Sevgilimin babası beni tehdit etti?

Selam millet dilerim iyi bir gece geçiriyosunuzdur. Yaa benim şehir dışında bir sevgilim var yaklaşık 5 ay oldu. Kızın ilkiyim ve benimde ilkim sayılır birine bu kadar çok bağlanmamıştım. Koca 5 ayda bir kere görüşebildik sadece o da malum mesafeli ilişki.. Neyse kız üniversiteyi kendi şehrinde okumamı istiyordu yani bana dokunabilmek için. yanımda olmak için falan. Kendisi oldukça kıskançtır bir de :D Ve uhhmm, doğum günlerimiz aynı. Ama benden bir yaş küçük. Neyse ben bu sene tercih yaptım o şehir için ama tutmadı seneye aynı üniye girmeye çalışıcaz. Kızın ailevi problemleri hat safada, intihar eylemleri oldu. Bileklerinde kesik izleri var. Bensiz yapamadığını söylüyor ve onu bırakırsam intihar edeceğini ifade ediyor (birazdan kanıtlıycam). Yani kendisi dominant biri. Neyse babası aşırı sert ve aşiret. Geçen hafta telefonuna el koydu ve kız bana telefonuma mesaj atma falan diye uyardı. Neyse başka numaradan falan yazdı bana. bir iki gün sonra babası kendi numarasından beni aradı ve tehdit etti işte bu bizde namus meselesidir adamın a**** koyarız falan argo kelimeler kullandı ve bende yalan söyledim telefonda işte bu numaradan mesaj atılmadı falan diye. Ve beni savcılığa başvurmakla tehdit etti numaramı verip adresimi bulup evimi falan basıcakmış. Kız da o gece mesaj attı işte ayrılmak istersen anlarım falan diye ama ayrılırsam kendini öldüreceğini biliyodum. Hala sevdiğim için ayrılmadım. Babasının numarasını engelledim ve kız bana savcılık konusunda blöf yaptığını söyledi. Ama babası her gün ya da 2 günde bir arıyor beni ama engelli olduğu için ulaşamiyor. Tavsiyeniz nedir beyler bayanlar kusura bakmayın biraz uzun oldu hngfhgj :( ama yardımcı olursanız minettar kalırım size ^^
Sevgilimin babası beni tehdit etti?