iyi aksamlar, ben birisiyle 3 haftadir gorusuyorum, konustugum ilk gunden beri anneme soyledim. Annem ilk basta bi sey dememisti, simdide cok yanlik bi sey yaptigimi soyluyor, basit kizmisim internetten insanlarla konusulmaz diyor... 24 yasindayim ve ilk defa boyle bi sey yaptim ve hic birsey saklamadim ki... siz ne dusunuyorsunuz? biz ciddi dusunuyoruz, evlilik falan, ama once tanismak. ailemde istiyor ki hemen gelsin oglan once biz gorelim, ama ben gormedim ki hic... ? cok baski uyguluyorlar biktimmm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılSence de mantıksız değil mi durumunuz daha tanımadığın gormedigin biri ile 3 haftada evlilik düşünüyoruz diyorsun evlilik dediğin olay bu kadar kolay ve basit alınabilecek bir karar mi internetten biri ile tanışma flortlesmen hatta sevgili olamn çok abes bir durum değil ama evlilik düşünmen mantık dışı ailesini karakterini bilmeden hele de bu zamanda ailen haklı lütfen bir daha düşün
04 Yorumla- +1 yıl
Evet cok anliyorum söylediğini, ama ben yanlış yazdım, biz eğlenmek için tanışmıyoruz yani, sonunda ikimiz olursa, aileler de tanışsın ciddi adımlar atalım istiyoruz sadece. Hemen evlilik değil vaktimiz almak tanışmak istiyoruz. Ama annem ya ben ya o oğlan diyor çok saçma daha sevgili falan değiliz sadece birbirimizi beğendik, ben çok beğendim ilk defa 24 yaşında birisini böyle beğendim... Ama annem devam etmemi istemiyor kesinlikle istemiyor. O oğlanın günahını almış ta oluyoruz... Içim çok karışık kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Maalesef aileler bazen böyle durumlarda anlamsız ve gereksiz tepkiler verebiliyor görüşmeye devam edebilirsin tanımaya çalış yanına gelsin enaz bir iki kere görüş ve sonra annene yeniden konuyu aç birde aunu unutma seni kullanmak için yanında olmak isteyen bir erkek bile sana seninle evlenmek istiyorum diyebilir sen sözlere değil icraatlara bakmalisin
- +1 yıl
Rica ederim umarım herşey gönlünce göre olur kardeşim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. İnternetten birisi ile tanışmak çok zor ama yüz yüze gelmeden de sevgili evlilik gibi şeylerden bahsetmek bana pek mantıklı gelmiyor sonuçta davranışlarını bilmiyorsun. Ailenin o şekilde yaklaşmaları normal alışık değiller çünkü tanıştığın kişiyi görmeleri daha iyi olur.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"3 haftadir" bu sürede evlilik mi düşünmeye başladın😲😲😲
Bence kendine gel. Beynin filan yıkanıyor olabilir. Ailene söylemene iyi ailenin bilmeye hakkı var, sen ebeveyn olsan öğrenmek istersin dimi. Ekonomik olarak, ev olarak bağımsız değilsen benim gözümde bu kişi birey değildir. Söz halkına sahipler.01 Yorumla
+1 yıl3 haftalık flörtüyle evlenecem ben diye kızım gelse bende hayır derim tabiki biraz onların gözünden bak bu duruma ciddi başlayabilirsin bir ilişkiye ama illa onla evleneceğim demen için çok zamanın var
02 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse sorun yok ne ailene ısrarcı ol ne de sadece o kişi evleneceğim tek insan gözüyle bak bu sireçte sadece tanı iyi gözlemle. Hayırlısı olsun hakkında
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hop demeden ziplanmaz? Daha cocugu tanimadan ne anlatiyosun ailene? milyonlarca netten tanisip bi diyaloga giriyor kimi izdiwac girisimi basarili olurken kimiyse basarisiz oluyor hal böyleyken bence siz acele ediyosunuz? bence bi yakinlasin birbirinizi taniyin daha sonra aileler tanissin
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece eğlenmek için değil, ciddi olduğumuz için konuştuğumuzu belirttik. Illa evlenecez demiyoruz yani tanışmak istiyoruz. Evet doğru söylüyorsun teşekkür ederim. Ama annem şimdide ya ben ya o oglanla devam edersin diyor... çok saçma çok baskıcı. O oğlana da yazık günahını alıyorlar belki. Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum
- +1 yıl
Zaten bi insanin ailesi belirliyor kisinin kaderini zor ve karmasik bi durumun icindesin
sizin ciddi düşünüyoruz dediğinizi yanlış anlamışlar. ciddi düşünüyoruzdan kastınız ne olursa olsun ciddi niyetle yaklaşıyoruz yani amacımız bu yönde demişssiniz başka yere çekmişler. ailenize internetten biriyle görüşmek ters gelebilir. başta gizli görüşün sonrasında ailenize anlatırsınız durumu o zamana kadar biraz daha tanıyın
011 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Internette, kimin ne oldugunu anlayamazsin, ailene kiziyorsun ama, malesef onlar hakli, ana baba olursan anlarsin, hergun haberlerde bir suru cinayet tecavuz uyusturucu intihar haberleri geciyor, cok tehlikeli bence de. Hollanda da yasamiyorsun ki, ortadogunun parisiyiz, iraklisi suriyelisi afgani. Bizim erkek milleti yoldan cikti, evliler daha azgin, aqq gavatlari. Ailenin, veya hic olmazsa senden enaz 10 yas buyuk birisinden tecrube yardimi al bence
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklını karıştırmak gibi olmasın da eşim ile İnternete tanıştım çokta mutluyum ama bunun da şu kriteri var 3 haftadır sana hiç mi kamera açmadı ve sakın ola ki uzunca süre geçmeden buluşma buluşmaya tek gitme arkadaşın uzakta bile otursa tek gitme ve dışarıda buluş çok iyi gözlemle ailen de senin iyiliğin için diyodur tabiki onlara da gönül koyma ama olacağı varsa oluyor hem de çokta güzel oluyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke annene bu kadar erken bahsetmeseydin yani kuzen falan olurdu ama anne baba sonuçta kuşak farkı var hoş ben şanslıyım benim annem de babamla uzaktan ilişki yürütmüş telefonda isteme olmuş neyse konuyu dağıtmıyım şu an için akışına bırak ailesini de görüyorsan ev ortamı falan bu iyi haber
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda iyiligini düşünüyor millet senelerce tanıdığı erkek tarafindan öldürülüyor cok kötü bi zamandayiz cinayetler almis basini gidiyor. Önce sen bi buluş ama kalabalik icinde buluş sonra annenle falan tanistirirsin
20 Yorumla
+1 yılInternetten tanisip evlenen var ama bu kadar kisa sure birbirinizi tanimadan ailelerin tanismak istemesi sacma. Zaman ver bence
10 YorumlaBu internet ile tanışma mutlu bitmez bitmiyor onuda belirteyim keşke bu kadar ciddiye alipta konuşmasaydin ve erken davranmasaydin. Haydi Allah korusun bir gün seni terkederse iyi duygunla oynasa hiç dusunmedin acele ettin iyi düşün çok senin aradığın kriter olmayabilir ileride inşallah üzülmezsin geç olmadan önlemini al yinede sen bilirsin
03 Yorumla
+1 yılBende 24 yaşındayım. Arkadaş dişarda tanışmaya çalışsak sapik internet den tanişsak görmeden olmaz Arkadaşlara diyorum ağa bi kiz bulun biz Ticari marka miyiz Anne bana kiz bul diyorum kimin başini yakim ( Dağnik bir adamim dir 😂) Ben napim duvarimi delim balkona çikip bağrim mi gazeteye iğlan mi verim Telsiz Alipta arkadaş mi arayayım yeter ya bu nedir arkadaş Kabul edin her kadin 1 değil her erkekte sapik değil lütfen ya 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Amin işallah ta vallah isyana kalkicam dernek kurucam ismi bile hazir ( Sapsiz üzümün çöpü )
şaka mı bu 3 haftada evlilik mi düşünüyorsun gercekten bide üstüne üstlük görüşmemişsin bile ilk buluşmada nikah salonuna götürceksin galiba dhjs
11 Yorumla3 hafta konuşup evlenme fikrine sahip olmak mı. Bebeğim siz tam anlamıyla büyüyememiş embesillermişsiniiiiz :D
12 Yorumla
+1 yılİnternetten tanışmanın basitlikle bir ilgisi yok ama 3 haftadır tanıdığın ve senden 900 km uzaktaki birisi ile neyin ciddiyeti, neyin evliliği? Basitlik olmasa da bu baya saflık oluyor.
00 YorumlaSende hemen neden söyledin ki bilmiyorum bence iki insn tamamen anlaşınca aileye söylenmeli aileler fazla aceleci :) internettende tanışılabilit normal günümüzde
00 YorumlaGittiği yere kadar git zaaten olacağı varsa hakkında olur ama aceleci davranmayın iyi tanıyın
12 Yorumla
+1 yıl3 hafta da hiç görmediğin biriyle evlilik düşünüyorsun :D
Bişi dicem sen salak mısın :D11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen seni düşünüyor sonuçta haksız sayılmaz ama devir değişti şimdi herkes sanal ortamda takılıyor. İnternetten tanışmak o kadar da büyütülecek bir şey değil artık. Benim dayım da yengemle İnternette tanışmıştı kaç senedir evliler 2 çocukları var.
01 Yorumla- +1 yıl
Bizim ailede hiç böyle olmuyor. Benim yaptığım nerdeyse ayıptır söylemesi or**p*luk yüzüme de söylediler... ablamlar ve abim hep görücü usulü evlendi, aile ici... Ama kötü bi şey yapmadım ki anlamıyorum onları da üstüme çöktüler hepsi, halbuki hemen söyledim onlara birisiyle tanıştım diye. Bir sürü söz saydılar hak etmedigim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hemen her b. ku neden ailenize anlatıyorsunuz ki?
Ayıkla şimdi pirincin taşını20 Yorumla
+1 yıldaha dur kızım 3 haftadır konuşuyorsun hemen evlilik falan...
20 YorumlaHaklılar tabi tanımıyorsun etmiyorsun kimdir necidir?
02 YorumlaAdam ciddi ise gelir gelmiyorsa yalancıdır
Onu kendini göstermeye ailenle tanışmaya zorla06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tavsiyem ciplak foto video atma, biryerde bulusmaya gitme, dikkatli ol, öyle keyfine bak.
Nette 10 bin abaza azgin seks icin kadin arayan erkege, 10 tane azgin kasar ya da 3-5 tane saf kiz düsüyor00 Yorumla
+1 yılAnnen haklı. Yüz yüze bir görüşün, nasıl biri olduğunu gör o zaman annen de belki ikna olur. İnternete güvenilmiyor evli bile çıkabilir.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. konuştuğun ilk gün annene ne söyledin. 3 haftada evlilik? haklılık payları var
01 YorumlaGorusmeyi kestim de ama cocuga yansıtma. Konuştugunuzu ailenin bildigini bilsin cocuk. 😂
00 YorumlaNerede bulduysan orada kalır sanalda bulan sanalda kalır aileni dinle
00 Yorumla
+1 yıl@MrYiğitbey bizim de 3 hafta olduysa evlilik düşünebiliriz sjsk
042 Yorumla- +1 yıl
kızım ben evlenmek için gencim jfjfjf
- +1 yıl
@MrYiğitbey bende yaşlı işte zıtlıkların çekim şeysi hsjs
- +1 yıl
demi sen cabuk gidersin bu dünyadan bende miras alırım senden
- +1 yıl
@MrYiğitbey bir tane balığım var miras olarak o olur mu 😬
- +1 yıl
türü ney ki
- +1 yıl
@MrYiğitbey japon nemoya benziyor
- +1 yıl
yenirmi yani
- +1 yıl
@MrYiğitbey ney puuu sana o benim evladım 😱😱😱
- +1 yıl
yenir yani 😅😅
- +1 yıl
@MrYiğitbey yenmez ya bir kırtık zaten 😠
- +1 yıl
o zmn almam seni aşk karın doyurmuyor jfjdjd
- +1 yıl
@MrYiğitbey vay be yine olmadı sjsk
- +1 yıl
basaramadık
- +1 yıl
@MrYiğitbey elbet bir gün 💓
- +1 yıl
üzülme be buda gelir bu da geçer
- +1 yıl
@MrYiğitbey ah be halbuki ne dolu bir 3 haftaydı sjsk
- +1 yıl
ne hayaller kurmuştuk ne yorumlar okumustuk
- +1 yıl
@MrYiğitbey sana ben şiirler sözler büyüttüm
- +1 yıl
vayyy çok güzel
- +1 yıl
@MrYiğitbey biliyorum 😏
- +1 yıl
kime yazdın şiiri
- +1 yıl
@MrYiğitbey sana ben dedim ya shsj
- +1 yıl
bende adini dağlara yazdım
- +1 yıl
@MrYiğitbey Ferhat gelip deldi sonra
- +1 yıl
ama siirini bulamadi
- +1 yıl
@MrYiğitbey olsun adımı dağa yazman anlam ifade etmedi djdk
- +1 yıl
haklısın senin isminin hak etti yer altın hir halkanın iç kısmı
- +1 yıl
@MrYiğitbey owww bu bir evlenme teklifi mi omg sjsk
- +1 yıl
neden olmasın
- +1 yıl
@MrYiğitbey malesef ben çirkinim olmaz bu iş
- +1 yıl
kalbin çirkin olmasın. yeter be gülüm
- +1 yıl
@MrYiğitbey kalbim de çirkin yayılım göstermiş corona gibi
- +1 yıl
benim kalbim ikimizede yeter sök at onu djjdjd
- +1 yıl
@MrYiğitbey istemem kardeş istemem bende sana yar olmaz
- +1 yıl
ayrililarda sevdaya dahil be
- +1 yıl
@MrYiğitbey gitme diyemedim sjsk
- +1 yıl
ama kalda demek icimden gelmiyor
- +1 yıl
@MrYiğitbey unut beni unuttuğun gibi hsjs
- +1 yıl
ama benim ciğerim yanarrr
- +1 yıl
@MrYiğitbey razıysan gel djks
- +1 yıl
tık tık kim o
- +1 yıl
@MrYiğitbey mırtaza
+1 yıl3 hafta kısa bir süre. Yüz yüze görüşün tanışın iyice daha sonra aileler tanışır
00 Yorumla
+1 yılhakliii benim sevgilimde instagramdan eklesmistik 5 yil ciktik ayrildik. Devam etme yanarsin
00 Yorumla
+1 yılYüzyüze tanismakla internetten tanışmak arasında ne fark var?
00 Yorumla
+1 yılÖyle 3 haftada her şey belli olmaz internet ortamında iyi gibi görünen ama aslında kötü olan çok insan var. Size tavsiyem tamamen sıkı sıkıya bağlanmamak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibi yaptım ama emin ol ki aileni karşına al almaya değmez o kişi
01 Yorumla
+1 yılYa s*jtir et intten zor abla sözü dinle bulunmaz öyle adam gibi adam yani olanlarda vardır ama denk gelicek kadar sansli misin bilemem haklı madem ciddi dusunuyo gelsin tanissin
00 Yorumla
+1 yılgelsin tanışsın ailenle
10 Yorumla
+1 yılFarklı şehirlerde misiniz öyleyse bile çok mu uzaksınız?
00 Yorumla
+1 yılÜç hafta tanıdığın kişiyle niye evlilik düşünüyorsun. Annen haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bir sen görseydin çocuğu keşke
Benimde internetten 2.5 ay her gün konuştuğum biri vardı. Anneme açtım 2-3 hafta anlattım
Sonunda çocuk s... klemedi çekti gitti
Anneme anlattığımla kaldım00 YorumlaDaha hic buluşma olmadı mı beyinden etkilendin ki bu kadar
00 Yorumla
+1 yılKadin haklı, her boktan varlıklar çıkıyor.
00 YorumlaSenle ciddi düşünüyorsa gelir babandan ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendin çocugu görmeden neden ailene söylüyosunki belki çocugu görüp beyenmiceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInternetten tanişmiştik niyetim evlilik demişti. Adam evli iki çocuklu çıktı. Anneni dinle.
00 YorumlaHer haltı ailene söylememeyi öğrenmişsindir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen yine de aileni dinle.
00 Yorumla Aileniz doğru söylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene internetten tanıştığınızı söylemeyecektin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende internetten tanisip evlendim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBismillah neler oluyor hayatta
10 Yorumla 3 hafta...
10 Yorumla
+1 yılçok normal ben de istemezdim
00 Yorumla
+1 yılAklima sey geldi basit kere basit djjdjdj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. devam etme
00 Yorumla
+1 yılİnternete güven olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. internetten olmaz
00 Yorumla
+1 yıllann 3 hafta 3333 ilerizekaliii
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen haklı olabilir güvenme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ayni sehirdemi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluff sen hangi sehir
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailem internetten tanıştığım birisiyle devam etmemi istemiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler