişsin, eğer bebeği bırakmasaydın ve kapıyı açmasaydın bu sefer o yüzden sana tokat atardı "niye kapıyı açmıyorsun" diye, o adam sana ilerde çok zarar verir dikkat et ve unutma HİÇBİR ŞEKİLDE ŞİDDET GÖRMEK KİMSENİN HAKKI DEĞİL
00 YorumlaÜzülme ablacım ne yapacaksın ki adamın bir sıkıntısı var ki sana patlamış iş hayatı insanı yoruyor. Bir daha yapmasın kalp kırmak büyük günahtır. Eşinize söyleyin her şeye bağırıp çağırmasın. Sizin en hayırlınız eşlerinize karşı iyi davrananınızdır. Hadis-i şerif.
00 Yorumla
+1 yıl
Annenin evine git üzülme ye Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltokat atmanın haklılığı diye birşey yok. o zaman haklı haksızı dövsün sürekli. mahkemeye kanuna gerek var mı? ayrıca o babaysa sen de annesin ve hatalar insanlar içindir. Tekrar tekrar yaptıgın bir hata varsa o zaman sorun vardır. Burada asıl hata daha dogrusu hatanın büyüğü kocanın. tekrarlamayacagını umuyorum. sen de incindiğini kırıldıgını belli et biraz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne olursa olsun şiddete hayır. Kızmasına anlam verebilirim, sen de kızmışsındır kendine. Ama tokat affedilmez. O zaman anahtarını üzerinde taşısın, kendi açsın kapısını. Evde çocuk olduğunu biliyor ona göre düşünceli davranmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen nerden bılebılırdın düşeceğını ve sankı kasten mı yaptın. Kesınlıkle tokadı bırak bağrılmayı bıle hak etmemışsın. Kendısıne de anahtarlarını almadığı ıçın suçlaman senı daha haklı çıkarır böyle bır durumda. Şıddetın hıçbır türlüsü normal bır davranış değıl ve şımdı böyle yaparsa ılerıde daha kötülerını yapabılır. Sen caydırıcı olması açısından yapacağın şeyı daha ıyı bılırsın şımdı burda nasıl önerı versem yanlış olabılır ama kesınlıkle sıradan bır tartışmada verdığın tepkıyle aynı düzeyde olmasın dıyebılırım. komuşmak eğer faydalı olacaksa al karşına oturun konuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzücü bir olay. Sıcağı sıcağına panik halinde öyle bir hareket yapmış, senin çocuğa özensiz davrandığını düşünmüş olamaz. Elbette tasvip edilecek bir hareket değil ama panik halinde insan bazı zamanlarda hatalı davranabilir. İlk olduğu için tolere edebilirsin ama tekrarı olursa o zaman başka seçenekler gelebilir aklına.
00 Yorumlabundan dolayı Tokat mı atlılır. onun kızıysa senin de kızın.çocuk bu ilk defa da düşmeyecek. Bu babalar neden böyle sanki 7 24 başındalar. Sesini ÇıKar sende yoksa daha çok Tokat yersin. Kocan iyiymiş Tokat yedikten sonra kalsın.
00 YorumlaSinirlendi, üzüldü ondan yaptı gibi bahanelerle kafanı yorma derim. Hepimiz sinirleniyoruz hepimiz insanız ama kimsenin senin canını yakmaya hakkı yok. Affetmemeni öneriyorum ve boşanma süreci olursa da bu süreçte yakınlarından destek almanı
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden boşansın mı, sence kim daha çok zarar görür bu süreçte sırf bunun yüzünden
- +1 yıl
@Paramedik_1905 evet boşansın. Çünkü bir annenin mutsuz olduğu evde çocuk da mutlu olamaz. Bazen sağlıksız birliktelikler çocuğa çok daha fazla zarar veriyor. Boşanmak başarısızlık ya da çocuğu düşünmeme değildir. Boşanmak zaman zaman başarıdır ve boşanırken önce tarafların kendi huzurlarını düşünmeleri gerekir. Boşandıklarında şiddet, huzursuzluk, saygısızlık o evin içinde olmayacaksa o zaman sağlıklı olan boşanmaktır.
O anlık korku ve öfkeyle bilinç dışı olan birşeydir özürünü dilediyse fazla uzatmadan nazlan tatlı bir şekilde usul bir kedi gibi kollarının altına git ve mutlu olmaya bakın 🙃 size eşinize ve evladınıza mutluluklar ☺️☺️
02 Yorumla- +1 yıl
evet bi anlik sinirle tokat atilabilir. yapmasi gereken sey nazlanmsk degil karsiliginda onunda tokat atmasi ne hissediyor gorsun
+1 yılBelki kocan başka bir şeye sinrlendi o an sana denk geldi bence özür de diledyse büyütme ama aynısı tekrar yapmasına da izin verme şiddete karşıyız 👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım ki
- +1 yıl
Kocanın biraz burnunu sürt kolay affetme ondan sonrada uyar asla bir daha böyle birşey istemyrm diye eğer zamanla benzer şeyler yaparsa o zaman durum ciddi olur
+1 yılşimdi olan şeyleri düşününce, çok da optimist bir yaklaşımda bulunamıyorum. eğer kişiliğine kefilsen sinirle oldu diyebilirsin, ki hem yanlış hem de iz bırakır. ama sakladığı kişiliği de olabilir, çok seçenek var. dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılYa sen bir an boş bulunup da böyle bir şey yapmış olabilirsin.
Ama özür dilediyse ve bu güne kadar zaten el kaldıran biri değilse çok üzerinde durma o da endişelenmiştir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. İkinizin de çıkarması gereken dersler var üzüldüm böyle bir şey yaşandığına. Hafife almayın ama abartmayın da tadında. Kırgınlığınızı belirtin ama uzatmayın. Oda bile isteye yapmamış anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılÖmrün boyunca unutamayacaksın bunu. Yani bilemiyorum o an eşin kızımın canı yanda seninde canın yansın mantığı ile sinirlenip vurmuş olabilir. Ben asla desteklemiyorum tabi ki.
00 YorumlaHaklı değil şiddet asla kabul edilebilir bir şey değil neler neler görüyoruz şu dünyada 6 aylık annesin bir anlık akıl edememiş olabilirsin kapı çalınca benim bile elim ayağıma dolanır ama bir dahakine daha dikkatli olmalısın çocuğun çok küçük. Ayrıca ev sizin anahtarıyla niye açmıyor kapıyı? Hadi diyelim ki eli dolu yere bıraksın çok mu zor seni zor durumda bırakıyor ezdirme kendini
00 Yorumla
+1 yılsen tokadı yediğinde ağlamaya başladıysan baştan kaybettin. o çocuğu kenara koyup onu bi silkecektin yakasından. sen bana nasıl vurursun? sen kimsin? diyecektin. bi de ailene haber ver anlat her şeyi.
00 YorumlaHer ne kadar dikkat etmen gerekse de, boşluğuna gelmiş. Sen de çocuğuna zarar gelsin istemezdin. O korkuyla, panikle en fazla bağırıp çağırması lazımken tokat atması onu haksız duruma düşürür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma vs sakın düşünme boşver eşin özür dilemiş şu aşağıda seni doldurucak olan tiplere inamma bekara karı boşamak kolay
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayım peki
- +1 yıl
Eşin pişman olmuş şiddet devam ederse tekrarlarsa boşan onun iyice pişman olduğundan emin ol
+1 yılKötü olmuş kocan da bir anlık gaflet ile yapmış bunu muhtemelen.
12 Yorumla
Soran+1 yılNapayım ki ben
- +1 yıl
Senin bir suçun yok zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bundan sonra o tokatların arkası gelecek gecmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gelir mi
+1 yılAsla haklı olamaz onu aldatmış olsan bile sana tokat atsa haklı olamaz şiddette asla haklılık payı olmaz, olamaz o kadar
16 Yorumla- +1 yıl
Aldatma nerden çıktı 😀
- +1 yıl
Büyük bir şeyden örnek verdim
- +1 yıl
Ne kadar boş konuştu bu yasa kadını fişekleme
- +1 yıl
Bende bir örnek versem şu an evlisin eşini evde başka kadınla bastın ne yaparsın 😀🤔
- +1 yıl
Boşanırım, vursam ne fayda zaten öldürsem hem aldatılmış hem de özgürlüğümden olmuş olurum. İlk olarak öfkene yenik düşmicen mezara kaliteli bir hayat yaşayarak girmek istiyorsan
- +1 yıl
Anladım sağol düşüncen için 👍🙂
Kadına şiddetin haklılığını Var Allah aşkına çıkın şu kafadan bı kere yapan her zaman yapar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şiddetin müsamahası olmaz kardeşim, bugün bu şiddeti olumlarsanız yarın başka gerekçelerle yine size şiddet uygulamaya kalkabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlık istemeden empati yaptim da benim bile kalbim kırıldı buradan kuzumm.. :(( Haksiz eşin. Bir süre tavır al , süründür derim.
00 Yorumlaİyi bir sey değil, kocan sizleri seviyor, şiddete karşıyım, oda özür dilemiş, affet gitsin fazla üstüne gitme, unut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir olay tokata, şiddete neden olamaz. Ama o da bir anlık sinirle yapmış. Biraz burnunu sürttür sonra affedersin 😂
00 Yorumla Bir kerelik bir şeyde üstünde durma
Ama çocuğa dikkat etmek lazım en azinda 2 yaşına kadar 1anlik hata kalıcı hasarlar birakir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBirdahakine 10 dakika beklet kapida cocuk var esek gbii bekliyceksin de yoksa bu sefer tokadi sen yersin de
00 Yorumla
+1 yılHaksız mk sen nerden bileceksin ki allasen olacağı varmış kapıyı açsan dert açmasan dert anahtar yaptırsın o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO anki sınırlı refleksle vurmuştur üzme kendini Adam özür dilemiş se de hatalisin bebek koltuğa konmaz hic bir zamn düşmesinde tehilkeli olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsebebi her ne olursa olsun o tokattan sonra konuşulacak bir şey kalmamıştır bana göre kusura bakmayın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek değilmi işte lafa gelince mangalda kül birakmazlar âmâ çocuk aglasa yerinden kıpırdamazlar adı baba işte
Sen tavrını koy bence hemen affetme00 Yorumla
+1 yılŞok etkisiyle yapmış gibi özür de dilemiş. Çocuk sonuçta. Arkadaşım köpeğimin ayağına bastı diye çocuğu tutup sirkelemistim bi anlık sinir olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz nazini yap konuş ama küs oldugunu bilsin boyle tavirlu gibi ama tam tavir deyil anla iste boyle yapki bidaha vurmasin sen eyer tepki gostermessen yarin bugun tekrar nasolsa bu bisey demiyor demesin bilmem anlatabildimmi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Eşşeklik yapmış kocan,
Hangi anne evladının canının yanmasını ister.04 Yorumla
Soran+1 yılBen ister miydim sanki tokat atınca iyi mi oldu
Soran+1 yılÖzür dilerim hala iyi degilim
+1 yılYaptığı şey doğru değil. Ağır trip at birdaha yapmaması gerektigini anlasin
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım cok yanıyor
- +1 yıl
Kendini konuşturma birdaha yapmaması gerektiğini anlamalı
+1 yılBence vurmak istememiştir. Çocuk için sinirlenmiştir. Hem özür de dilemiş
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(qmq
- +1 yıl
Birden sinirlenebiliyor insan sana tokat atması elbette ki doğru değil yanlış ama sevdiği içindir
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılYa bir anda korkttu yapti yoksa neden yapsin ki oda :/
02 Yorumla
Soran+1 yıl😪😪😪
- +1 yıl
Özür de diledi fazla uzatma ya sadece çok üzüldüğünü filan belirt ama uzatma oda pişman olmuş zaten belliki 😏
+1 yılCocuk bu duse kalka buyuyecek her dustugunde sana mi vurucak?
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kotu oldum ki
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değil. Her çocuk düşer, koşarken düşer, koltuktan düşer...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir hareket aynısını beyfendi yapsaydı sizin ona cevabınız ne olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Napican
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn korktugum sey siddete meyilli birisiyle evlenmek bunun 1ide 5ide aynı şey
21 Yorumla
Soran+1 yıl😪😪😪😪
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. bana çok troll geldi ama degilse kocan az da olsa siddete meyilli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onunla 2-4 ay sevişme.. hatasını anlasın kardeşim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu eşim yapmış olsa ben de ona vurabilirdim. Bunla gurur duymam ama çabuk sinirlenen bi insanım ve evlâdım herşeyden önemli. Sinirle verilen bi tepki gibi. Tabii ki tepkini göster ama kötü düşünme
00 YorumlaAslinda kovannbeklesin kizin daha once gelmeli. Tokat atmasi yanlis ama kizmasi dogal
00 Yorumla
+1 yılBir anlık sinirle olmuş özürde dilemiş bence çok büyütmemek lazım.
00 YorumlaŞiddet olmaz hklı sebebi yoktur. Ama kuralları var hayatın uyalım biraz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haklı değil. Görende çocuğu keyiften yere fırlattın sanıcak
00 Yorumla
+1 yılTokat yanlış devamı gelirse büyür sürekli şiddet tavrında net olmalısın
00 Yorumla
+1 yılYanlış bi hareket olmuş umarım tekrarlanmaz sonrası gelir yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen cocuğunun annesisin. O düşünce senin de canin acımıştır. Kocan cok haksız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhaksız bir şey sonuçta bilmez ve bunu sende istemez yani
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne